Jump to content

Gatti.Gatozza

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gatti.Gatozza

  1. Anti Nowhere League - So What i For You i par fotki koje sam skinuo sa jedne od kartica
  2. Tužna scena na auto putu kod smedereva. Na parkingu pokvaren autobus koji majstori pokušavaju da poprave, a gomila metalaca sa prekrštenim rukama, verovatno straaaašno pizdi.
  3. Imaš na soulseeku, useri: headset449 , ...?! , pardon_my_french Inače, sinoć ste imali fantastičan nastup Lawrence English-a, Tim Hecker-a i pre svega, Ben Frost-a u Rex-u.
  4. Ispravan link Cvikam žicu / Banda
  5. Par snimaka od sinoć Propade mi poso Ponašaj se lepo Daj pareMy link Cvikam žicu / Banda
  6. Inače, iz partera je moglo komotno da se uđe u fan pit. Sa desne strane nije bilo nikoga ko je proveravao ko ulazi. Barem je tako bilo oko 15 do 8.
  7. Ne. Jedan jedini problem u celoj priči je cena karte. Niko sa ovog foruma se ne bi bunio da gleda Amon Amarth, po nižoj ceni. Kao što bi svako rado pogledao i većinu bendova koji su najavljeni u skorijoj budućnosti, a koje inače ne sluša nešto posebno, opet po nižoj ceni. Ništa bolje nego da uživo otkriješ neki bend koji nisi slušao, a oduševiš se. Međutim, taj pristup ovde, pod ovakvim cenama karata, nije baš izvodljiv. A sad, da death metal publika neće da dođe na koncert jer muzika benda koji svira u sebi ima primesu powera.... ma daj, molim te. A sa druge strane, ako je Amon Amarth za nekoga ko sluša metal, ekstreman...
  8. možda neko želi da čuje snimak iz bioskopa http://www.youtube.com/watch?v=ID2IY2x7gYg
×
×
  • Create New...