Jump to content

temper

Iskreni članovi
  • Posts

    887
  • Joined

  • Days Won

    1

Everything posted by temper

  1. a očekivali su i manji broj ljudi sjajan koncert. izgleda je stvarno mislio kada je rekao da će gledati da dođu opet, i da smo super, i da smo njegova deca
  2. ma nema ovo veze sa školom 100% sve je u dogovoru roditelja sa učiteljicama.
  3. @lou posao je da čuva i izdaje knjige, da redovno ažurira i rashoduje oštećene knjige. taj ko se presabrao je već započeo posao
  4. pošto vidim da si pametan, znaš šta je posao bibliotekara, ne moram ja da ti kažem. ako ne kažeš konkretno šta si pitao i šta ti je rečeno, može samo da se teoretiše.
  5. pitanja kao da biraš paradajz na pijaci što se filološkog tiče, sve je do smera. ima nas raznih. bibliotekar može da pita šta te zanima/koju temu istražuješ, šta si pročitao, koji pisac te interesuje i sl. pa da krene sa češljanjem. uvek kažu koje su knjige najčitanije, spomenu ako je osvojila nagrade, da li je skoro bila promocija, koji tip čitalaca je gotivi itd. valjda je osnovno da ti sam utvrdiš da li je neka knjiga za tebe na osnovu letimičnog čitanja.
  6. http://www.telegraf.rs/vesti/2168756-srbija-dobija-svoj-pentagon-novi-supermoderni-zatvor-u-pancevu-lici-na-cuvenu-gradjevinu-u-sad divno. bićemo poznati po zagađenju i zatvoru.
  7. deluje kao da joj nije trebalo da se spetlja sa matorom pijandurom. od tih raskida mi je najbolji ditin i mensonov, kada je sirota pobegla glavom bez obzira i u fazonu: "neću njegov novac, ne treba mi ništa, samo da ga više ne gledam"
  8. temper

    Kuvanje

    nisam ni znala da postoji recept. pravila sam verziju sa pečurkama i prazilukom između.
  9. koliko dobrih ideja za dekoracije akvarijuma, a i super ukras u dnevnoj sobi
  10. jeste dobra za suvu i osetljivu kožu, ali šipak, mora da se trlja.
×
×
  • Create New...