Jump to content

Berliner

Iskreni članovi
 • Posts

  4568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Berliner

 1. B-side pesme su na albumu po definiciji ... bar u danasnje vreme
 2. Odlicno je ovo stvarno
 3. Berliner

  Xasthur

  duplo vise nego anal cunt - picnic of love
 4. Berliner

  EKV

  odlična je ova engleska verzija, bio sam paf kad sam čuo prvi put, pre dosta godina
 5. da makar ima nesto da kaze, a da to nikog ne interesuje (verovatno bi onda bas mene interesovalo), ali nema, u tome je najveci problem
 6. e pa super je album. meni oni dosad bili nisu neki narocito dobar bend, ali uboli su konacno.
 7. vrhunski rifovi, tryhard vokali (i vokalni miks pogotovo)
 8. meni je mnemic pojam za sybreed, mislim da je njihov prvenac veliko dostignuce stilski, tehnicki i produkcijski za 2003., pogotovo za prvi album jednog benda.
 9. Berliner

  Armored Saint

  Ej bas je dobar album
 10. opskurni komentari na video pobedjuju tipa: This is the most forward thinking , inspired thrash/speed metal sound in decades . Exactly where it left off . What is funny is how people have grown so acostommed to mediocrity , gimmicry and generic sounding bands that they are uncappable of understanding the genius in this . Oh well ... was it any different when , say , " Unstoppable force " was released ? Of course not . Thanks Cyriis , it´s been decades since I last lsitened to something this creative , unique and rewarding .
 11. prelazni album u bolji i potpuniji pop nisam ja opterecen metalom uopste osim toga "manje ili vise metala" kao da se kolicina upliva metala meri na vagi da bi se videlo da li je bend napravio tranziciju u bitno drugaciji fazon je budalastina. svaki bend ima, odnosno trebalo bi da ima neku svoju sustinu koja se samo provlaci kroz forme stilova. ovo je potpuno isti bend, treba stvarno epohalno nerazumevanje muzike da se to ne shvata gledao sam i ja komentare i nema puno tih komentara koje pominjes, daleko su brojniji pozitivni
 12. da l je realno da neko nije propalitet kao clanovi DT-a?
 13. zadnja pesma mi je dobra. u svim pesmama ima nesto sto mi se svidja i nesto sto mi se ne svijda, uglavnom su strofe dosta krindz, a refreni prihvatljivi ili dobri. i islo se na jednostavnost kao da je u tome nekakav kljuc muzicke zrelosti i zaokruzenosti, ali s ovim bendom kao da je jos rano za taj prebacaj. zato su neke pesme jednostavno glupe. tako da bih ovo okarakterisao kao prelazni album.
×
×
 • Create New...