Jump to content

Schack Matt

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Schack Matt

  1. " Verovatno niste propustili vest koja je ovih dana buknula u nasim medijima - "Pearl Jam u Novembru u Beogradu". Nazalost, ovo je daleko od istine! Naime, vecina nasih medija objavilo je informaciju kako ce Pearl Jam 7. Novembra 2011 nastupiti u SKC-u. Ova vest je prvo objavljena na stranici sajta www.gorockfest.com, na kojoj je najavljena velika turneja benda za 2011 godinu, a Beograd (SKC) se nasao na tom spisku. Svi svetski mediji preneli su ovu vest i najavili koncerte benda u zvojim gradovima. Medjutim, ono sto je najavljeno kao turneja grupe Pearl Jam za 2011 godinu, je ustvari proslogodisnja turneja grupe Teenage Fanclub, benda koji je 7. Novembra 2010 godine nastupio u Studentskom Kulturnom Centru. Kao sto mozete videti ovde: http://www.teenagefanclub.com/?page_id=635 datumi turneje Teenage Fanclub se u potpunosti podudaraju sa najavljenim datumima koncerata Pearl Jama, sa Gorockfest sajta: http://gorockfest.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3366%3Apearl-jam-tour-dates-2011-announced&catid=2%3Aartist-news&Itemid=142. Inace, grupa Pearl Jam se trenutno nalazi na vec najavljenoj poduzoj pauzi od bilo kakvih koncertnih aktivnosti. Najavljeni su nastupi na samo nekoliko festivala i nikakava poduza turneja niju u planu ove godine. I tako, dok cekamo Pearl Jam, imajte u vidu da Eddie Vedder 31. Maja objavljuje svoj novi solo album. Vise o tome ovde: http://www.pearljam.com/news/new-eddie-vedder-record-and-dvd-coming-may-31 " Danas pristiglo u inbox. Izvor, grupa ~Da dovedemo PEARL JAM u Srbiju~
  2. Čini mi se da nisam ovde parkirao svog konja o.O oou pa ti ne znaš! Zima dolazi. U prve tri epizode, dok nisu obavestili ponaosob svih 156 likova o dolazećoj zimi, nisu stali. Naravno da sam banalizovala celu stvar, nije to smetnja već opažanje. Ukoliko nastave tim tempom, sreća u 4oj ep nisu mu ga dali po zimi, umanjiće važnost čitave famozne rečenice. Teatralnija će biti ako je prištede ( Ona rečenica koja se ne sme spominjati .. onaj čije se ime ne sme spominjati )
  3. Čitala. Međutim, biti netolerantan prema WINTER IS COMING momentu na jumetalu je kao biti nacista u Izraelu. Jbg, kontaminira mi i dalje seriju, u knjizi nije iskakalo toliko.
  4. To bre! Smanjili su doživljaj COMING momenta! Nijednom, da je neko zaustio, c! Odlična epizoda.
  5. Hi, I am Stark and the winter is coming. I will .. and the winter is coming. Nice shoes and the winter is coming. Dobro je da svaka druga rečenica u seriji nije "Winter is coming".
  6. I dalje sam u Valhali. p.c. Stub moj najbolji drug spasilac, ispred mene trojica rmpalija i lik koji je odrao jetija i stavio ga na glavu
  7. Da li mi se čini ili su u knjizi Nedova dečurlija mlađa nek u seriji? Čitala pre jedno par godina, pa mi se zamaglili detalji.. Još jedna stvar, šta je sa "White walkers", oni se i u knjizi pojavljuju samo na početku i škrto su opisani, ali ovi iz serije, ispadoše mnogo zajebani..
  8. Looking for group Ričard vas neće izneveriti.
  9. VALHALLA DELIVERANCE! Da li je bitno sta ce jos da sviraju? Ne. Samo da dodje taj dan!
×
×
  • Create New...