Jump to content

Angelus

Iskreni članovi
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

5 Followers

About Angelus

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 08/20/1977
 1. Magic the gathering, i Srpska verzija: Izvori magije... Mnogo dobro!
 2. Tako je! Nedostatak hemoglobina u krvi je uzrok vampirske bolesi. Inace ta bolest se javlja nep[osredno posle rodjenja i izleciva je tek po pubertetu. Dotle mogu samo da se tretiraju simptomi naravno terapijom. Postoje i frikovi koji su umislili da su vampiri. Naravno oni svi na kraju zaglave ludnicu jer u odredjenom periodu njihovo uverenje ih navede da ubiju. Inace, Srpska rec za vampira je UPIR. Po nekim Srpskim verovanjima, upir je covek koji nije okajao grehe pre svoje smrti, pa nema mira, vec progoni ljude ne samo koji su mu nesto zgresili, vec sve ljude koje su za zivota poznavali. Takodje imaju i obicaj da se vracaju na njima poznata mesta pa da nastavljaju da rade sta su za zivota radili, kako bi zavrsili zapoceto. Takodje se veruje da su upiri napravljevi iskljucivo od koze i krvi, pa se zato veruje da se plase glogovog koca. Tacnije nije bitno jeli to kolac, noz ili parce stakla, veruje se da ako se upir posece barem malo, da ce sva krv da istece iz njega. Tako se verovalo da je i Vlad Tepes III, tacnije grof Drakula bio vampir, jer je pio ljudsku krv. Tacna prica je da jeste pio ljudsku krv, ali Tursku, i to pred samim Turcima da bi ih zaplasio. Nikakve misterije tu nema. Inace su ga jos zvali Vlad nabijac, jer je Turke nabijao na kolac da bi im vracao milo za drago. Vlad se inace u vise navrata borio rame uz rame sa crnim Djordjem protiv Turaka. Ubio ga je rodjeni brat inace poturica tako sto mu je zabio noz u ledja i to sve zbog prestola.
 3. Yessssssssssssssssssssss! thnx!
 4. Sad me zeza, kaze: You must enter a post!
 5. Dobro postavio sam sliku na photobucket ali ne znam kako ovde da je prenesem! Help!!!
 6. Ma jok nego nisam stigao sve postove da procitam pa sam napisao!
 7. Bas cu sad da probam sa photobucket
 8. Ljudi meni je odbijen post na Rock & Hard Rock, jer ovde vec postoji. Da nije malo pogresno mesto za Kraljevski? Kraljevski apartman nije metal, vec melodic hard rock, barem oni tako sebe predstavljaju. A to da su najbolji... Pa najjaci su bre! Inace, Lotke se vratio u band, Marko i djera su otisli!
 9. Death note.... Samo..., kako da ubacim sliku sa mog kompa? They can`t stop us, let them try... For Heavy Metal we will die!
×
×
 • Create New...