Jump to content

heavy me(n)tal

Iskreni članovi
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by heavy me(n)tal

  1. moja omiljena obrada, DREADFUL SHADOWS - twist in my sobriety:
  2. rekoh da necu nista uzimati do kraja meseca ali jbg nisam mogao da izdrzim, uzeh malopre na ebay-u: THE GATHERING - nighttime birds SATURNUS - paradise belongs to you
  3. Doktorski: "Dobar dan, gospodine doktore." "Dobar dan, gospođo Silvija. Hoćete se svuci?" "Gde da odlozim odecu?" "Tu, pored moje..." "Nema vise dvoumljenja," reče doktor pacijentu, " bili ste otrovani!" "cime?" pita pacijent. "To ce pokazati obdukcija!" Medicinska sestra je rekla bolesniku, koga su upravo doveli u bolnicu: "Sada se lepo svucite i pođite u postelju. Odmah cu doci za vama!" Starija dama je dosla kod zgodnog hirurga i pita ga: "Doktore, mozete li da me prolepsate?" "zao mi je, odrubljivanje glave je u nasoj drzavi zabranjeno Kad su doveli unesrecenu, doktor je pregledao i izdiktirao sestri: "Ogrebotine po rukama, napuklo drugo rebro levo, slomljen levi glezanj." U tom trenutku se unosrecena probudi. "Koliko ste stari?" pita doktor. "Dvadesetdve godine." "Sestro, napisite jos: "Rupe u secanju." Lekara zove pacijentkinja: "Izvinete, doktore, da li sam mozda kod vas zaboravila gacice?" "Ne, nisam ih video u ordinaciji." "Hvala lepo, verovatno su ostale kod zubara." Sveze ozenjen hoce de ispovedi svojoj nevesti: "Pred zenidbom sam nesto precutao, pa me previse stiska srce i moram ti priznati: Imam isijas, gastritis, hepatitis, dermatitis, anginu pektoris..." "Da li bar ima cega nemas?" pita ga nevesta. "Nemam zube!" odgovori mladozenja. Neurotik je taj koji gradi gradove u oblacima. Psihotik je taj koji tamo zivi. Psihoterapeut je taj koji ubira najamninu. "Kolega, cuo sam, da na pacijentima vrsite nove sok terapije!" "Da, unapred im saljem racune!"
  4. @friend of misery: u vizuelnom smislu i meni je taj Coroner-ov omiljeni ali u muzickom smislu ipak 'mental vortex'. nego, slucajno naleteh na ovaj: btw. odlican prog/AOR/funk/jazz!
  5. nije ti valjda tol'ko mali. sala mala, naravno.
  6. skroz kul i opustajuci prog metal intrumental: SCALE THE SUMMIT - carving desert canyons 2009 http://www.mediafire.com/?lktcwdz2zy0
  7. sinoc kod drugarice gledao prva dva dela 'ice age'-a u bluray verziji... samo sto se nisam onesvestio kad sam video kako nestvarno dobro izgleda i zvuci... ljudi verujte mi, vama ovo treba: http://www.amazon.co.uk/Ice-Age-1-3-Collection-Blu-ray/dp/B002JPKSBU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1268567832&sr=8-1
  8. e, pa da. ja koristim onu VISA virtuon. lepo radi i prihvataju je na CD bebi. samo sto mi je istekla krajem februara pa sam zato zurio da kupim s njom dok jos vazi. sad treba da 'vadim' novu. a je l' si ih pitala u cemu je fora, zasto ti ne prihvata karticu? da nije i tebi istekla?
  9. na ebay-u. u sustini sve diskove kupujem na tih par sajtova (ebay, amazon, musicstack i cd_baby).
  10. e, od Caravana sam slusao jedino 'if i could...' album i taj mi je strava. veoma zanimljiv i raznovrstan prog rock. kakvi su im ostali albumi? ne mogu da verujem da nisu poznatiji... danas konacno pristiglo: SPASTIC INK - ink complete (dream circle 1997) MERCILESS DEATH - evil in the night (self release 2006) FUELED BY FIRE - spread the fire (annialation rec. 2006) IN THE WOODS - omnio (misantrophy 1997) ARK - ark (inside out 1999) ...to bi bilo to sto se meseca marta tice.
  11. ja sam imao samo jednu jedinu metal majicu (Conception 'parallel minds') i posle par meseci nosenja mi se rascepala sa strane pa sam je dao babi a ona sada s njom riba prozore na stali. to mi je bila prva i poslednja metal majica koju sam imao.
  12. hahahaha, pa to je ono sto nama treba. KOSMODROM! elem, evergrin kidanje: http://trololololololololololo.com/ provalite vi samo tu njegovu iskusnu smekersku facu, tekst pesme, scenografiju... i izvalite samo koliko je on zapravo srecan.
  13. @Astrallis: ej, 'rajaz' imam na mp3-u i stvarno je SUPER album ali meni ipak nedostaje stari maestro na klavijaturama - Peter Bardens. probacu da nabavim i njihove ostale albume. ako volis stari prog rock obavezno preslusaj i ELOY - ocean. od kad slusam Camel postalo mi je SAVRSENO jasno odakle Mikaelu iz Opeth-a inspiracija za onakvo melanholicno sviranje i onakav superioran osecaj za melodije...
  14. ne poznajes ti mog caleta... em sto mi non-stop upada u sobu, em sto sve mora da vidi sta radim na kompu, MC hammer. ok, 'privatnost' je mozda prejaka rec... ja bi pre to nazvao 'personalni psiho-fizicki suverenitet i integritet'.
  15. @Vitamin K Experience: hvala! zastita privatnosti: meni ovo bukvalno treba.
  16. nadjoh ga slucajno na musicstack-u (www.musicstack.com) za 12 evra i to originalno roadracer izdanje iz 1989. videcu uskoro da nabavim i 'for whose advantage?'. e, pa na britanskom amazonu. tamo imas sve. sad sam kompletirao svoju Camel trilogiju (moonmadness, the snow goose i the mirage). Kamila razbija!
  17. uh, taj coroner. evo jos nekih kul: nisu svi metal al' bitno da je dobra mjuza.
  18. aha, znaci zbog toga... NEKOLIKO RAZLOGA DA SE NE PETLJATE SA DECOM (1) Mala devojčica je pričala sa svojom učiteljicom o kitovima. Učiteljica je tvrdila da je fizički nemoguće da kit proguta čoveka zato što je, bez obzira što je kit tako veliki, njegovo ždrelo veoma malo. Devojčica je tvdila daje DŽona progutao kit. Iritirana, učiteljica je ponovila da kit ne može da proguta čoveka, jer je to fizički nemoguće. Devojčica je rekla: - E, kad odem u raj, pitaću DŽona! Učiteljica je upita: - A, šta ako je DŽon otišao u pakao? Devojčica odgovori: - Onda ga Vi pitajte. (2) Na času likovnog učiteljica je zadala deci da nacrtaju nešto po slobodnom izboru. Povremeno je prošetala da vidi svaki dečji rad. Kad je došla do jedne devojčice koja je posebno vredno radila, upita je šta to crta. Devojčica odgovori; “Crtam Boga.” Učiteljica zastade i reče: “Ali, niko ne zna kako Bog izgleda.” Ne dižući glavu sa svog crteža devojčica odgovori: “Znaće za neki minut.” (3) Deca su u kafeteriji Katoličke osnovne škole čekala u redu za ručak. Na početku linije je bio veliki poslužavnik sa jabukama. Časna sestra je napisala na cedulji: “Uzmi samo jednu. Bog pazi.” Na drugom kraju linije, nalazio se veliki poslužavnik sa čokoladnim kolačima. Tu je bila i cedulja napisana dečjim rukopisom: “Uzmi koliko hoćeš. Bog pazi na jabuke” (4) Jednog dana, mala devojčica je sedela i gledala svoju majku kako pere sudove u sudoperi. Primetila je da majka ima nekoliko sedih vlasi u inače tamnoj kosi. Pogledala je majku i radoznalo upitala: - Zašto su ti neke dlake bele? Majka joj je odgovorila: - Pa, svaki put kad ti uradiš nešto loše i ja zbog toga budem tužna i plačem, jedna moja dlaka pobeli. Devojčica je neko vreme razmišljala o onome što joj je majka rekla, a zatim upita: - Mama, a kako to da je sva bakina kosa seda? (5) Deca su fotografisana u školi i učiteljica ih ubedjuje da bi trebalo svak da kupi po jednu grupnu fotografiju. “Zamislite samo kako će biti lepo kad odrastete i pogledate fotografiju i kažete:, ‘Ovo je DŽenifer, ona je advokat, ili ‘ovo je Majkl, on je lekar.’ A, tanak glasić iz pozadine je dobacio “A, ovo je učiteljica, ona je mrtva.” (6) Učiteljica je pričala o cirkulaciji krvi u organizmu. Pokušavajuci da pojasni stvari, rekla je: “Vidite deco, kad ja dubim na glavi, moja krv, kao što znate jurne u glavu i ja postanem crvena u licu.” “Da,” potvrdio je razred. “A, zašto, onda kada ja stojim normalno, krv ne jurne u moja stopala?” Jedan đak je odgovorio, “Zato što Vaša stopala nisu prazna.”
  19. nestvarna pesma. melodija na kraju bukvalno razdvaja dusu i telo. evo nekih mojih omiljenih: OPETH - harvest MDB - sear me MCMXCIII ANATHEMA - parisienne moonlight KATATONIA - deadhouse LAKE OF TEARS - to blossom blue FIELDS OF THE NEPHILIM - celebrate PAIN OF SALVATION - undertow ima ih jos al' ajde...
  20. haha, shvarci >>> mel gibson. offtopic: je l' zna neko zasto neke slike nece da se ucitaju? probao sam da ih razdvojim u dva odvojena posta ali kad sam postovao program ih je sve spojio u jedan pa se zadnjih nekoliko uopste ne vide?
×
×
  • Create New...