Jump to content

Silent_water

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Silent_water

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=SrzYvJ3sQa4
  2. Е ово изува колико је неочекивано добро другачије од већине бендова истог жанра. http://www.metal-archives.com/bands/%D0%94%D1%80%D1%8B%D0%B3%D0%B2%D0%B0/3540309102
  3. Mayhem nema los album
  4. ok, videcu da preslusam kad budem imao vremena.
  5. Je l' tvoj upis neki "double cross" kao taj na avataru? Pre nekoliko godina slusao sam "si monumentum requiris circumspice" i nije los, samo je nekako dosadan, iako sam ga preslusao nekoliko puta zaredom. Mozda nekad kasnije "legne".
  6. A sta svi kao treba da gotivimo neki bend??!!! Stani bre, imam pravo da kazem sta hocu ma koliko vi smatrali da je to sranje. Jednostavno DSO mi se ne svidja i to je to.
  7. DeathSpell je mnooooogo dosadan pa ih zato nisam ni uzeo u razmatranje. Nije los bend, ali daleko iza N.B. i Emperora.
  8. Negura Bunget je pored Emperora i ranog CoF-a najkreativniji BM bend.
  9. Ako se praviš zao, budi zao do kraja. A ne neka gluma, neki "stajling", neka predstava za loženje đece, a vamo moliš kevu da ti pegla pantalone (kad se napije).
  10. Baptised in blood and goat semen mi prvo pada na pamet. Debiloza žestoka! Ceo "image" pojedinih BM bendova je debilozan najgore. Kad im treba da glume neke đavole mažu se u krv i govna a preko dana prevode slepe ljude preko ulice. I još ih prevedu na sigurnooo!! Ej bre! Sramota! Ja volim BM, ali će mi uvek biti smešno to mazanje i pederasta gluma kvazimučenika i kvazinihilista.
  11. Pa većina metal reči su ložana, ali zar to nije čar metala, naravno pored muzike?
  12. Bleached bones je veoma dobra pesma, najgora nije sigurno
  13. Kad su svirali u Livingroom bilo je prejako i zvuk je bio super pravi UG dozivljaj. Sve se lepo culo i izbor pesama je bio odlican. Kad su svirali sa Morbidnim andjelom takodje je bilo super samo je bilo kratko ali ne i slatko, jer bleached bones ne mogu biti slatke nikako.
  14. black metal splavovi. dimmu treba rasformirati
  15. Cradle of Filth-Dusk and her embrace Burzum-Hvis lyset tar oss Nokturnal Mortum-Voice of steel Emperor-In the nightside eclipse Dissection-Storm of the light's bane Negura Bunget-Virstele pamintului Gorgoroth-Under the sign of hell Satyricon-The shadowthrone Mayhem-Rom 5:12 Dark Throne-Ravishing grimness
×
×
  • Create New...