Jump to content

Glider

Iskreni članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Glider's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Paa, meni su od post-rock bendova najdraži Bush i Elastica, pogotovu one njihove stvari iz 80-ih, stvarno se naježiš slušajući ih, vidi se da su stvarali pod jakim uticajem Bauhaus i sličnih gotičara....... Pozdrav za sve prave post rockere u Begish-u(nisam znao da nas ima tako puno)
  2. Da li znate da na novom albumu Cat Power-You Are Free Eddie peva poslednju pesmu na albumu. Stvar se zove Evolution. Da nisam ranije cuo za to nikad ne bih provalio da je to on, posto peva nekako saputavo,glas mu se preplice sa glasom Chan Marshall(aka Cat Power). Pesma je super, a album remek delo. Drogiram se sa njim u poslednje vreme 8)
  3. Savetujem da ne propustite i ovu nedelju na Akademiji( 30.03):Tanja-move on ce pustati muziku:znaci sve od new-wave- preko novog americkog rocka do buckurisa 90-ih(dobro, ukljucujuci i ljigavi brit pop :roll: ). Znam da ovo nije gothic,ali posto je dosta ljudi ovde napisalo da je bilo na indie-pop vecerima prosle godine u Filiju, a i ove na Akademiji-navalite. Cela indie-go! ekipa povremeno uskace tako da ce biti za svaciji ukus. Sada ocekujte opskurne covere Joy Division(ukljucujuci totalno slow verziju Transmission-bootleg sa jednog od njihovih poslednjih koncerata). Inace, Tanja je duuugo vremena imala svoju emisiju na Yu-radiju- ko je slusao zna o cemu pricam.
×
×
  • Create New...