Jump to content

PainBringer

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Profile Fields

  • Gender
    Male

PainBringer's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ja sam nedavno naleteo na SIG:AR:TYR i od tog momenta je postao jedan od mojih najdrazih bendova. Posebno treci album ovog one-man benda, "Godsaga" - savrsenstvo. Vise informacija o bendu ovde: http://www.sigartyr.com/History/History.html
  2. Moram da citiram jedan od komentara koje sam procitao na FB: "Ovih minut i nesto zvuci bolje nego polovina pesama na novom albumu Ensiferuma"
  3. Preslusao sam album par puta od sinoc - i utisci su mi... raznoliki. U sustini, sporije pesme su zastupljenije ovaj put (sto ne znaci da to lose). Prvih sedam pesama je sasvim solidno - ne odstupaju previse od onoga na sta smo navikli. "Celestial Bond" je odlicna, "Pohjola" mi se takodje svidja. "Last Breath" je, s druge strane, prava tragedija - onaj nesretnik (Markus?) na momente peva tako lose da vas hvata jeza. "Passion Proof Power" je nepotrebno dugacka - ima par sjajnih mesta, ali generalno, pesma je (barem meni) naporna za slusanje i previse usiljena (i oni operski vokali ovde kao da su pali s Marsa). Imao sam utisak da slusam filler u trajanju od 17 minuta. Obrada pesme "Bamboleo"... sumanuto. Sve u svemu, od jedan do pet, albumu bih dao 3+ - meni je ovo najlosiji Ensiferum album, ali i dalje zabavan i sa par upecatljivih pesama.
  4. Izasao Unsung Heroes na RockBox-u. Evo linka: http://psychocydd.co.uk/details.php?id=e85872f7dae64f72785764e3b43867e8855a15ce
  5. Pozdrav svima, pratim ovaj forum oko godinu i po dana, ali sam tek nedavno odlucio da se regularno prijavim U svakom slucaju, ne secam se da sam video da je neko na podforumu pomenuo ovaj album: Chaos Inception - The Abrogation Privukle su me pozitivne kritike - i ovo mi se svidelo. Zestoko, pomalo prljavo, znaimljivo i na momente melodicno.
×
×
  • Create New...