Jump to content

Apatrid

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Apatrid

  1. Ahaha, Dimtrije Vojnov neki ozbiljan faktor u filmskom svetu!? Covek kome se na top 10 nadju 7 superherojskih filmova i 3 u kome dominiraju sise, a cim treba malo da se mucne odmah diskredituje film kao pretenciozan. Takav lik samo u nasoj zemlji moze da ima bilo kakav publicitet, i to iskljucivo zbog toga sto je nekad bio simpaticni buca sa malih ekrana. Rogosic ga je jednom perfektno opisao: "kad je bio mali jeo je malter, sad jede govna".
  2. Da, znam kako funkcionise. Izmedju ostalog i tako sto ubacuje aluminijum u tvoj organizam koji je direktno povezan sa Alchajmerom i autizmom. Znas li uopste sta je i kako funkcionise aluminijum u organizmu? Fakat je da je on prisutan u vecini vakcina. Imas ogroman broj studija na tu temu na netu. To sto si "ne" napisao velikim slovima, ne znaci da je tako. U ovom slucaju znaci jedino da je jasno da nemas decu, samim tim ni pojma o cemu pricas. Realnost je sasvim drugacija. Objasni na naucnoj bazi ako mozes.
  3. Interesantno je da se hajka dize samo kad su vakcine u pitanju. Recimo, ne preti se kaznama onima koji ne kupaju redovno svoju decu, iako je nehigijena jedan od najcescih nacina prenosenja zaraze, ili onima koji ne daju deci sveze voce i povrce, iako je to najbolji nacin da se stekne imunitet, ili onima koji deci daju slatkise i nezdravu hranu (time im slabeci imunitet i zdravlje), ili doktorima koji bezobzirno kao nigde u svetu u Srbiji propisuju antibiotike i tako bakterije cine rezistentnim..... Ne preti se ni ljudima koji puse u prostorijama u kojima borave deca, ni onima koji vicu na decu, pa ni onima koji ih tuku. Ali se zato preti odgovornim, informisanim roditeljima koji cine sve da sacuvaju psihicko, duhovno i fizicko zdravlje svoje dece, zato jer jednu metodu prevencije smatraju agresivnom i pogresnom i stoga je odbijaju. A pritom nicim ne ugrozavaju one koji slobodno izaberu da tu metodu prihvate, isto iz najboljih pobuda, jer su se informisali i procenili da je tako bolje. Uostalom, ako je moje dete potencijalni kliconosa, kakvog to uticaja onda ima na one koji su protiv tih istih klica vakcinisani, zar ne? A, ako treba debelo naplatiti lecenje nevakcinisane dece od bolesti koje vakcina toboze sprecava, onda bi trebalo isto tako sankcionisati ljude koji puse, piju alkohol, jedu crveno meso, mlecne proizvode, unose secer itd. To otprilike znaci da kad dodje dijabeticar, doktor ga prvo pita da li se pravilno hrani, pa na osnovu toga odluci da li ce mu pruziti pomoc i to po kojoj ceni. To je ista vrsta fasiszma koju i ti propagiras ovde.
  4. Valjda je osnovno pravo coveka da odluci da li ce se nesto ubrizgavati u njegovo telo ili nece? Za decu odlucuju roditelji, a ne drzava. To su osnovna prava i slobode, sve ostalo je fasizam. Ja zelim da branim da se u moje telo i telo mog deteta ubrizgavaju formaldehidi, aluminijum, ziva, opasni mikroorganizmi, kao i zivotinjski proteini na kojima se uzgajaju kulture bakterija. Nacelo koje se u ovom slucaju primenjuje je da li je veca steta ili korist od tog leka. Na kraju, pacijent je uvek taj koji odlucuje i moze da odbije metodu koju smatra previse agresivnom. Ako neko ima pravo da odbije hemo terapiju, kortikosteroide i citostatike, zasto ne bi imao prava da odbije i vakcinu kao otrovnu i potencijalnu opasnu supstancu? Struka nije slozna kad je vakcinacija u pitanju. Drzava ne preuzima odgovornost za moguce posledice. Prema tome, odluka o (ne)vakcinisanju mora biti iskljucivo pravo roditelja, kao sto je i odgovornost za zdravlje njihovog deteta, a tu ponajmanje ulogu ima zdravstveni sistem, a mnogo vise svakodnevne navike i briga. Niko ne moze da voli i pazi moje dete bolje od mene, tako da niko nema pravo ni da ga podvrgava tretmanima sa kojima ja nisam saglasan.
  5. Apatrid

    Enslaved

    Ahahah. Stvarno. "trebaće ovo još da se preslušava a upravo sam u fazi pisanja recenzije." Biser nedelje.
  6. da nemas mozda tom petty/the heartbreakers split?
  7. Apatrid

    BM noviteti

    Thulcandra dobra bogme. Najbolji Dissection rip-off koji sam cuo. Bolji cak i od Introitusa.
  8. Od dva koliko si preslusao.
  9. Apatrid

    Mastodon

    Izgleda da ce ipak sve biti OK, najavili su vec neke nove svirke na jesen, sto pretpostavljam znaci da ocekuju da se Bill oporavi. Osim ako ne planiraju da sviraju in loving memory of...
  10. Apatrid

    Watain

    Pffffff, nazalost i Watain i KoK jedva sedmice za mene... Valjda Nachtmystium nece da razaocara.
  11. Da, sad mogu da se porede recimo sa 65DOS i u odnosu na njih su Pendulum govno par excellance.
×
×
  • Create New...