Jump to content

dezinsektor

Iskreni članovi
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dezinsektor

  1. he he he. Naime Bogovi su imali neke vaznije zadatke za mene pa sam morao otici na/u neko vrijeme na neko mjesto, sigurno sam vam nedostajao, jer ko je vas otac ako to nisam ja, tko je izvor iz kojeg tecete...........
  2. Ajde da malo pomognem, jer vidim da ne shvacas, treba ti nesto sto ce biti vodilja, heavy nije samo muzicki smjer metala, heavy je osjecaj sto te ispunjava i daje ti dodatnu smjelost koja te gura naprijed... ...dugacak, krvav, prkosan, taman i naporan je put nakon kojeg postajes heavy. Al nista od svega toga ako nisi osjetio tu iskru dok si bio mlad. Inace srljas po nepoznatim svjetovima koji nisu bezopasni za nekog ko nije heavy.
  3. Sad sam se sjetio, pa zaboravio si kulminaciju Mean Man-a: ...Mad dog 20-20's king,ooh I drink that stuff and start getting obscene 'Cause I'm a mean mother fucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way 'Cause I'm a mean mother fucking man, Riding the wind and know I'll be damned I'm a motorcycle man Don't ever give a damn I lie when the truth serves better The Marquis de Sade, I cheat,steal and rob A H E A V Y M E T A L C R E A T U R E ! All the way, all the way, all the way. ...to je heavy.
  4. Vidis razlika izmedju mene i tebe je ta sto se ti zajebavas, a ja sam mrtav ozbiljan. Ne trebas se pravdati zasto si se osisao, jer to je kristalno jasno, jasnije nego najbistriji potok, pa zato jer nisi heavy. Cestitam na upisu na fakultet i na visini tvog obrazovanja, ali sta ti to vrijedi kad te jednim potezom mogu savladati. Vec si jednom rekao da neces odgovarati na moje postove, no u trudu se ocituju veliki rezultati, mnogi su ljudi tijekom povijesti uradili velike stvari trudeci se kao psi. Ne trebas meni vise da se pravdas, kao prvo ja to nisam ni trazio od tebe, no ako te zanima, reci cu ti ko si ti, to je najmanje sto mogu uciniti za tebe: 'Ti nisi heavy. Jer krv ti ne kljuca, vatra ti ne gori iz tvojih ociju, snage imas premalo, a i Bogovi ti nisu skloni. Ti ne zivis normalno, u zabludi si, djeca propasti su te odvukla od tvog puta, a cvijece ti nije mirisalo kao meso ispecene divljaci. Ti nisi gladan mesa i zedan krvi, ti zivis poniznim zivotom, zivotom kojim niko ne bi smio biti ponosan, jer nema casti, nema avantura, obidjenih zemalja, pregazenih planina i pobjednickih borbi i na kraju slave zbog istih. Tvoj zivotni put je odredjen. Nemoj zivjet onako kako si zivio do sad, jer znas da to nije tvoj put. Ako treba izbavit cu te, djecu propasti i njihovog vladara sam vec pokorio, pa mogu i jos jednom. Nisi se rodio ko ratnik, pa se kloni bojista. To je savjet koji moras poslusati, a od prije znas da moje rijeci nisu neistina. When you are old enough to read these words Their meaning will unfold These words are all that's left And though we've never met, my only son I hope you know That I would have been there to watch you grow But my call was heard and I go Now your mission life ahead of you As it did mine so long ago To help the helpless ones who all look up to you And to defend them to the end Defender, ride like the wind Fight proud my son, you're the defender God has sent Father (3) I look up to you and heed thy call This letter ends my search I'll live your dream now passed on to me And I now wait to shake the hand of fate Like the dusk awaiting dawn So wizards cast your spell With no heart to do me well So it written, it shall be ...heavy.
  5. Pa ajde barem nesto korisno da izadje iz svega ovoga. Mada sto ce tebi svi albumi, kad ti to ne mozes razumjeti, posto nisi heavy. Nemoj biti na mojoj strani, jer to je losa karma za mene. Meni ne treba nevjernik da se bori samnom, samo pravi ratnici imaju tu cast dijelit pobjede samnom. Badava tebi gomile albuma koje prodajes, kad jednostavno nisi heavy, mislim osisao si se sa 18g i nakon toga nisi pustao kosu, pa to je najneheavy djelo ikad ucinjeno, Bogohuljenje, strasno. To samo govori kakav si ti nevjernik, ona najveca zmija. I ja sam se sisao u svojem zivotu, Bogovi su to trazili od mene, ali cim je svanula zora i cim sam mogao ponovno da pustim kosu, bujala je poput vatre sto izbije kad se to najmanje ocekuje. Nemoj skretati s puta na koji si trebao krenuti, jer ti znas, znas koji je pravi, tj. onaj na koji su te Bogovi uputili. A taj put nije heavy, al pa sta onda, svi mi imamo svoje puteve i ne trebas se bojati ni stiditi krenut svojim putem. To je ipak najbolje za tebe. Mozda u drugom zivotu ces imati vise srece, ali nema veze jer publika te jebenoi voli zar ne, prelijepi i osisani Soli.
  6. Ne znam sta radi Malmsteen na ovom tu Power forumu, kad je lik heavy.
  7. ...mozda niste dovoljno heavy.
  8. Sad si vec poceo i da pricas sam sa sobom. Zbilja se brinem, ovdje vise ni ja ne mogu pomoci. Al da si me slusao sve bi bilo u redu, ovako si prepusten Bogovima da se smiluju nad tvojom dusom. No mnostvo je na tvojoj strani, a to sam upravo i ocekivao (jer ovo je moj treci zivot, pa imam dosta iskustva). U mojoj povijesti uvijek je bio jedan protiv mnostva, a to je ono sto je bitno da smo se hrabro borili protiv vecine, povijest se ponavlja i tako ce biti i sad. Ipak ja sam jos uvijek tu, a iza mene su ostale samo krvave mrlje i bezglava tjelesa sto leze na zemlji. There is blood in my hands, there is blood in my eyes, With blood in my voice, I scream as you die, thirsting For vengeance and mounds of the slain, shaking the Forest onto the plain. Fierce is my blade, fierce is my hate, born to die in Battle I laugh at my fate. Now pay in blood, when Your blood has been spilled, you're never forgiven, Death is fulfilled !
  9. Ocito je da me ne slusas, a rekao si da sam premudar ratnik. Dakle mogu zakljucit da si lagao, sto ti ne sluzi na cast. Sto se tice ispravaka nemoj biti tako tasht, pa nisi ti tako los napisao si 'hevi' pravilno 'heavy', vrati se i pogledaj, znam da mozes, samo se trebas malo potrudit i naucit ces, gramatiku naravno. Sto se tice tvoje duse, cini mi se da odustajes i da nemas snage, al ne brini ima lijeka i za to. Otidji u Indiju i tamo ces upoznati svog Mastera, provest ces 3 tjedna s njim, ni sata duze, meditirat ces i razmisljat o zivotu. Kad prodjes inicijaciju i sve meditacije s njim, spreman si. Vratit ces se doma i otici na onu planinu (sad vise ne trebas trcati), popest ces se na vrh i stati na liticu. Tvoj Master ce te promatrati iz zraka i reci ce ti: 'Dodji', ti ces zakoraciti prema ponoru 2 koraka i ti ces (moras mi vjerovat), lebdjeti. Zajedno sa svojim Masterom ti ces lebdjeti i onda ce te zajedno odsetati do litice. ...vidis da si prihvacen od strane mnostva kao sto sam rekao, dakle moras mi vjerovati ponekad iako nisi heavy, ja cijenim zivot kao takav.
  10. Pa to nije njemacki. ha ha Tor se pise Thor. Ono s 'nemam more' se totalno ne uklapa u koncept. Pravi ratnik nikad ne skida mac kad ide spavati, al ajde mogu ti to oprostiti kao umjetnicku slobodu. Ostatak moze proci za nekog ko nije heavy, inace su puno veci kriteriji. Malo poradi na konceptu i nauci engleski, pusti chupu jer ipak nemres bez chupe prodavat mi takve spike. Malo poradi na tijelu, al ne ici u teretanu i te spike, nego fino probudis se u zoru i uputis se prema sumi (trceci naravno) ubijes jelena il tako neku vecu zivotinju, trceci se vratis doma s zivotinjom na ledjima, onda zapalis vatru, pa pojedes zivotinju i onda si spreman za vjezbu. S kojim oruzjem ces vjezbat to je cisto tvoj izbor (necu ti ja govorit kakav ratnik trebas biti). Popodne opet trci, al ovaj put se uputi prema planini tako da se mozes malo i penjati. I onda navecer popijes svo vino ili crno pivo koje ti se nadje pod rukom. Moras znati da neces moci puno visiti po netu jer velika su odricanja u pitanju, tu nije samo net, ne dolaze u obzir nikakvo koristenje elektronskih naprava, jer zapamti ti moras pronaci tajnu celika, a di je celik od elektronike. Ako imas oca, slusaj ga i ono sto ce ti reci nemoj zaboraviti, sve sto kaze moras zapamtiti i uzeti to kao svetinju. Nemoj da te nevjernici, djeca propasti odvuku s tvog puta, moras biti jak, suprostavi se! Samo se sjeti sto ti je otac pricao i vidjet ces (vjeruj mi) bit ce ti lakse nego sto ti je bilo prije nego si uopce vidio djecu propasti. I tako 365 dana u godini prati taj ritam i spreman si za pisanje texta i stvaranje tvog prvog hita. Moras uzeti u obzir da nece biti heavy, ipak nisi ti kriv sto se nisi rodio takav pa si tu zakinut. Ali svi slicni tebi bi se mogli naci u tvom hitu pa ces ipak biti dozivljen od strane mnostva.
  11. Imajuci u vidu da je ovo Hard rock & rock forum onda definitivno Solitude od Sabbatha. A ne imajuci u vidu da je rock & h rock forum bih rekao: 1. Iron Maiden - Prodigal Son 2. Megadeth - A Tout Le Monde 3. Manowar - Master Of The Wind (prestrasno) 4. ...ajd moze i Heart Of Steel 5. ...a i Mountains i tak, u stvari sve sto je, heavy.
  12. Nije lose, jedino sumnjam da ces ici mojim putem i ono s Bogovima motora mi se nikako ne uklapa u koncept. E, ajd sad to isto na njemackom. he he Oh friend of mine, how to say goodbye This was your time, but the armor you Wore was mine, I will not rest until untruebeliver's blood is spilled His bones will all be broken Dragged across the field This dear friend is how we'll say Goodbye, until we meet in the sky. heavy.
  13. Nije istina da ti treba bend da bi imao ritma, odnosno bio u ritmu, cisto zato jer ti bubnjar moze bit u out-u, ocu rec aritmican. Najbolje ti je metronom i peri mishko. I uz metronom mozes postati pravi, heavy.
  14. Kao prvo ja sam se rodio takav (upropasten). Kao drugo u pravu si, samnom tesko da mozes argumentirano pricat, a to je zato jer nemas argumente. Kao trece da, govori dosta o meni. Sto se tice drugih foruma, tamo sam uspio, moj zadatak je djelomicno obavljen. A i ovdje mi jako dobro ide, zahvaljujuci ovakvim poput tebe, nevjernicima. Kao cetvrto jako si blizu, borim se, al da budem odredjeniji, borim se za celik. Metal je u biti sredstvo, mislim na heavy naravno, koje mi koristi za borbu. Zato ovo s mamom i tatom ti ne stoji, meni su pobili familiju, pa stoga ove tvoje rijeci padaju u vodu. Bog ili Bogovi su strogi misije davatelji koji mi pomazu kad ih (lijepo) zamolim, mada najcesce ne slusaju i na kraju kad umrem ce me pitati dal znam tajnu celika. Ali oni su dakako izmislili heavy metal, to je nepobitno. Eto odgovorio sam na neka pitanja i rijesio neke tvoje, a i za mnoge druge brojne zablude. SO TALL, SILENT AGAINST THE SKY UP THROUGH THE CLOUDS WHERE EAGLES FLY WIND AND RAIN BEAT DOWN ON ONE SO STRONG THEY CUT BUT NEVER CHANGE, WHAT STOOD SO LONG TALL AS A MOUNTAIN, I'M GONNA TEAR THROUGH THE SKY LIFE'S FOR THE TAKIN' LIKE A MAN IS A MOUNTAINSIDE GREATNESS WAITS FOR THOSE WHO TRY NONE CAN TEACH YOU, IT'S ALL INSIDE JUST CLIMB. ...and I'm not your friend, cos if you're not into metal you're not my friend. ...friend.
  15. Bingo! Al mozda dodju i do vas, ko zna? Stay heavy.
  16. Ne znam dal ste culi za bend 'Snowblind' to je BS tribute bend. Ok su, jedino vokal zaostaje. No oprosteno mu je, Ozzy je Ozzy. Bio sam skoro na svim njihovim koncertima i repertoar im je ok, al sviraju samo stare Sabbathe s Ozzyem, evo probat cu se prisjetit sta skidaju: 1. N.I.B. 2. Snowblind 3. Embryo, Children Of The Grave 4. Sweet Leaf 5. Black Sabbath 6. War Pigs 7. Killing Yourself To Live 8. A National Acrobat 9. Sabbath Bloody Sabbath 10. Paranoid Ima toga jos al nisam siguran tocno koje (nisu vec dugo imali kakav koncert) pa ih necu napisat da ne bi ispalo da lazem, a pravi castan ratnik poput mene ne laze jer je, heavy.
  17. Dobar je crtic, dosta heavy.
  18. Ako ih naucis u potpunosti ritmicki odsvirat onda si zbilja talenat. Mislim posto sviras gitaru 2 mjeseca. Sto znaci u potpunosti ritmicki odsvirat pjesmu? Pa kao prvo da ne ispadas iz ritma. (dakle ukljucis si metronom i onda vidis) Trebas i dakako pripazit na broj udara te tempo mora biti odgovarajuci. Ako si zadovoljio navedene parametre onda svaka cast. Al nisam ja ni reko da trebas skidat neke ozbiljne solaze, nego recimo Nothing Else Matters je pjesma koja ima malo kompliciranije hvatove od osnovnih i par prijelaza i sve se to moze uz malo truda pa i za nekog ko svira 2 mjeseca uvjezbat. Nije to previse heavy.
  19. Ha ha ha ha. (to je u biti odgovor na sve) Ono s Homerom bit ce da si sanjao. To sto ti nije, kako si to ti reko 'Power of the sword' vrhunac pjesnickog izraza je tvoj problem iliti neukus. Mada pjesme su puno sadrzajnije i tematski puno razradjenije nego sto ti mislis, a uostalom i kako bi kad imas samo Best Of. Probaj nabaviti text od pjesme Dark Avenger, mozes to i vrlo jednostavno na Google-u, no to je samo jedan od primjera textualnih mogucnosti tog benda. Al tebi ni Ilijada nije vrhunac pjesnickog izraza pa se onda uzaludno i trudim. Imaju oni i losih textova, desi im se, ali stara diskografija skoro nijedan. Nikad ne bih gledao koncert od Manowara s nekim ko nije ratnik, s nekim ko nije osjetio to sto sam je osjetio jos kad sam imao svojih 5 godina i igrao se u sumi, no to je duga prica, al mozes ju pronaci tu negdje na nekom forumu. To bi bilo kao da gledam koncert sa zmijom, a ne sa covjekom. Ne znam ko je rekao da su skandinavski bend (citaj bolje), reko sam da obradjuju tu tematiku. I na kraju nevjernice, ja ne shvacam metal ja ga zivim. Al da bi to shvatio moras biti, heavy. It's more then mine religion IT'S THE ONLY WAY TO LIVE!
  20. Pa vidis momce , mozda je za tebe vrhunac pesme kad neko kaze O BOZE MOJ PAGANSKI, DAJ MI CELICNI MAC I OSTRU SEKIRU, JER JA SE U BOJ PROTIV NEPRIJATELJA METALA SPREMAM !!! , al to je tvoj problem... Vidis, neko ce za text GINEM GINEM DA TI SKINEM HALJINU STO SUSTI reci da je izvanredan, i da ti nemas pojma, narocito sto nisi preslusao sve albume Nedeljka Bajica Baje, jer se samo na osnovu te jedne pesme vidi koji pesnicki potencijal ima taj umetnik. To je stvar dobrog ukusa, a ti se neukusom ponosis. ja za Manovar kazem da mi se svidja , ali da su realno gledano seljaci, a rekao sam i zasto. To sto tebe pale pesme o casnim vitezovima iz 13 veka , nije moj problem ... mene to ne pali jer zivim u 21. veku ... a za tebe ne znam ... Moj neukus je dakle, drustveno priznata i kriticki sirom svijeta pohvaljena Ilijada. (jer ono su stihovi iz Ilijade). Pa dobro valjda su onda seljaci kao sto si reko. Proklete seljacine! Obradjuju povijesne mitove i pisu textove o skandinavskoj mitologiji, SELJACI ! ! ! A za ovo da ne znas u kojem stoljecu zivim si blize nego sto mislis. Ein Feuer brennt Tausends Milen weg Zeigt mir den Weg zum Ziel Ich reit' Kometen Mein Weg ist lang und schwer Schweigen ist die schwerste Last Kämpf gegen die Welt, nimm alles was es gibt Manchmal verliere auch ich Geboren um gegen den Wind zu gehen Geboren um zu verlieren Wohin ich gehe, gehe ich allein refr.: Schlag die Schlacht Leb wie du willst Ich kenn' keine Not Und keine Angst vor Tod Schlag die Schlacht Du hast die Wahl Ich hab' ein Herz aus Stahl Geh den Weg nur vorwärts Lasse nichts zurück Es gibt nur eine Chance Die jetzt lachen und sich freuen Werden es noch sehen Wenn wir schlecht begehen Wir werden kehren auf ein starkes Herz Sie beugen daß auch der Mut wird dahin Dann lachen wir vorbei die Qual Und schlägt das Herz aus Stahl Zu hart gehorch Zu hart gehorch refr. Proklete seljacine pa znaju i njemacki. ...daleko si ti od spoznaje, al cini mi se i da se ne trudis pa stoga definitivno nejdes u Valhallu, al ipak mozda ti se Bogovi smiluju pa te ne posalju u pakao. Al cisto sumnjam, jer nisi heavy.
  21. Mozda ne postoji mjerilo po kojem je Manowar bolji od Metallice, ali postoji mjerilo po kojem je vise, heavy.
  22. Stojim iza ovoga sto sam rekao kao sto najvece drvo u sumi stoji i prkosi sa svojim granama zeleci dotaknuti nebo.
×
×
  • Create New...