Jump to content

Sinjor_Fogi

Iskreni članovi
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Sinjor_Fogi

  1. Sinjor_Fogi

    Ubod

    Bend iz Požege
  2. Sve je bolje od Kill i Evisceration Plague.
  3. Spot je standardan za njih. Niste valjda ocekivali nesto teatralno tipa Behemoth. Kanibali furaju svoj fazon 100% od pocetka. Pesma je ok, mislim da ce biti jedna od 'slabijih' na albumu. Inace, cover art je odlican.
  4. Mercyful Fate - Don't break the oath Mercyful Fate - 9 Morbid Angel - Blessed are the sick
  5. Sinjor_Fogi

    Anthrax

    Било је врхунски!
  6. Do sada im je ovo najmelodičniji album. Nema žestine kao na prethodnim albumima ali zato ima najviše etno elemenata koje su najbolje utkali u metal. Nije na prvo slušanje kao Golos Stali jer je otišao dosta u "širinu" i to ga čini bogatijim od svih prethodnih. Mnogi folk blek metal bendovi pokušavaju a samo pojedini prilično uspevaju da sklope etno i blek metal u savršenu celinu. Sada je NM pokazao kako to rade pravi majstori. Slušaće se ovo još mnogo, mnogo puta.
  7. Slažem se da su svi albumi odlični i da je diskografija OMC bolja od DB, ali prethodnim upisom sam ciljao na to da od 2009. nije snimio nijedan album i preptostavljam da je to zbog "obaveza" u Dimmu Borgir.
  8. Žao mi je što je ispalo da je "Old Mans Child" kolateralna šteta srozavanja "Dimmu Borgir-a". 2003. su izašli "In defiance of existence" i "Death cult armageddon" i posle toga ništa vredno pomena. Verovatno su pare i pogrešno ulaganje u pozeraj pre nego u muziku presudili da sve to tako ispadne.
  9. Meni je nedavno crkla kaseta Psychoparadox-Apeiron.
  10. Да је звук био бољи био би концерт за десетку. Овако деветка. Атмосфера језива, ритуал је успео. Pagan Fears Inferno врло добар, нови стил је одличан. Ко није дошао а могао је да дође, погрешио је.
  11. Dolaze na Exit. http://exitfest.org/sr/program-2017
  12. "Machine Messiah" je odličan. Sepultura gazi svojim putem istražujući bez ograničavanja i ustručavanja.
  13. 1. Moonsorrow - Jumalten aika 2. Vektor - Terminal redux 3. Anthrax - For all kings 4. Negura Bunget - Zi 5. Fates Warning - Theories of flight 6. Fleshgod Apocalypse - King 7. Vader - The empire 8. Insomnium - Winter's gate 9. Witherscape - The northern sanctuary 10. Bombarder - Okot iz pakla
×
×
  • Create New...