Jump to content

BeliHM

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BeliHM

  1. Hm.... majku mu, treba se setiti , 1988 sam dobio od burazera kasetu : METALLICA - Kill 'em all i to je ujedno prva muzika koju sam slusao. Prva kaseta koju sam ja licno kupio je bila cini mi se METALLICA - live shit (dve kasete), a prvi CD koji sam kupio je bio ako se dobro secam THE CRANBERRIES - No need to argue. A inace sam imao brdo ploca od matorog, razno razni rock & roll, i pre nego sto sam se rodio, medju njima je izmedju ostalog bio i BLACK SABBATH..
  2. Gospodo imali zime ?!? Jel nabasao neko, nekada i negde na KORG-a N1 ??? Gde to da iskopam da kupim ?!? P.S. 88 Hammer, workstation. rastura.
  3. heh, pa nije nego su se vratili u grob.. jer ih je klavijaturista i okupljao.
  4. jbg., pre upravo sat vremena sam doziveo najgori trenutak u svom zivotu, tice se pevaca mog bivseg benda (mrtvi), da, nisam vise u njemu, necu da pricam sta je bilo nego.. klavijaturista koji slusa metal voleo bi da svira u nekom bendu... svi pravci dolaze u obzir (metala). kome trebam tu sam. [email protected] ili PP.
  5. ok, evoga, poceo sam da sviram gitaru (elektricnu odma') sa 5 godina (hm.. to je bilo .... da pre 16 godina) zato sto je moj otac svirao u bendu (davno pre toga) i ja sam video njegovu sliku iz '71 na kojoj ima dugu kosu i drzi gitaru koju je licno napravio (tad nije slushao narodnjake), i svirao sam par godina, pa sam je batalio skroz , ali nastavio sam sa 14 godina da sviram, samo u pitanju je klavijatura, i sviram je do dan danas.... P.S. mnogo mi je zao sto nisam isao u muzicku skolu
  6. Ekstremno ozbiljan bend pod imenom MRTVI trazi basistu i bubnjara sa iskustvom, komplet oprema i prostorija za vezbu (bubnjeve imamo jos kratko) , samo ako ga ne mrzi da se cima do nove pazove (100m od zeleznicke stanice). Bend svira razne stvari od cranberries-a do iron maidena, znaci sve zivo dolazi u obzir (po dogovoru svih clanova naravno ). trenutno u bendu : gitara, pevac i klavijaturista. Vrlo vazno : clanovi ne smeju da se drogiraju, u prostoriji za vezbu nema pijenja piva (to se radi posle svirke), kad se radi radi se. javite na mail [email protected] ili posaljite na PP. poz
  7. BeliHM

    Pink Floyd

    naravno, film se zove "The Wall", i to je najbolji film na svetu, jedino postoji problem sto da bi razumeo IJEDAN deo filma, moras da znas svasta od floyda i o njima (tekstovima uglavnom), ili da tako dobro znas Engleski da razumes u filmu sve. ja kad sam ga gledao prvi put razumeo sam apsolutno ceo film (a ima neverovatno puno stvari, tema itd.), dok moji ortaci kad su gledali smorili se i apsolutno nista nisu razumeli. Poz
  8. E, ovako, najbolja balada svih vremena je Pink floyd - pigs on the wing 1 i 2 deo sto se tice teksta, a najbolja muzika u baladi (ima ih puno, ali prva koja mi je pala na pamet) je samael - the cross.
  9. BeliHM

    Pink Floyd

    Nemogu da verujem da nisam ranije video ovu temu, sad me mrzi sve da citam. Inace big fan. P.S. Ubedljivo najjaci stih na svetu svih vremena iz another brick in the wall-a 3 deo, drugi stih.
×
×
  • Create New...