Jump to content

Necromortum

Iskreni članovi
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Necromortum

  1. Novi album je relativno dobar.. xD Janne ftw!
  2. Hevi metal to ti zelis, Hevi metalac bicu ja, Hevi metalac to sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..\m/ JEDAN OD NAJBOLJIH BENDOVA U SRBIJI!!! SVAKA CAST!!!!
  3. Najbolji albumi su mi "Dirt" i "Jar of Flies".. Omiljene pesme su mi : Them Bones, Heroin, Man In The Box, Angry Chair.. Oni su oduvek bili nesto posebno.. Kad sam cuo neke samplove sa Williamom, prijatno sam se iznenadio.. A i novi album nije los.. R.I.P Layne..
  4. Metal ne moze da se preraste. Il' ga slusas Il' ga ne slusas. Kraj price.
  5. Emir genije!!! Odusevio sam se kad sam cuo album!! Najjaca pesma mi je "Devils in Disguise".. Kad sam prvi put cuo ime albuma, poceo sam da se cepam, ali s Emirem nema zezanja..xD SAmo napred..xD
  6. Hmmm..Na prvom labumu peva Lance King, ako se ne varam.. A pevao je i Matt i Iced Earth-a.. A lepo sam se iznenadio kad sam cuo da je Urban upao u bend.. PYRAMAZE FTW!!!!
  7. YO HO HO!!! Arrrrrrrrr..Scurmy dogs.. MOMCI SU GENIJALNI!!! > Captain Morgans Revenge razbija.. ALi, kad sam cuo ovaj novi, smorio sam se.. U nekom slucaju, Keelhauleed izvlaci stvar..
  8. Imam DVD Fucking with fire.. Inace omiljeni album mi je "Vainglory"..A i takodje obozavam "Rocket Ride".. Tobias je stvarno do jaja lik..XD
  9. ^______________^ Obozavam ovaj bend.. ASTRONOMY KIDA!!! Ne mogu da prestanem da pustam pesmu "Cassiopeia".. Steta sto nisu poznatiji.. Bilo bi do jaja da u neko skorije dovuku guzice u bg..
  10. Imam celu diskografiju na kompu..x) Redovno preslusavam.. Obozavam pesmu "Ghost Story"
  11. Urban jeste do jaja lik. A jesi cula za jos jedan bend u kome peva? Zove se PYRAMAZE.. A sto se tice novog albuma HF-a, SMORIO SAM SE!!! >< Jedine gotivne pesme su mi : Legion i My Sharona(do jaja su skinuli od The Knacka xD) Kod HF-a me najvise nervira jer vrte staaaaaaaaalno isto..-.-' Nece da menjaju zvuk, albumi su im isti.. To mi ide na kurac..><
  12. Eh koji smo mi baksuzi.. Zaobišli nas Dream Evil i Mystic Prophecy, pa sa Stratovariusom dolaze neki fegeti sa kipra..
  13. American Soldier je relativno dobar album. Čak su ostavili i broj telefona da ih zoveš.xD Lično se Geoff javi. Ja bi zvao, al' keva bi me odrala.
  14. Nja! ja se smorio što su otkazali koncert!!! Karta bila 950 din.!!! Sića!!! ><
  15. Jedva čekam da mi stignu karte za m&g. Dobro da je Timo otiš'o iz benda, sad zvuče nekako slobodnije.. JEDVA ČEKAM KONCERT!!!
  16. U mađarskoj je Charlotte pevala jednu ili dve pesme dok se Tony odmorio!
  17. http://torrentpump.com/download/luca-turilli-s-dreamquest-2006-virus-ep-128825 izvoli kurvo!
  18. Glaso sam..xD DT FTW!!! Ali šteta što je Čarli otišo. Znam da je to bilo davno, ali do jaja peva čovek..XD
  19. Ja volim ManOwaR najviše zbog textova. Njihovi textovi podstiču ljude da se nikad ne predaju, da se bore do kraja i da ne budu pičke. HAIL AND KILL !!!
  20. Meni je najgotivniji album od njih Book Of The Dead, ali i ovaj novi jebe kevu. A jel neko čuo za PYRAMAZE? To je još jedan brnd u kome peva urban! http://www.youtube.com/watch?v=8We9JbgXvWM
  21. Luca se rodio s gitarom u rukama!
  22. Magično, fantastično.xD To su jedine 2 reči koje mogu da opišu Ayreon.. Arjen je genije!
  23. Meni M&G karte trebaju da stignu ovih dana. Ali sraaaaaaaaaaanje je sto ne dolaze Profesi ili Drim Ivl nego nego šalabajzeri sa kipra. Ali dobro, ako Strato budu svirali Eagleheart obradovaću se k'o malo dete.xD Vidimo se na koncertu! Cheers!
×
×
  • Create New...