Jump to content

Galvatron

Iskreni članovi
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Galvatron

  1. Ne znam. Meni ti instrumentali bas razvodne ostatak albuma.
  2. Prva dva albuma su ujedno i najbolja.
  3. Gledao sam ih par puta uzivo. Jebu kevu.
  4. Crkni psu!!!!!!!!! Takvi bjedni crvi kao ti su i sjebali ovu scenu a pogotovo ovaj forum. gde su moderatori??????? Jel ja treba da bajonet ponovo ostrim? Ionako ga nisam koristio od Chechenije 2001.
  5. Srbija do Tokija!!!!!!! A izdajice neka pocrkaju!!! Jesam li ja zbog takvih bajonet krvavio na braniku otadzbine 4 godine???
  6. To sto si ti stavio nekog chichu za avatar te ne cini nista boljim. Ovaj avatar sam stavio sasvim slucajno jer je to bio jedan od retkih crtanih koji sam kao klinac voleo. A lik sa avatara mi je bio kul. Mogao sam staviti i bilo sta drugo, ovo mi je palo prvo na pamet. '84. je bila davno no dobro se secam pomame koju je izazvao taj crtani. Ama, sto se ja uopste tebi objasnjavam. Da li si ti uopste bio rodjen tada?
  7. Sta ovi turci rade ovdje. Pa jesam li ja zato krvario na ratistu da se ovakvi sad reklamiraju na srpskom forumu!11 Pet tenkova je krepalo podamnom, jedva san zivu glavu izvukao spavao u blatnom rovu na -20 danima pod kisom granata i sad ovo da vidim ovdje!!!
  8. Sta ce ovo smece na death metal forumu? Zna se sta je death, a to ovo sigurno nije!
  9. Galvatron

    Vader

    Steta za Doca, steta. Dobar lik, pili smo vise puta zajedno kad sam dolazio u Poljsku. Nazalost ne stigoh na sahranu. Jebi ga, daleko je Rusija. A ovaj cover, ko da je za Mech Warrior pt. 18.
  10. Kakve su ovo zajebantske teme. nema me neko vreme na forumu, vratim se i vidim rasulo. Je li to vama mozda death metal smjesan? Ovaj forum treba procistiti od ovakvih.
  11. E pozdrav prijatelju. Ja i Vasilij smo stigli iz Vladivostoka i trenutno smo jos uvijek kod mene u Brckom. Ici cemo u Beograd za par dna pa cu ti se javiti kad stignemo. Naravno, ponijeli smo i tri litre grokhassa. Samo da cujes avanturu putovanja vozom kroz Sibir. Naravno donijeli snmo i muzike. Novi Unkas je vrh!!!!!!!! A ova tema, ma pljujem na nju!!!!!!!!!
  12. Ne bi me neko vrijeme jer sam bio u Rusiji i kad se vratih evo sta vidim: srpska kuca izdaje takeve srbomrzce kao agonize. Stravicno! Jedina stvar koja je mozda stravicnija su Srbi koji zazivaju na "zajednicku" scenu i samim tim pljuju po svemu za sta smo se borili u zadnjem ratu. Dobro vam je i napisao ovaj iz Interfactora. Svi vi koji mislite da je to u redu, ocigledno bas i nemate predstavu sta se desavalo u prvoj polovini 90-ih, pa ni sta se sad desava. Dobro vam je i napisao ovaj iz Interfactora. Ja sam bio na ratistu u rovu od pocetka. Za sta sam se smrzavao i bivao ranjavan?! Da mi sad takvi dolaze i paradiraju u srpskoj zemlji. Svega mi, vidim li ih, tesko njima. Nece biti prvi koje sam poslao na onaj svet. Jednom kad nekom zabijes bajonet u srce, kasnije se pokazuje kao mnogo lakse. SLAVA DEATH METAL! SMRT NEPRIJATELJIMA!
  13. Svi ste vi proklete pozercine!!!! Ali vas pevac je odvratna pozercina!!! Izdali ste metal!!! Rat laznjacima!!!
  14. Galvatron

    Mayhem

    Mayhem vise nije black! Mada je ovaj novi album zanimljiv, ali moglo je to i brze.
  15. Smece i to federacijsko!!!
  16. Sad sam procitao intervju sa Kozeljnikom u Mex-u. Gori pozeraj u zivotu nisam procitao. Shvatam ja da Rogosic to treba da proda, ali bas ga pretera. Uvek sam sumnjao da su pozercine, a sad sam i siguran. Nemaju oni blage veze sta je pravi black metal.
  17. Taj tekst je odlican. To tako i treba da bude.
  18. Jedino sto je gore od njihovog poziranja su "promo" fotke. U zivotu nesto tako bezvezno nisam video. S brda s dola s sheshirica.
  19. Da li problem u mozgu ima on koji je izrazio svoje misljenje o ljigavosti ovde ili ti koji sebe vidis kao svinju i hoces da postanes dobra slanina?! 8O :?
  20. Gledao sam ih u Helsinkiju. Proteklih godina sam cesto putaovao, pa i ziveo u istocnoj Evropi. Odatle i navucenost na istocnu scenu.
  21. Lazo krvav si Pre ce biti da je pozer i laznjak.
  22. Gledao sam ih ja dva puta uzivo. Zanimljivo, ali nista posebno.
  23. Galvatron

    Bathory

    Stary Bathory je JEDINI Bathory!
  24. Ako je tebi to isto, ti ili ih nisi slusao ili si gluh!
×
×
  • Create New...