Jump to content

Jovajna

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Jovajna

  • Birthday 05/11/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/jovejna & http://jovajna.deviantart.com/
  • ICQ
    164123545

Profile Information

  • Location
    Subotica

Profile Fields

  • Gender
    Female

Jovajna's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Kako su otkazali Castle ubedacih se i zbog muzike i zbog fotki. No, ceka sa Judas i fotke sa istog ( ako dobijem akreditaciju ), no do tada evo nekih repera za Trencha, pa kome se oni ne gledaju neka mi srede press za Judas. http://jovajna.deviantart.com/art/Sta-se-k...u-boce-87863461 http://jovajna.deviantart.com/art/Yes-you-87863731 http://jovajna.deviantart.com/art/Wikler-opet-87863861 http://jovajna.deviantart.com/art/Silueta-repera-87863943 Toliko za sada od mene.... Cekam Judas...
  2. Lukijan Mušicki, 2.kurve su zapravo "curves" u photoshopu,a trebalo bi da imas i u acdc-u. 3.igraj se, isprobavaj nove stvari 4.pregorelo je ono sto je jako belo. Toliko belo da to vise nije boja neba, vec je sprzeno iliti preeksponirano iako citava fotka nije takva. Samo taj delic. Pokusaj da ga popravis. 6.znas li da je ispravis? Tu sam za help ako bude trebalo... 8.sirom otvori okice Samo fotkaj, kaci, salji, ja cu da komentarisem. Axeanosilas, tvoja fotka je toliko dobra? da nas je skoro sve ostavila bez texta.
  3. Lukijan Mušicki, Venice I - dobra, in the ancient times... - pomeri kurve Kapela- zanimljivo je zbog toga sto je jedna strana kapele osvetljena, a druga nije. Dodaj zbog toga malo contrasta monument - pregorelo nebo, ali simpaticna je. lock - nisam ljubitelj takvih fotki, ali je dobra electric bird BW - Dobra - samo je ispravi the door- odlicna the tree - zgrade sa desne strane smeta, inace ok dark tree-ruzna obrada, probaj to bolje, jer je subjekat zanimljiv graveyard - me likes it. Steta sto si joj donji dio otsekao. Za ostalo nemam sta da kazem, uslikaj onako kako niko do sada nije. rupe u zidu- da je drugacija obrada i da nema tih glava bila bi takodje dobra. Kao sto rekoh blondie sve je ovo dobronamerno.
  4. blondie, I fotka- gornji deo fotke je sasvim nepotreban. Mnogo praznog prostora.... II fotka- prati pogled.... III fotka- lijepa kucica ( ne znam sta je zapravo ), ali to nije dovoljno. Hajde neka ima neku pricu, zabelezi prolaznika, da se vidi da je on u pokretu, a da kucica stoji. IV fotka- nemam zamerki. Lijepe boje.... V - crop do bankine. Dobra.... s tim sto si mogla smanjit brziu ekspozicije da se vidi kretanje lika... VI - lose. Izgoreo ti je deo fotke tj.Sunce je izgorelo. Probaj ponovo. VII- jesam li bila dobra? Nemoj misliti da pametujem, ali vidim da volis da fotkas, pa hajde da dajemo jedno drugima konstruktivne kritike. Jedino tako cemo nauciti.
  5. Izdvojila bih poslednju s tim sto bih cropovala deo donjeg dijela. (ddd)
  6. Okay, ocekujem tvoj komentar kada udjes u pomenutu fazu.
  7. Jos koja: http://jovajna.deviantart.com/art/The-way-they-kiss-87346256 i http://jovajna.deviantart.com/art/PeekAboo-87345160
  8. Foamy, sto se prve fotke tice donji kadar je zanimljiv, ali gorni deo je sasvim nepotreban. Probaj isto to, ali bez gornjeg dela tj.neka krstovi popune kadar. Za prvu nisam kompetenta, ali ako si "nacela" onu kucicu, hajde je zavrsi ili je uopste nemoj na "stviti" u fotku. Keep on the good work.
  9. Eh! Pa, nemam tako shto. Poslala sam jer je meni LEPO
  10. http://tinypic.com/view/?pic=2nlzu37 - shetalishte u Subotici http://tinypic.com/view/?pic=2gxmrkz - igralishte,potsetja me Silent Hill (?!)
×
×
  • Create New...