Jump to content

Сале

Iskreni članovi
 • Posts

  5478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Posts posted by Сале

 1. @dimmu1

  То поређење са даркнес рајсинг ти не иде јер је цео тај догађај био напољу а не у некој рупи ко ово синоћ. Сваки концерт боље звучи напољу него у неком клубу. Осим ако тонац није неки мастермајнд свог заната.

  А то за звук што сам рекао, ја сам мислио да ће бити све неразговетна бука узимајући у обзир простор али мени је све било потаман. Зато сам и написао оно како сам се надао...

 2. Ја не могу да се сетим да ли је икада и један бенд који је свирао код нас (осим можда морбид енџел ономад у башти СКЦ-а) звучао одлично, упеглано без обзира колико музика на албумима била савршено испродуцирана. Увек ће нешто фалити јбг. Лош тонац, крш простор итд. Како сам се надао још је све било добро. Немам никаквих замерки осим што су могли да отпрангијају бар још 2 песме. 55 мин наступа је мало за мој укус.

 3. Врх концерт. Мени је било страва. Звук ми је био одличан. Ја стварно не знам шта ви очекујете од финског андерграунд блек метал бенда у онаквом клубу?? Ако хоћете да све буде упеглано, правац Беч па гледајте уживо њихову филхармонију. Очигледно сте губили време синоћ. Онај Шатрауг се обријао, нисам га ни препознао. Све време сам мислио да је неки нови певач :haha:

  И ја упознах Вожда. Кул човек скроз.

  • Downvote 1
 4. Ужас. Огроман део блек метал историје је заувек изгубљен. Био сам тамо пре 2 године и не могу да верујем да је све оно изгорело. Толико метал дискова, плоча, касета, постера и мајица на једном месту никада није постојало нити ће после овога. Тамо је изгорело сигурно милион евра у роби. Захвалан сам што сам направио брдо слика тада и то место ће ми остати у лепом сећању до краја живота. Али узимајући у обзир какво је место било у питању једино што могу да кажем је - дошо ђаво по своје 😈.

 5. Јбт лик је стварно ставио себе на омот :facepalm:. Па дал може горе од овога?? Ово је више јадно него смешно шта направи човек од овог бенда.

 6. Просто невероватно колико је овај бенд зависио од клавијатура. Од како је Морфеус отишо из бенда ово је све толико мршаво и стерилно да није вредно чак ни помена. Ко да ми изнесу за ручак само коске од печења а меса нигде.

  • Upvote 1
 7. Онај теотоксин баш био крш звук. Трудили се људи ал јбг, види се и чује да су 3. лига. Нордјевел ми био бољи него таке. Шта би ли тек било да је и бубњар био ту?! Нисам их нешто много слушао али после овога ћу морати да обрнем све албуме. Таке, хм...класичан њихов наступ. Све уиграно до у танчине.  Мајице и дискете по мени прескупи. Јбг, хтели смо  капитализам.

 8. Нема разлога да се јавља. Ови не носе православне мантије што ће рећи да не пљују по православљу. А ко не дира у православље већ само католике код нас је и више него добро дошао. Очекујем Арсенија да стоји на улазу и цепа карте :red:

  • Upvote 4
 9. Е, стварно си добар момак ал не знам дал си кршћен ти уопште?? :haha: Та песма кејџн хел је страва и да је тај форс оф хебит заиста одрађен у стилу те песме онда би био још бољи. Ал на жалост није.

×
×
 • Create New...