Jump to content

FëanorSonOfFinwë

Iskreni članovi
  • Posts

    561
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About FëanorSonOfFinwë

  • Birthday 01/14/1993

Profile Information

  • Location
    MunZe

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7374 profile views

FëanorSonOfFinwë's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-100

Reputation

  1. Hmmm... Sta lupetate, realno sta god da odsviraju bice extra... sad sto neko oce da mu sviraju odredjenu pesmu, pa nije ovo kafana pa da sednes i porucis sta hoces, pa lepo na uvce da ti sviraju... I da, kakva god setlista da bude, nikad nece biti savrsena, mozda jedino kad bi svirali jedno 5 sati, al kontam da bi i tada neko bio u fazonu:"aaaa... sranje, nisu svirali *************!"
  2. Ufff... jos malooo do koncerta!!! Inace, mislim da ce biti dosta ljudi... Kolko sam njih navukao na Sabaton(od kojih je minimum njih 10 vec kupilo kartu), trebao bih dobiti bar pivo od organizatora... Vidimo se na koncertu! ehh da, Ima li neko Set Listu???
  3. Eee... bas steta a ja se bas ponadao... nista, svejedno hvala na informaciji... to je to od mene... zzzz...
  4. Jao ljudi, dajte link ako imate za ovaj novi EP, sutra u 5 ujutru krecem na put i vracam se tek za 6 dana, pa bih veoma voleo da imam nesto novo da slusam u prevozu ajd ako neko ima link za download nek me prosvetli molim ga! Ne mogu da cekam 6 dana da cujem ovo!!! :cry:
  5. Mislim, sta reci o ovom albumu osim da kida i da je definitivno album godine! (ako ne i decenije ) I da vec sam naucio skoro svaku pesmu napamet koliko sam ga slusao! Prestao sam da brojim posle 15og slusanja! Najjace pesme su mi Ride into obsesion, Wheel Of Time, Voice in the dark i Sacred Worlds!!! Definitivno su dokazali da su najbrilijantniji i najbolji bend u vremenskom i prostornom kontinuumu! VIVA LA BLIND GUARDIAN!!! I da, samo da svrate kod nas!
  6. Cheers svima, nije me bilo bas dugo vremena! SMRT LAZNOM METALU! I da, ajd bacite neki link da skinem onaj tribute to R.J.DIO by Magic Cricle?! Bas bih da vidim kako su to odradili... HEJL END KILL!!!
  7. hmmm meni je nekako najjace u Crestfallen kad kaze How can you hold on to your way, with your mental dissaray? Prejako!
  8. Hahaha... koji kralj!!! Bas bi bilo cool da sad naprave : The Dark Hall Of Time :rockdevil:
  9. hehehehhe.... bad luck Ma nije staro, znaci sledece nedelje dolaze u BG da snimaju spot... jedva cekam!!!
  10. Blind Guardian Band is preparing for video shootings taking place next week in Belgrad. It ´s all about how to lose weight, how to look evil, cute, sexy, cunning and so on and so on. Life can be so damn hard:-) Ja znam da cu ja da opsedam centar grada, a vi kako zelite!!!
  11. Ma necu da skidam ovo, ja cekam da EA izbaci igru, e to ce biti pravo ostvarenje zelja! Samo da je ne zeznu mnogo! Inace planira se da izadje ove ili sledece godine!
  12. http://www.brokenstigma.com./fr_home.cfm Cuo sam jednu pesmu od ovog benda, kontam da je neki prog rock, pa ako neko ima jel moze da okaci na rapidshare i stavi link, bas bih voleo da preslusam ceo album, svidela mi se pesma totalno! A cuo sam pesmu I didnt mean it...
  13. definitivno Lukin najbolji cover!( a i solo album) Sad jos malo piramida (ovaj mi je nekako najbolji) ovaj je simpatican I za kraj, jedan od najboljih covera svih vremena!
×
×
  • Create New...