Jump to content

..charlie..

Iskreni članovi
  • Posts

    1618
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ..charlie..

  1. bar nije kad se obrne "So here's to my Sweet Satan. The other's little path Would make me sad, Whose power is faith. He'll give those with him 666. And all the evil fools, they know he made us suffer sadly."
  2. bukvalno ovo Ako je neki box set ili kolekcija, supak je...
  3. Blackfield-ish... Ali iz Blackfield V faze..
  4. Najbolja do sad sa TFB, Personal Shopper mi je OK, Eminent Sleaze bezveze, a ovu mozda i ubacim nekad u playlistu. Mogao je malo gitare ubaciti. Kontam da ce live zvucati dosta bolje ako ubaci malo neke distorzije.
  5. Ovo bas nije moja soljica caja. Ne "dira" me ni malo. Ni muzika, ni tekst. Personal shopper mi je dobar, pustim ga povremeno, ali Eminent sleaze mi je posle 6-7 slusanja i dalje prazna i nezanimljiva.
  6. Na prva dva slusanja dobar album... She Dragoon mi je najbolja od ponovnog okupljanja...
  7. Nova pesma. Btw, cela turneja ce biti otkazana, mi kupili karte za koncert i avion za Amsterdam. Srecno sa vracanjem para 😄
  8. Nova pesma sa The Future Bites albuma (I guess)
  9. Dobra mi je nova pesma. Mada me vise podseca na Kamelot... Mozda je do mene. Kupljene karte za Amsterdam, valjda corona nece sjebati planove.
  10. Meni Amsterdam deluje primamljivo, ali ima jos 11 meseci do koncerta, mozda najave nesto blize... Skupljaju lovu za nov album, ovo je bio sam EP.
  11. Bas je neupecatljiva pesma, kao i prethodni album.
  12. Iako sam ga vec gledao na To The Bone turneji odlucio sam da je Bec dovoljno blizu da se iscimam da ga gledam opet (btw, prilicno kasno sam poceo da ga slusam, pa sam ga prvi put gledao 2016.) Kupio sam karte za Bec, ali kad su najavili Bratislavu za dan ranije u odnosu na Bec, nisam mogao da odolim da uklopim Bratislavu i Bec, jer su udaljeni sat vremena. Koncert u Bratislavi je bio u klubu Refinery Gallery, na periferiji Bratislave, nista specijalno. Bilo je zabranjeno snimanje i slikanje i obezbedjenje je ceo koncert pratilo i smaralo ljude koji su pokusali da slikaju. Cak je i SW rekao da je snimio live DVD koji je sigurno boljeg kvaliteta nego snimci sa "shitty Iphonima", pa da zbog toga ne fotografisemo.. Bezveze, ali eto... U Becu nije bilo nikakve zabrane slikanja ili snimanja. Publika u Bratislavi je bila prilicno hladna i rezervisana, bend je bio ok, svirao je oko 2.45 sa pauzom. Setlist-a standardna sa To The Bone. U odnosnu na Bratislavu, koncert u Becu ce mi ostati u mnogo lepsem secanju, iako je setlist-a slicna (u odnosu na Bratislavu svirao je Get All You Deserve, Dont't Hate Me, Sentimental) , ali je publika bila mnogo bolja i generalno je bilo bas dobro. U Becu mu je cak i otpala bubica pa su jedno minut dva bend i tehnicari-trazili bubicu po bini, na kraju Craig nasao. Ne znam da li je bila planirana predstava, delovao je prilicno usplahireno dok je nisu nasli... Na oba koncerta je svirao Blackfield, drago mi je da sam cuo tu pesmu live, ali nekako se i dalje nadam da ce on i Aviv napraviti neku turneju sa Blackfield-om. Takodje, puno PT pesama u setlisti, cini mi se da je definitivno odlucio da je "to bilo to" (on to prica vec neko vreme, ali sam se ja tek sad pomirio sa tim) i da sada SW koncerti pokrivaju sve u cemu je SW ucestvovao, a ne samo ono sto je izdato pod SW etiketom. Dve veceri za redom SW, skoro 6 sati kvalitetne muzike... P.S. Mislim da u ovom postu ima vise reci nego sto sam napisao sve ukupno na yum-u ovde.
  13. http://www.youtube.com/watch?v=BYsvMRhWPJc Dok je yumetal bio mrtav, izasao je ceo EP sa imenom "My Dark Symphony". Quite Alright mi je ok, pored Grand Again koju smo culi vec kao single. Ocekivao sam vise od EP-a nakon single-a. Preslusao sam par puta, ali nije mi nesto legao. Moracu mu dati jos koju sansu, pre konacnog suda.
  14. SW malo sere. Kao sto rece @Angelystor, "nije tip coveka koji se vraca nazad", a onda na prosloj turneji 5 PT pesama. "nije tip coveka koji se vraca nazad",a onda vrati u Blackfield. Preveliki je cotrol freak da bi neko uticao na njegovu muziku, a bio u razlicitim bedovima/side prijektima zadnjih 20ak godina. Kul je to sve, isplacuje mu se sad sve sto je ulozio u svoju karijeru do sad, uziva u tome, i treba, ali sto se tice PT sere...
  15. Meni je ovo skroz dobro. "Radi" me kao i stari albumi. @azal: Izasao je EP i na deezer-u (ako ti to znaci nesto)
  16. Prodajem 2 ulaznice za koncert: 4400 Samo komplet
  17. Stiven krenuo sa snimanjem novog solo albuma.
  18. Evergrey - Hymns for the broken Evergrey - The Storm Within
  19. Izasao spot sa Floor. http://www.youtube.com/watch?v=XKNg2dcO94k Gledao sam ih pre par dana u Becu prvi put. Odlicna svira, odlicno su usvirani, Tom korektno peva, zvuk odlican, klub mali, ali popunjen(bilo je dosta klinaca i klincezi zbog Delain), publika ih je bas super prihvatila. Steta samo sto je bilo kratko, falilo mi je bas puno pesama na setlisti, ali bio sam svestan da ce tako i biti. Njihov merch se prodavao u dvoristu u satoru, jer se delain toliko rasirio da nije bilo mesta i za njih.
  20. Blackfield V, due for release on Kscope on 18th November, sees a return to the full partnership that made their first two albums such firm favourites with fans.
  21. Agent Fresco - A Long Time Listening Agent Fresco - Destrier
  22. Sonata najavila novi album: Nove pesma:
  23. Karte za NS su pustene u prodaju na gigstix-u. Promo cena je 300 dinara (ograničen kontigent), pretprodaja 500, na dan koncerta 700 dinara!
×
×
  • Create New...