Jump to content

satanicmaster

Iskreni članovi
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

satanicmaster's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-117

Reputation

  1. Kakvo je ovo sranje, ne umem da nađem reči
  2. Vidi SHOOTER-a, uleteo kao autistični klinac u pogrešno vreme. Sećam se takvih bogalja kad smo bili deca. Zezamo se svi na gomili a jedan stoji pored, a spor mu mozak ne ume da se prikopča da ga jebeš. Široko otvorenim očima gleda u odrešenu pertlu na Djoletovoj Yomax-ici kao da je na acid-u, i kad je prošla tema i pričamo o šestoj stvari već, on dobaci nešto i zagrize donju usnu kao da je pitao pogrešno pitanje. Mi ga samo pogledamo i bez reči mu očima rekosmo "Nemoj se blamiraš care". Kako su godine prolazile strpljenje nam je opadalo i pri kraju našeg prijateljstva naš pogled je govorio "Koji kurac matori?". ...koji kurac matori ? ...KOJI kurac matori ? ...KOJI KURAC matori ? ...KOJI KURAC MATORIIIIIIIIIIII ?
  3. auuu sine, na ovoj temi neash pojma dal je debilniji bend il ovi pajseri sto seru po temi i mrze bend. blajvajte ga svi bre naaa
  4. sa ovim vokalom zvuci kao parodija... ocajan je
  5. sranje bijo i avejting, a ovo je kao avejting umocen u sranje
  6. samo se ti tesi time ne, nek slusaju druge bendove opet, to je taj reply razmazenog deteta
  7. bravo, to je taj reply deteta od 7 godina
  8. Nisam voleo Alogiju i ni sad mi se ne svidja. A zasto da se vrate na ono staro? Da se svide vama nekolicini retarda sto ste glupi i ne umete nista novo da slute. Retardirani ste ko jebena inkvizicija, ko konji, samo napred vidite. Samim tim sto ovo rade su pokazali da ne im mozgovi nisu zatvoreni kao vasi. Kad uradite pola od toga sto su oni uradili, e tad mozete da serete. Dakle nikad. Talvi je u pravu. Black Desire, da se opamete.. pa jebote budalo, oni su ovo uradili upravo jer su se opametili
  9. pa kad jesu picke, isto kao i ti pedercicu
  10. ja mrzim Alogiju iz dna kurca, al sad se izdrkavate po nekom liku koji to slusha itd... ako ovde moderatori kurca vrede obrisace te posove... al stvarno. Picke ste jebiga. Ovo nije u redu.
  11. @Alogia: And you recorded this with what? Your calculator?
  12. Eto, opet ce biti sve dosadno. Jebem ti svet kad ni za govno ne mozes da kazes da smrdi.
  13. Sine? E, znas li kako je lako sjebati jedan sajt danas i to samo uz pomoć google spam reporta? Ono, isključe ga na recimo 30 dana dok im ti sve ne objasniš. Nemoj ti sine...i nemoj da spamuješ.
×
×
  • Create New...