Jump to content

U nas je usao Mikica

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by U nas je usao Mikica

  1. Grupu je osnovao Jonov mladji brat. Govno,iako je komsija !
  2. Tako je! Exhumed je album godine!Nesto najbolje od Carcass-a! Aeon je odlican!
  3. Slusao promo Souls To Deny! Razvaljuje!!!
  4. Genijalni u picku materinu! A sa Cult Of Lunom imaju veze koliko Out Of Time sa grind coreom i death metalom:) Govno!
  5. Sjajno!Uradio intervju sa njima prije neki dan!Izvrsni momci!
  6. Jedan od boljih death/grind bendova!
  7. ovde bih se slozio sa oot, za promenu malo...erik olofsson mi je licni veliki prijatelj,a col je cudo od benda!tri velika kanapa ispred symphony x-a,benda sa odlicnijm muzicarima i verovatno najboljim gitaristom u metalu,ali sa,proporcionalno tom parametru,ocajnim kreativnim sposobnostima.ako vas budu zanimale informacije iz prve ruke vezane za cult,bicu tu da ih od erika prenesem.
  8. Slazem se u potpunosti!Jedan od najkreativnijih bendova na danasnjoj doom sceni,meni predivna kombinacija zvuka bendova Katatonia i Novembre.Bravo,HowlingWind! a:
  9. Vrh vrhova!You will never see...
  10. Ma,debilu,gledao sam Nasum tri puta i govno su!Helvete sam slusao mnogo pre tebe,a takodje i intervju uradio za jedan magazin u kojem radim!Zadovoljan?
  11. Si ti papagaj?I to nekreativni jedan samo ponavljaj sine ono sto ti kazem
  12. "mozda je npr. Cannibal bolji bend, al kad dodju i smore na koncertu za 5 minuta, a Nasum odradi do kraja, to onda moze neshto da znachi. valjda cesh da ukapirash..." Kad ces da prestanes da lupas ovakve ortodoksne gluposti?Razumes se ti u grind ko Marica u kriv kurac i zato daj,umukni vise!Ucinices uslugu i sebi i mnogim drugim!Ona gornja recenica je najpateticnija koju sam cuo u poslednjih 5 godina.Takvo neznanje sklopljeno u jednoj jedinoj recenici 8O Rece Ajnstajn lepo da su samo dve stvari vecite-kosmos i ljudska glupost,mada nije bio siguran za kosmos.Ti si najslikovitija potvrda toga.A moje znanje tebi takvom nikada ni ne bih iskazao,morao bi malo i da ga zasluzis
  13. !!! Sada sam siguran da ti blage veze nemas ni sa grindom ni sa deathom...najbolje sam sebe pokopas!Nista,idi slusaj Nasum i misli da je najbolji gc svih vremena,citaj mocni Hammer i uzivaj u Summer Brizu i opasnim gc/death bendovima na njemu. I,tvoj ukus nisam pominjao,nego tvoje ZNANJE,a ono je NULA po ovom pitanju.Rekoh ja da imas problem sa pravilnim razumevanjem stvari,a mozes pogledati u Vujakliji sta to definise. Nista licno!Pozdrav od Unasa!
  14. Nisam ja rekao da Nasum nisu grind, vec da ti ne poznajes grind kad mozes tako da lupas...pored toga sto si nekompetentan,imas problem i sa pravilnim razumevanjem. To sta sam ja gledao uzivo ti ne mozes znati,niti je to ikakvo merilo. Voleo bih da cujem koji su tvoji omiljeni grind core albumi,pa da vidimo na cemu smo.A,koncert zadrzi za sebe,jer posedujem koncerte mnogo vecih i boljih grind bendova od tog prosecnog za koji si se uhvatio. I,zar iko jos cita Hammer?Gde li ti zivis? :roll:
  15. Znas li ti sta je grind-core uopste?Svako da slusa u svako doba dana :roll: Pored toga,Helvete je dobro izdanje,mada vec vidjeno... Najinovativniji,najbolji i ostali epiteti nikako ne idu uz Nasum...sta vise,smesni su ako se jos odnose na nekakva sva vremena :roll: Ljudi,slusajte malo grind core,pa onda filozofirajte koliko hocete a:
×
×
  • Create New...