Jump to content

Eve Guillotine

Iskreni članovi
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eve Guillotine

  1. To je gothic. U stvari, puno tog densa je gothic. Btw, za gothichare - jel chuo neko bend FAITHFUL DAWN? To je tek dobar dens
  2. O, boze, fantastichno. Obozavam taj dance.
  3. Za DJGAVRU> Kako prijatno beshe chuti chini mi se neki X Mal Deutschland, Sex Gang Children, Rosetta Stone, Nosferatu i tako to.Mislim na koncertu Mizar-a. Ima li nade da se uskoro organizuje neki gothic rock night, da nas koje bole noge od igranja nedeljom lupi nostalgija i da se malo istripujemo kako vreme ne prolazi? Aaaaaaajde, uzmi u razmatranje, dosta nas se obradovalo i zasuzile su nam okice kad smo culi pojedine stvari koje nam kod kuce skupljaju prashinu. PLEEEEEEEEZ.
  4. OK je. pushta U SHKRIPCU i THE CRAMPS i jos gomilu starog krsha koji prrrija ushima.
  5. Tad su bili bez klavijatura, zar ne? Onda kad je Jakobu pukla zica na kraju.
  6. Bez obzira na to sto sam sve cula milion puta i to pre doooosta vremena, ipak, IPAk... Na Sisterse uopste ne gledam kao na neku pojavu u okviru gotike, oni su mi, bre, kao...kao...Tako neki super pop bend za sebe. Ne znam, baaaaash ih volim, jos uvek. Istom jachinom. Shmrc.
  7. Ima li najta u nedelju? Videla sam na tv-u najavu za neki koncert tipa SoSabi ili tako neshto.
  8. Dobro devojko, nemoj se ljutiti. Btw, nisam bash sigurna da su groblja bas toliko gothic...
  9. Btw, odjebite vise s tim grobljima. Ima toliko zanimljivijih stvari koje mogu da vas zaokupljaju i kad pregurate 15-tu.
  10. Ha, super su fotke Die Form. Mada...One sa psima, nisam sigurna da li su mi super odradjene, sa jasnom porukom ili... Mi nisu bas sasvim ok. I guess I just don't like animals THAT much...
  11. @ Gavra- Hvaaalaaa ti puno za Twice As Good E, super i za Christian Death, moze Cry Baby? mmm,da, i jos Das Ich-a je bilo...Super A koncert je bio fin. Zika podseca malo na welle:erdball...Whatever. Ma,bilo je super. Sa zakashnjenjem
  12. ...Uzivaj u spotu. Nadam se da je pesma radjena za neku komediju No dobro Zezanje. U pravu si, treba biti tolerantan.
  13. @DJ> Hvala za Dancefloor Tragedy i Behind the Wheel. Cassandra Complex je trebalo da bude za mene pa jel moze onda TWICE AS GOOD sledeci put? U svakom slucaju, playlista je uvek super i dj je super jer nije od onih koji ti kazu- VAZI,ALI OKO 4 PRED FAJRONT kad pitas za neku pesmu. (mada moze manje Blutengel-a ivise Das Ich...Ne u mixu...Hehehe,sad ce da me bije ovaj Asmodai )
  14. A jel bi mogla da se ponese neka Suspiria sad u nedelju, a dj? Recimo Dancefloor Tragedy, Olympian in Ivory ili tako nesto. Uklopilo bi se AAAA?
  15. Pa mogla si Behexen opusteno da vidis pre dve godine...Ne, godinu ipo u Domu Omladine.
×
×
  • Create New...