Jump to content

Erektus

Iskreni članovi
 • Posts

  280
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Erektus's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-6

Reputation

 1. jamislio da je u pitanju 23 jul, a ne jun. pa kao ima jos do arkone. i tako nisam otisao, samo vidim komentare na forumima, kao arkona jebala kevu sinoc blabla. al dobro bio sam u novom sadu i pretpostavljam da je tada bilo 20 puta bolje, otvoren prostor, veci prostor, vise svirke.
 2. zaobilazis sve bitnije stavove. To da je Bog samo jedan nije uopste jedan od bitnijih. Nego covekov odnos prema svetu, sizofreno potcinjavanje sebe drugima, okretanje drugog obraza, prezir ka seksualnom odnosu... I nije poenta da je Bog stvorio svet i da mi u to ne verujemo i da je to nas problem. Poenta je da je taj Bog koji je stvorio svet, Bog koji zahteva od coveka. Zahteva da ga postuju i potcinjava se njegovim pravilima koja su tu (isuvise ocigledno) da bi covek lakse vladao i manipulisao sirokim masama (kojima je ova religija namenjena). Prava dogma treba da pomogne coveku, a ne da ga natera da od sebe pravi neprirodnu budalu.
 3. Sva sreca pa se mnogobostvo u nasem narodu zadrzalo i ukorenilo, pa pravih hriscana jedva ima. Da je srece pa da se u potpunosti hriscanstvo iskoreni, ne bi bilo toliko licemerja. Pravi hriscanin ide pognute glave, a udara podmuklo. Njihova vera istice kod coveka neprirodno, a potiskuje sve cisto. Cak ne morate ni razmisliti od temelja o hriscanstvu, samo ih pogledajte, kroz istoriju, sada, kad god. Procitajte neka njihova ucenja. Nista tu ne valja.
 4. a zasto ateista ne sme da veruje u postojanje duse? dusa =/= bog
 5. Erektus

  Eris

  cudi me sto niko ne komentarise. meni je ovo sjajno, vrlo sirovo i nadam se da ce tako i ostati. mozda treba da poradite na vizuelnoj estetici, ali to je jedino na cemu zameram. ime benda, savrseno. braca diskordijanci
 6. Erektus

  Watain

  jebeno odlican omot. a ako ovaj album nadmasi Sworn to the Dark, ja brijem noge
 7. ne, po panteizmu, mi smo jednaki sa Bogom, sto nikako nije slucaj sa judaizmom, hriscanstvom ili islamom. u tim religijama, covek je ispod Boga. sve je ispod Boga. te religije iskljucuju panteizam, iako ih mnogi tumace na panteisticki nacin.
 8. realno, i to je moguce, ali sam onda ja ponosni idijot.
 9. ah, samo da ne zaboravim... upisacu negde moooooooooooor
×
×
 • Create New...