Jump to content

Henkersbraut

Iskreni članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Henkersbraut's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Heh, kako je krenula serija ja naravno nisam mogla da ne narucim sa Amazona odmah prvu knjigu Charlaine Harris, po kojoj je radjena i prva sezona, i koliko god da je serija dobra ( a meni je dobra), sama knjiga mi se cini puno bolje razradjena, makar su u seriju ubacili neke likove kojih inace nema, i neke sporedne radnje koje se nisu dogodile u knjizi (no eto, umjetnicka sloboda) Trenutno (Sram me bilo) citam zadnju knjigu- from dead to worse, i veselim se izlasku nove koja je najavljena za maj ove godine Zna li itko je li najavljeno snimanje druge sezone?
  2. Hello! Evo mene opet nakon duuugo godina Mislim da sam procitala ili pogledala sve sto je ispalo iz Gaimanove radionice, i svakako preporucam njegovu novu knjigu- The Graveyard Book, koju mozete i u audio formatu slusati/gledati na Gaimanovoj stranici: http://www.mousecircus.com/videotour.aspx Najvise su me se doduse dojmile njegove kratke price u zbirci Fragile Things. Toplo preporucam.
  3. Niti sam Wiccan, niti sam pagan, niti sam New-age.... Iako mi u zadnje vrijeme sve to pocinje liciti jedno na drugo- preko se otvaraju teme o Castanedi, ovdje neko pita sta je Wiccan i svugdje se svi prave najpametniji. *sigh* Cini se da ovdje necu naci puno prijatelja
  4. OOoohhh *drools* VtM... Cini se da ima potencijala. I sta fali Camarilli? I jel igra netko tcg Vampire? (iliti karte)
  5. Stephen King- everything's eventual Poppy Z. Brite- drawing blood (opet jer mi je dosadno)
  6. Samo da svima mahnem i predstavim se, iako mi se cini da je to vec ucinjeno umjesto mene... Cura u bijeloj krinolini s cilindrom s Mortiisa
×
×
  • Create New...