Jump to content

Pride Assasin

Iskreni članovi
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pride Assasin

  1. Ribolovac...Zar nemas pametnija posla umesto sto se setkas po netu, registrujes nove naloge gde god stignes i pljujes po bendu? Provaljen si odavno, stadium zalosnog si prevazisao pa si postao zabavan.
  2. Pre pocetak koncerta se znalo da ce zvuk biti los. Organizacija..Srbi...dno dna.
  3. Jednom recju - Slayer! Pozdrav za svu old school 35 + kuku i motiku koja se okupila za slavu.
  4. Obzirom kakav je prosli cert bio, trebali bi dzabe da sviraju.
  5. Nije, ocekuje se ove godine posto smo "mi uradili sve sto treba" i samo se ceka da PP odradi svoj deo posla. Ja nesto ne verujem u tu pricu al` videcemo sta ce biti u toku godine. Postoji neka formula po kojoj se obracunava carina ali je u praksi totalno drugacije i zavisi od mnogo stvari: Da li se cariniku svidja sadrzaj paketa ili ne od cega zavisi da li ce sadrzaj misteriozno nestati ili ce ti biti predat, da li se carinik u toku dana vec ovajdio dobro, da li je nadrkan ili nije itd itd. Iskustva su razlicita : Neko plati carinu za neku sitnicu a neko naruci vrata iz Holandije i ne plati nista. Sve je pitanje srece. Najgore je kad narucis nesto polovno i platis npr 5$ a carinik ne zna pravu cenu pa izgoogla proizvod i carini prema ceni koju je nasao a to obicno bude prva cena na koju naleti i to za nov proizvod.
  6. Pride Assasin

    Exodus

    Sasvim pristojan album. Devil`s Teeth pravi Thrash N Roll \m/
  7. Hvala na predlozima koje ste mi dali nekoliko stranica unazad.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=xcTUfZN0bpA
  9. Odlican bend, pravi "sportski" thrash.
  10. Dzomba je klasican primer najobicnijeg bilmeza.
  11. Napalm Death - Greed Killing EP sa kojim sam kompletirao Diatribes box
  12. Aj` ovde da pitam. Da ne bih citao trilion postova i sam izvlacio neke zakljucke, zanima me koji su to kultni BM bendovi i koji su njihovi "must listen" albumi. Znaci ono "iskonsko zlo" me zanima, nesto sto je "pod obavezno" za cuti od BM-a. Za BM nisam cuo juce, secam se kao juce da je bilo kad sam gledao na mtv vestima kako je uhapsen Varg, gledao razne spotove itd ali nikad mi BM nije legao na uvo (ipak sam ja iz neke druge price) sve dok nisam video da je izasao novi Burzum sto me je zainteresovalo pa sam skinuo celu diskografiju i shvatio da je moje uvo tek sada spremno na BM. Suma sumarum, sta je lektira Black Metala?
  13. Stanujem 2 zgrade pored, znao sam ko je ali nikad ga nisam licno upoznao. Kad je izbio pozar izasao sam da vidim sta se desava zato sto mi se ucinilo da gori stan od mog prijatelja medjutim, goreo je stan pored. Zbog matore budale koja je u junu mesecu upalila grejalicu i izasla iz stana, ovo dvoje mladih ljudi je smrtno nastradalo. Nazalost, da ih nije uhvatili panika, sve bi bilo u redu. Sada je to sve nebitno Iskreno saucesce porodici i drugovima
  14. Taj fazon. Krenuo je energicno ali sinocni nestasluci su i te kako imali uticaja na njega te je malo spustio loptu i cert odradio miran i poprilicno umoran ali jako korektno i profesionalno. Gitarista i bubnjar su odsvirali muski dok je debela pozerska pedercina u vidu basiste odradila cert preko one stvari. Do Troops Of Doom tj prve tri stvari je pucalo od energije ali se posle toga atmosfera nekako smlacila da bi tek na momente bilo bas onako kako treba. Licno nisam ljubitelj dela matorog Maxa od Roots-a pa sve zajedno sa Soulfly, ne dopada mi se i na momente mi je dosadan taj njegov trip i ideja koju fura ali ako izuzmemo to kao i tehnicke probleme na pocetku, cert i atmosfera nisu bili nista spektakularno, cista 3.
  15. NIKAKO NE PREPORUCUJEM njihove salate zato sto se prave od najlosijeg povrca i mesa i pune su konzervansa. Da inspekcije nisu korumpirane njihove salata nikad ne bi prosle testove kvaliteta a samim tim se ne bi ni nasle na trzistu. Zaobidjite njihove proizvode u SIROKOM LUKU! Bolje da dodate jos malo para i sami napravite to isto kuci nego da jedete to djubre.
  16. Joj Sodom "Sooodoom u Beoooogradduuuuuu umorno se smjesi Ispod savskog mosta dok se ekipa od alkohola lesi"
×
×
  • Create New...