Jump to content

Tombba Di Bombba

Iskreni članovi
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tombba Di Bombba

  1. frka i od mojih reci... pozdravi tatu...idi placi malo u njegovom krilu...shmrc... pa se vidimo...vlado sine... uskoro.
  2. mozes ti sada da pises ovde sta pozelis, pisi slobodno , vredjAj, slobodno...Imaces prilike da kazes to...mozes da pricas tada i na shvedskom i na srbskom, priliku za poslednje reci ces imati. a do tada drhti...vlado sine.
  3. Vlado sine...pogledaj bolje sinod temu...muhahaha Drhti.
  4. Da da, jak sam ne ko dvojica, nego ko trojica...bijem ko petorica a jebem ko desetorica balavaca poput tebe... I tebe gojko sisice pitam isto sto i grobodana...zar mislis da sam ja jedini lik koji mrzi sataniste i satanizam smatra sektom ? Nisam balavce, i mi imamo nash sveti rat...jedna po jedna boleshtina ce se cistiti i leciti iz majke Srbije. A sto da napisem tvoju adresu ? dobio si mozda amneziju od straha pa si zaboravio sopstvenu adresu...? Drhti.
  5. Bilo je tih kompilacija, dobro si me podsetio na band Salem ( secam se onog njihovog instrumentala cini mi se koji se zvao Vampirella, al to je sa nekog njihovog albuma ), Polska Malca je bila hardcore ), a bilo je i drugih kompilacija koje su se zvale Ptice umiru pevajuci i Ko to tamo peva...( valjda su to tacni nazivi ), nesto od toga sam imao nesto i nisam... Video sam na netu kako izgleda ta Sarcasm ploca, sta reci, Crematory i jeste kultno izdanje yuhm scene, ne samo zato sto je konkurencija bila slaba vec zato sto je jednostavno to dobar album... Znam da je svirala Annathema ,Epidemic Zone...za Heller nisam siguran...
  6. i sta s time ? ja imam bre svoje izvore...taj covek ima svoje... ne zaboravi da sam nudio ovde kesh josh ranije nebili mi neko dao adrese i podatke u vezi izvesnih likova....i postoje clanovi foruma, kao satanisti koji se kaju zbog svojih gluposti i lepo su mi dali neke informacije jer zele da pocnu da okajavaju svoje grehe kao sto su okretanje krstaca... to sto u frendsima imam prijatelja koji vas isto drka...pa naravno da ce mi on biti frend a ne ti grobodane, takvi kao ti mi ne mogu biti prijatelji, mi smo dva sveta i drago mi je zbog toga ... i sta je prpa a...tek ce da bude...kuc kuc na vrata ...igracemo ja sam ti rekao, i tebi i drugima, al po mojim pravilima igre I da znas jednu stvar grobodane, a ona je veoma bitna....tada, kad se upoznamo, nece imati ko ni da me banuje niti da mi daje upozorenja -20...
  7. Samo su svirali te dve pesme nisu ni stigli da ih snime, jbg moja greska
  8. Hvala za ovu informaciju, nisam imao pojma ko su ti lepotani ( u jednom trenutku sam istripovao da nisu mozda living kolor, al ok Naravno i kod belaca shljaka na isti nacin ( nego sam pomenuo crnje posto sam o njima pisao malopre )..al poenta je druga... tacno je da svaki covek ima svoju cenu...i da se ta cena meri materijalnim stvarima ili izvesnom kolicinom novca...al to ne znaci da je moc novca i materijalnih stvari veoma jaka...vec da je vera u tog coveka veoma slaba. cini mi se vise u maxmagnusu nego u alan fordu...ali pazi pojavljuje se i u stripovima za decu koje je radio volt dizni... italija = vatikan + amerika...osovine zla...( uz englesku naravno )
  9. Ja tu glupost od dokumentarca nisam gledao, niti me zanima sta kaze Dio...taj covek zajedno sa Ozijem I Simonsom mi je bio odvratan josh kad sam bio klinac...a to za religiozne babe, ta prica je na nivou retarda ( sto poklonici satane i jesu ) Inace u pravu si, sam taj znak ide mnogo daleko u proslost i uvek predstavlja istu stvar ( sammo sto to nije mnogima ovde jasno jer se satana u raznim kulturama, civilizacijama i u razlicitim vremenskim periodima ljudske istorije drugacije nazivao )... i po bilo kojoj osnovi kako moze neko da me ubedi da ona fotka Beatlessa sa omota yellow submarine iz 1968 na kojoj Lenon ( poznati kabalista i okultista ) pokazuje rogove a Pol ( cini mi se ) pored njega pokazuje simbol za 666, onda fotke Dia, Simonsa, Ozija, pa ovih camugana od ispod, pa Berluskonija, Busha , Klintona, pape benedikta...nemaju veze jedna sa drugom ??? sve je to povezano, satanisticka mreza worldwide...a posto je muzika jedan od vidova masovne komunikacije ( i konzumacije ) preko nje , preko muzike i iz muzike se salju poruke bilo direktno bilo podsvesno...ali tu su se satanisti malo zajebali jer i muzika je nadahnuuce koje kao i svako nadahnuce dolazi iskljucivo od Boga
  10. ziv bo za ove fotke, koji su bre ovi ??? :) pogotovo ova druga fotka pa to je genijalno, svaka cast p.s. znam da su jay-z, kenji vest, p diddy, nas, bijons, i pun kurac tih repera i rnb camugana upleteni u celu tu illuminati pricu ( al tripujem da oni i nemaju pojma sta se tu krije iza svega, dash camuganu kesh, neku plavushu i on srecan ko kuche, svaki covek ima svoju cenu...)
  11. Proslavice vas covek bre..taman da izadjete loma sa ovog foruma u javnost, sa punim imenima i prezimenima ...nece vam nista faliti...samo ce vas braca iz Obraza i Familije Srbskih Navijaca jebati gde stignu muhahahahahahahahah sekte su nam omiljene, a posto je propao pederbal muahahahahahah Inace Grobodane debilu...pa zar ti mislis da ja imam vremena da se drkam sa po dva - tri naloga i to specijalno zbog tebe, jareta, gojka sisice i morbidnog bogalja ??????????????? ? Ili mozda mislis da sam ja jedini sto tvrdim da je satanizam sektashtvo a necrophilia boleshtina ? Pa nisam ja jedini budalo, razmisli malo o tome !!!! A kao ilustracija evo i tebi i tvojim drugarima pa pogledajte ovaj klip...prekinut performans jednog debila kvaziumetnika sto je sam sebe davio kesom...on je josh i dobro proshao...
  12. Na gej 92 red jaci nego ikad... negovana publika - negovan sindikat !!! fuck sindikat !!!
  13. Al pazi, sranje u yu je tada zapocinjalo, ja bio klinja...tad josh nije izlazio Hard Metal, sta smo imali poprock, cao i faznine explosivea ( koji nisu redovno ni izlazili )...i mnoge stvari sa tadasnje scene si mogao nabaviti tako sto gledas oglase u pop-rocku, ili eventualno ako se neko od recenzenata iz poprocka smiluje pa napise recenziju i da adresu gde se to moze naruciti ( secam se da su baljezgali za Bombarder - Speed Kill, Kbo! - Pozovi 93 ...) ...tako sam preko tog poprock oglasa i narucio ovaj Game Over a otprilike u isto vreme i Sarcasm - Crematoy...Kazem, jeste rat bio na pragu al su i jedni i drugi bili vishe nego korektni, a i dobro su prashili, ovaj Game Over ima svoj shmek...a da, preko poprock oglasa je i Atila valjao ploce Hellera posto se raspickao sa bracom polzovic.
  14. Skinuo sam ga i ja i poslushao ponovo...sad iz ove perspektive cini mi se da je gitara mogla jace chvrsche oshtrije, a sam demo onako meshano meso...sporiji thrash ponegde hardcore ponegde povuce na metallicu, onako nista epohalno kad se slusha krajem 2009, ali eto u to vreme je Tilt bio veoma dobro izdanje i sigurno bi i Game Over imali stoshta da kazu na yuhm sceni da se nisu desili ratovi i raspad yu... Kako se vama cini Tilt ? I hvala josh jednom za link...
  15. i to veoma veoma religiozna pra...pra...pra...prababa sta sve ti satanisti poput RJ Dia nece smisliti
  16. Slazem se, Nesho je bio ubedljivo najjaca pojava tih godina...opisao si ga skroz od glave do pete, josh kad vidish na slikama da drzi neki malj ( posto taj malj nije donosio u Novi Sad, taj specijalitet je ostavljao za HM fest u Sarajevu) neko bure probijeno nekim kocem xaxaxaxaxa, al u tandemu sa gitaristom Mahom, pa bili su nenadmashni ...legende...ali definitivno muzicki su bili u haosu, totalno rasulo uzivo...Neshino pevanje totalno van muzike, gitare totalno u neskladu sa ritam sekcijom, jednostavo uvek mi se cinilo da u tom Bombarderu svako svira za sebe a Nesho tera svoje, sto rece jedan clan ovog foruma za njihov live snimak iz 1991...to zvuci ko oranje na njivi ...al jednostavno nisi mogo da ih ne volis i takvi raspadnuti su imali nesto u sebi, bili su iskreni i voleli su to shto rade iako im muzicko znanje i uvezbanost nisu bili na zavidnom nivou.
  17. imaju josh dve pesme posle toga snimljene jer se ove War is within i P-Lord Boogie su snimljene kao prvi demo Svaroga ...znam sta imaju , al pitanje dal se on seca jer kazem ti vrlo brzo posto su snimili te dve nove pesme on je lepo napustio band...
  18. @VoivodBG .. nisam mislio na te dve pesme Svaroga...to je regularno, te dve War is Within i P Lord Boogie su maltene prve snimljene, bili su i spotovi za te dve pesme, i one su u stvari kao neki prvi demo koji je Svarog snimio... pitaj Boshka za 2 pesme koje su snimili posle izdavanja kasete Smor...tada su usnimili dve ali ne znam kako se zovu...te dve nigde nisu objavljene, mozda su podeljene nekim radio-stanicama ili nekom fanzinu u to vreme....e za to ga pitaj...sto se Di tice znam da sam to imao a kada se vratim u Srbiju pogledacu .
  19. Da tako ispada, ali nije ni daleko od istine...i sam znas da ste vi doprineli loshem glasu koji vas je pratio...mozda niste bili silovatelji jer to nisam ni rekao, ali da niste bili cvecke i da niste prvi radili ono sta ste pricali , znaci friendhip unity hardcore racpalac - i to niste, pricalo se jedno radilo se driugo...nisu za to krivi ni svilajncani , ni pokojna Tanja, a ni Tombba Di Bombba..znas i sam da su posle toga isla i neka cirkularna pisma po fanzinima, bojkoti, i da se ne ponavljamo vishe, bilo je proshlo je nek ste vi zivi i zdravi, ono sto se ceni je vasha iskrenost sada i to postujem. A da odgovorim i Shildu...Znaci da li je Zika pipnuo Tanju...sigurno da jeste , ali pitaj njega kako i na koji nacin je on nju pipao...Da li je Zika razvalio -plafon...ispada da nije on , ali i sami organizatori kazu da je to neko iz te ekipe uradio...Da li je Zika krao pedale ? To on najbolje zna, pedala nije bilo nisu isparile same od sebe, mozda nije Zika ukrao a mozda i jeste...tako da ne idem ja ovde i ne sirim prazne price, nije Tombba pravio sranja devedesetih po svirkama i nije Tombba dissrespectovao domacine nego Zika, pa se za sve obrati njemu.
  20. Bosko je legenda bio i ostao. ako u free dl izdanju nema omota, sredicu to skeniracu obe strane cim budem u mogucnosti ( kaseta mi nije pri ruci )...pitaj ti Boshka za te dve pesme koje su snimili u studiju posle izlaska kasete Smor...e to nek nabaci , a ima garant i to jer je josh uvek bio clan banda.
  21. Mnogo cenim sto se javio kum Nikola, to je stvarno za poshtovanje...i sto prica kako je bilo iz srca i dushe...Nikola odushevio si me sada to da znash jer priznao si neke stvari i to se ceni i poshtuje ( neko to na tvom mestu ne bi uradio nego bi se josh i svadjao i izvrtao istinu )...ja sa moje strane mogu da budem zadovoljan jer nisam shirio dezinformacije ovde, ti si potvrdio maltene sve sta sam rekao i pisao...jedino za te pedale distorzije koruse, znaci ne zameri sto sam spomenuo tvoje ili Zikijevo ime, jer i sami Svilajncani kazu ovako... neko od njih 15 je ukrao ( mislim nije distrozija tona bakra pa da ste je svi krali ) nego je neko od 15 ljudi stavio u dzep ( znaci jedan od 15 )...al dobro, Svilajncani su sa vama dvojicom bili najbolji pa je nekako logicno da se vasha imena provlace kao prva ( a i distorzija korus pedala sve je to pokradeno na samom kraju a ne na pocetku svirke, a do tad ste vec napravili gomilu sranja svi vi zajedno )...uglavnom, neka si se ti javio i objasnio neke stvari, drago mi i zbog tebe i Zikija a i zbog mene da ne kaze neko ovde kako Tombba izmislja stvari. Zivi bili pa obavestite javnost kad ce taj novi album.
  22. I ja mogu da kazem da HANG a ni BARDS nisu nikada bili nazi bandovi...to je glupost, ni HANG ni BARDS nemaju veze sa time nit su imali., mislim sve sve, ali da su Ziki i Nikola nacisti to je sumanuto...( josh vam samo to falilo pored svega sta ste pravili Al vidi Nikola...zadnji kad bi je bio 97...ovo je bilo 98....cisto da te podsetim..... uglavnom i meni je drago zbog Zikija a drago mi da si se i ti javio...jer je BARDS bio dobar band. pozdravi kuma. evo javio se i kum Nikola mozes to njega da pitas jer to za seljacenje je vec pitanje na koje ce ti on konkretnije odgovoriti.
  23. ma kakav demo album iz nyhc perioda to je smeshno...taj band od kuma nikole bardsi je bio mnogo bolji nego hang ...a dal je milion godina ili milijarda godina ili deset dana to nema veze...pisano je o tome i pre 11 godina po fanzinima ( tad bato nisi imao net ni forume ), a treba da se pishe i sada...jer nemoj da ti se desi da nekad napravish svirku , pozovesh nekog sa kim mislish da si ok i kome snimash diskove sa muzkikom a on te zove brate bratime te kumi te voli te pa ti onda na svirci razvali sve i pokrade deo opreme...treba sve da se zna...a dal je u pitanju zika pera il mika to nema veze...ali istina mora da se zna, razumes...ja ovo ne pisem sto mrzim zikicu, kazem ti podrzao sam decka isao i na cert kad sam bio u Srbiji( mada nisam imao sta da vidim tada hang su bili piani i blamirali se ), kupio sam cdeove hang ( iako zivim preko i dnevno cujem bolje muzike nego sto se za godinu dana napravi u celoj Srbiji ) zato sto su nashi ljudi i kupicu opet iako znam, iako sam znao sta je zikica radio...razumes, nema tu ni ljubomore ni zavisti ni mrznje, jednostavno mora da se znaju neke stvari i da se neke stvari postave na mesto.
  24. Nije tu nista rekla kazala...i ja sam proverio sa svojim prijateljima iz Svilajanca...znaci ovako...prvo su hteli da biju ispred Doma kulture ( gde se svirka odrzavala ) pokojnu Tanju. ceo jebani Hang i jos tih 10-15 jagodinaca sto su se vukli sa njima...medju tih 10-15 jagodinaca su bili hangovci, band od tog debelog kuma nikole koji se zvao bardsi i ta sto kazes publika, a to nije publika nego ekipa road crew...prvo su krenuli na tu curu jer im je dala loshu recenziju u fanzinu...generalno cura nista nije ni pogresila taj hang je bio shit, znaci kao nyhc al kad jagodinci rade nyhc moze se zamisli na sta to lici...tacnije ne lici ninasta...tu su nastupali i bardsi i hang i neki bandovi domacini shut i neki nebitan band pored shuta jer je oprema bila od tih shut...znaci divljali su su za vreme nastupa i to nije divljala publika batiice kao sta ti pricas vec je divljala njihovA ekipa...dok je bards svirao divljao je kum zikica sa ekipom a dok je hang svirao divljao je kum nikolica sa istom tom ekipom...ti si taj koji prica neke pricice to da znas i pricas ovde kako je publika ta bila koja je sjebala plafon...a a ko je bio u toj publici...isto ti likovi iz jagodine koji su se vukli sa hangom i bardsom...znaci to nije publika nego ekipa...publika je ona koja uredno dodje na koncert i plati kartu...a ovi su svi usli za dzabaka i nisu znali da postuju nimalo ...nego su hteli da tuku curu pa kad videli da i ta cura ima ekipu onda su svoj bes iskalili na plafonu...a plafon nije na metar ipo nego na 3 metra...znaci nemoj ti da branis ovde zikicu nego nek on bre dodje ovde pa neka prica sta je bilo...ocu njega da cujem...a ne njegove advokate...znaci nije publika sjebala plafn nego je ekipa od hanga i bardsa a to su isti likovi - oni su sjebali plafon...vodja te ekipe je bio ,kao sto sam vec pre rekao zikica hang...zato posle i nisu dobili putnjake...em su ih pustili za dzabaka da udju em su pravili pichvajz, napravili ljudima stetu tako da se tamo vise na tom mestu Domu kulture vise i nisu drzale svirke...to bato nije deizinformacija niti rekla kazala nego cista istina...a kako vidim ti znas nesto a nesto se ili pravis da ne znas ili neces da kazes...precutkujes... onda...pokrali su korus distorziju i bass pedalu...kako mi kazu momci iz shuta...ne mogu da kazu tacno da li je to krao zikica ili kum nikolica...ali kazu ovako...od njih 15 neko je ukrao a posto je zikica bio vodja ekipe...on je kriv bez obzira dal je krao il nije...u pravu su momci, znas ono kako se kaze...zlocinacki poduhvat , organizacija , vodja ekipe je uvek kriv po komandnoj odgovornosti...ako je bio tolki lik i tolki hardcore sto to nije vratio nazad...ili sto nije rekao da se ne pravi pichwajz i da se ne tuce cura nego se prvi zaletao na nju...lepo ti ja druze kazemm...hardcore na jagodinski nacin.l josh su pravili neko sranje po gradu dolazila murija svasta je tu bilo, kazem ti opet posle te svirke vise nije bilo svirki na tom mestu... ( a pre te svirke, bas sam pitao ortake , kazu da je bilo gomila svirki i niko sem tih jagodinaca nije sjebao plafon niti je krao niti je hteo da tuce cure ) e to je istina ....i nije rekla kazala...i lik koji ga je nahvatao na last chance to dance...to je moj prijatelj koji je bio uz shut u organizaciji...on je pozvao tog zikicu i hang...i zajebao se...decko je radio temple of doom fanzin....kad je nahvatao zikicu na last chance to dance...kulturno su pricali iako bi pojeo zikicu na keca koliki je lik...rekao mu je sta ti bre to zile trebalo da se seljacis tada, a bili smo ortaci ( kaze mi decko da je zikici on licno snimao ignite, good ridance i josh neke hc bandove na kasetama )...zikica poceo da muca i rekao samo...to je bio drugi band drugi hang ovaj band sad nema veze sa tim starim, ajde dodji kod mene u studio kad imas vremenna uvek si dobrodosao...decko licno protiv zikice nema nista jer kazem ti pojeo bi ga ako zeli, ali vidis sta su napravili... i jos nesto na sta si izbegao odggovor...kazes uvek su bili prihvaceni od publike ...to je glupost jer kazem ti publika je ona koja dodje i uredno plati kartu a nije publika ekipa koja se vuce sa bandom...i drugo...kazes da su uvek bili navezbani...rekao sam ti da nisu ja sam ih bre gledao kakko se mrtvi blamiraju po bini kad nije cini mi se integrity nastupao...znaci nemoj ti da pricas neke pricice ovde i da branis ono sto ne moze da se odbrani. sad ko zeli sa zikom da ima posla nek ima, on sigurno vise nece da krade koruse i distorzije, decko se promenio to je tacno, to kaze i zombie eater to je proverena informacija da nmu je glupo sta je pravio, ali opet ja kazem fleke ostaju za ceo zivot ...mada ako se zikica kaje zbog toga, nek dodje pa nek to kaze...jeste pravio sam belaj, gresio sam, i kraj a ne da salje tu neke likove da ga brane .
×
×
  • Create New...