Jump to content

oldbulllee

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oldbulllee

  1. Torture nemacki bend, cini mi se... ako cemo iskreno, pojma nemam skoro nista o njima, niti sam ih slusao vise od 3-4 puta daleke 1999e ili mozda 2000te...no, nesto su mi pali na pamet dok sam ceprkao po thrash sekciji, pa posto ih ne nadjoh, reko' da doprinesem. slusao sam album "Ignominous Slaughter", i kolko se secam, nije mi se bog zna koliko dopao ali da je thrash- bogami jeste, i to bas onako- nemacki. pun falus riffova po pesmi, zujzuj zujzujzuj, krkrkr dnndndndndn. pa nek neko nastavi temu ako je vise upoznat, mozda se kome i dopadne svirka.
  2. sad sam video spot za headcrusher... jebemti. jebemti Mustaine, dokle vise sunovrat. ako nema nekog cinizma ( a bojim se da nema) ispod tog govneta, onda je zaista u pitanju samo to- metakomercijalno, suvo, plitko govno za najgrdje RAW odgojene "klince". u picku materinu. odrastao sam na megadethu. a vidi sad. sve gore od goreg.
  3. onog malog iz decapitated. bubnjara... Vitek bese, je li? mlad decko, mlad...
  4. oldbulllee

    Pokolgép

    jel' slusao neko madjarsski Moby Dick ? meni je to pre deset i kusur ( hm malo deblji kusur, mozda 15 )bio jako dobar trash, medju boljim i cescim izdanjima u kasetofonu starom ! album, ne mogu vise da se setim u originalu kako se zvao, davno bese, ali se secam da mi rekose da u prevodu znaci " vrteska", " ringispil" ili tako nesto. odlicna svirka celog benda, a vokal slicvan cavaleri ( ako se dobro secam ) na madjarskom. navikne se covek vremenom.
  5. dosta slobodnog vremena ovih dana... tako je po treci put na redu Viktor Peljevin " Generacija P". preporucujem SVAKOME. najbolji ZIVI Ruski pisac sto se mene tice. posle toga " Dijalektika prelaznog perioda iz niotkuda u nikuda" od istog pisca. po drugi put. mozda cu opet i malo "Fight club". jedan od retkih slucajeva, kada film nije posrao knjigu.
  6. ma di moj.... nemam ja para trenutno ( zadnje 2+ godine) ni za GIO ibaneza. ali ovako shtogod bi mi bas odgovaralo. ili neka Shamray.custom 8mica. da.
  7. krepao topic? pa nije ni cudo... golo govno, sve posle L.D.50. a ono je bilo CUDO.
×
×
  • Create New...