Jump to content

Galvatron

Iskreni članovi
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.transfans.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Cybertron

Recent Profile Visitors

2020 profile views

Galvatron's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

 1. Ne znam. Meni ti instrumentali bas razvodne ostatak albuma.
 2. Prva dva albuma su ujedno i najbolja.
 3. Gledao sam ih par puta uzivo. Jebu kevu.
 4. Srbija do Tokija!!!!!!! A izdajice neka pocrkaju!!! Jesam li ja zbog takvih bajonet krvavio na braniku otadzbine 4 godine???
 5. Sta ovi turci rade ovdje. Pa jesam li ja zato krvario na ratistu da se ovakvi sad reklamiraju na srpskom forumu!11 Pet tenkova je krepalo podamnom, jedva san zivu glavu izvukao spavao u blatnom rovu na -20 danima pod kisom granata i sad ovo da vidim ovdje!!!
 6. Sta ce ovo smece na death metal forumu? Zna se sta je death, a to ovo sigurno nije!
 7. Galvatron

  Vader

  Steta za Doca, steta. Dobar lik, pili smo vise puta zajedno kad sam dolazio u Poljsku. Nazalost ne stigoh na sahranu. Jebi ga, daleko je Rusija. A ovaj cover, ko da je za Mech Warrior pt. 18.
 8. E pozdrav prijatelju. Ja i Vasilij smo stigli iz Vladivostoka i trenutno smo jos uvijek kod mene u Brckom. Ici cemo u Beograd za par dna pa cu ti se javiti kad stignemo. Naravno, ponijeli smo i tri litre grokhassa. Samo da cujes avanturu putovanja vozom kroz Sibir. Naravno donijeli snmo i muzike. Novi Unkas je vrh!!!!!!!! A ova tema, ma pljujem na nju!!!!!!!!!
 9. Ne bi me neko vrijeme jer sam bio u Rusiji i kad se vratih evo sta vidim: srpska kuca izdaje takeve srbomrzce kao agonize. Stravicno! Jedina stvar koja je mozda stravicnija su Srbi koji zazivaju na "zajednicku" scenu i samim tim pljuju po svemu za sta smo se borili u zadnjem ratu. Dobro vam je i napisao ovaj iz Interfactora. Svi vi koji mislite da je to u redu, ocigledno bas i nemate predstavu sta se desavalo u prvoj polovini 90-ih, pa ni sta se sad desava. Dobro vam je i napisao ovaj iz Interfactora. Ja sam bio na ratistu u rovu od pocetka. Za sta sam se smrzavao i bivao ranjavan?! Da mi sad takvi dolaze i paradiraju u srpskoj zemlji. Svega mi, vidim li ih, tesko njima. Nece biti prvi koje sam poslao na onaj svet. Jednom kad nekom zabijes bajonet u srce, kasnije se pokazuje kao mnogo lakse. SLAVA DEATH METAL! SMRT NEPRIJATELJIMA!
 10. Svi ste vi proklete pozercine!!!! Ali vas pevac je odvratna pozercina!!! Izdali ste metal!!! Rat laznjacima!!!
 11. Galvatron

  Mayhem

  Mayhem vise nije black! Mada je ovaj novi album zanimljiv, ali moglo je to i brze.
 12. Smece i to federacijsko!!!
 13. Sad sam procitao intervju sa Kozeljnikom u Mex-u. Gori pozeraj u zivotu nisam procitao. Shvatam ja da Rogosic to treba da proda, ali bas ga pretera. Uvek sam sumnjao da su pozercine, a sad sam i siguran. Nemaju oni blage veze sta je pravi black metal.
 14. Taj tekst je odlican. To tako i treba da bude.
×
×
 • Create New...