Jump to content

Eva Braun

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Erathia

Eva Braun's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Богова ми! Баш уживате да нас мучите! Или барем мене... Збори, бре, ако ти је Мизар мио! Живели!
  2. Ишла је ''Иљада и шеесет лета'', па могуће да си помешала. 1762 није. 100% сам сигурна...
  3. Слажем се! Да! Нису свирали ни у Панчеву - знам да сам викала из публике: Иљада и седум стоти ше'есе' и второ лето!, али ништа од тога... Мени омиљена песма... И још једном само да похвалим Исток! Постајем њихов највећи обожавалац! Само тако наставите, пријатељи! Поздрављам!
  4. Разумем ја лепо што си ти ту постовао, друже. Македонски није језик Навахо индијанаца. Само сам хтела да помогнем. Нема потребе за сарказмом, богова ми! Али, у реду! Поздрав! Видимо се у суботу!
  5. Eto ti! Baš mi te žao... Što ne pokušaš da dodješ u goste u BG? Možda će ipak svirati u Sarajevu, samo malo kasnije? Možda da šibneš mail Goranu ili kontaktu sa sajta i pitaš ga/ih da li imaju takve planove... Možda... Pozdrav!
  6. Nema na čemu. I drugi put, nadam se. Možda još sada iz Akademije... Vidimo se za 5 dana!
  7. Može! Obećavam da ću da pročitam. Čim je bolje od Tolkina, ništa drugo mi ne preostaje.
  8. Jeste! Sećam se da sam nekome rekla: ''550 strana za 2 dana.'' Iskreno, sve vreme sam htela da vidim šta će da se desi sledeće... I kao što rekoh, što se toga tiče knjiga je zanimljiva. Ima nekih jako originalnih ideja i zapleta, ali opet, barem po mom mišljenju, nije mi ništa posebno. Kao kad čitam Politikin Zabavnik, interesantno je, ali ne uspevam da se uživim.
  9. HA, gle'! Tek sad vidim ovu temu. Ja sam se oduševila knjigom još pre no što sam je kupila. Jeste videli tu predivnu kampanju? Mač i oklop u izlogu knjižare sa velikim plakatom. Naravno, ugledavši taj sjajni metal, dobila sam želju da knjigu moram da posedujem. Tako je i kupih, još početkom leta. Avaj, zamislite moje razočarenje! Ne mogu reći da je knjiga nemaštovita, neinventivna, neorginalna. Ali, nije ono što sam očekivala. Više je interesantna prosečna knjiga koja se čita u pauzama u učenju. Pamtiću je kao knjigu koja mi je prekratila nekoliko dana - koliko se ja sećam cela dva. I to je to. STil pisanja mi se više ne svidja, no svidja. Jeste da mi se svidja ideja o velikom ratniku Vukodavu varvarinu sa dugom svetlo-smedjom kosom, upletenom u pletenicu i dubokog glasa, koji mora da se sagne da bi ušao u sobu. I sve te mačo ideje, što neko već reče Konana Slovena i black knjiga. ALi, ne svidja mi se pompeza koja totalno patetično zvuči u odredjenim delovima. Ne znam, možda je zbog prevoda.... A prevod je katastrofalan. Gospodja, koja je prevodila, je bez pardona mešala imena likova u knjizi. Neoprostivo! Zato, da ne dužim, vredi da se pročita, ali nije neophodno. Naročito ne sa ovim prevodom.
  10. Obećala sam slike! Izvolite! Žao mi je što sam zakasnila nekoliko dana, čekala sam da mi slike budu isporučene... Malo su veće, ali stvarno me mrzi da ih još smanjujem... POZDRAVLJAM! ISTOK MIZAR
  11. Ta, ja se razmisljam da se raspitam koliko ce biti u Kraljevu, pa da se odvezem tamo. Nekako mi je to privlacnije od Akademije. Mislim, jeste da je Akademija Akademija i Beograd Beograd, ali imam utisak da ima previse stvari koje me odvracaju od toga da odem. Znas, kao cena, kao guzva, kao losa atmosfera i ozvucenje... U Kraljevu, pretpostavljam da ce biti ok, posto ovi iz Istoka imaju domacu publiku. Znaci atmosfera bi trebalo da bude vruca... Cena manja, i verujem da bi obezbedili neko provereno mesto... Na kraju cu otici i na jedan i na drugi koncert koliko poznajem sebe...
  12. Aha, aha. I slikala sam se sa njim. Malo smo sedeli u Coupe-u zajedno, ali sam morala da palim kuci, posto sam bila ogranicena prevozom. Druzicemo se nakon Akademije... Nije frka. Jako je fin i uljudan. I hoce da porazgovara sa fanovima. Slobodno ga pozdravi sledeci put kad ga vidis, jer nece da te iskulira...
  13. 200 din. Jesu bogme. Barem mi je tako rekao Goran - pevac Mizara. Okacicu slike tokom nedelje. Ako mislis na Istok, dacu sve od sebe. Posalji mi pp, pa cemo da se dogovorimo. JOs jedan komentar, sto se tice Istoka - iznenadili su me koliko su dobri. Pevac ima fenomenalan glas. Ma, da, da ih ne reklamiram previse, cucete 12-og. Ja sam se i upoznala sa momcima, stvarno su fini. Mozda bi trebalo sledeci put da ih angazujete za neko desavanje (tu se obracam direktno organizatorima Dark Revolution-a). Sto se tice oglasavanja, ja bas nisam redovna na forumu, a bilo je plakata svude po gradu. Zao mi je! Stvarno je vredelo!
  14. Juhu! Ja sam bila na koncertu u Pancevu sinoc i bilo je vau! Fenomenalno! Nikad bolji provod... Vredelo je placati 80 kinti za metro. Ovi iz Istoka su slatki. I nemaju veze sa elektrom... Akademija je sad vec stavljena POD OBAVEZNO! Mozda cak i Kraljevo. Jako volim Mizar!
×
×
  • Create New...