Jump to content

airzez

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by airzez

  1. Bio sam na prvom koncertu, nikakavih problema nije bilo. Puki performans – običan teatar, i ništa više. Posle pet minuta nastupa, bilo je čak i dosadnjikavo, iako je scenografija stvarno bila impresivna. Plaši me perspektiva da svaki ovakav "nepogodan" događaj može u principu da bude otkazan pod pritiscima manjine koja vitla svojim "uvređenim osećanjima." Niko, nijedna služba, organizacija ili druga skupina neće prljati obraz tako što će stati da brani "sektalike". Kao što neko reče u komentarima, ako ti običan metal koncert poljulja veru, koliki si ti vernik zapravo?
  2. Svima je verovatno dobro poznato da prodavnice ploča u Srbiji imaju krajnje siromašnu ponudu metal vinila, pa se merch te vrste najčešće pazari na svirkama, Discogsu, ili kupuje od distroa i drugih kolekcionara. Iz iskustva znam da potražnja itekako postoji, ali da je niko ne zadovoljava neposrednom, stalnom ponudom, dok su navedene opcije ili isuviše sporadične (bendovi dolaze retko), ili nepouzdane (ne mogu da nađem, a ako i uspem, ko zna u kakvom stanju), ili banalno preskupe (Discogs shipping često izađe skuplji od same ploče). Kao neko ko radi u prodavnici ploča, i ima neposredni dodir sa naručivanjem vinila, u nameri da bolje upoznam situaciju, želim da pitam direktno – šta biste Vi želeli da imate na vinilu, i koliko biste bili spremni da platite za ploču? Pitanje se odnosi samo na ljude u Srbiji. Zanimaju me konkretni izvođači, naslovi, pa čak i specifična izdanja (tj. konkretan kataloški broj). Imajte na umu da se radi o isključivo NOVIM pločama, dakle bez polovnjaka, mega-rariteta i drevnih, out-of-print originalnih izdanja koja godinama ne postoje u distribuciji. Naglašavam, za sada me ovo interesuje čisto informativno. Hvala na pažnji!
  3. Zdravo svima, Zanimaju me katalozi lejblova CW Productions (bendovi tipa Cirrhus, Furdidurke, Inhuman Humor), Klaxon Records (Bone Awl), i Atavistic Insurgence (Milumet, Rudjevit, Batilda). Znam da se nešto od toga pominjalo na forumu više puta, pa ako ima i voljan je da proda, neka se javi - vinil, kaseta, nebitno. Usput, ako neko ima bilo koji Ildjarn koji je voljan da proda, tražim i to. Opet, format nebitan. Hvala!
×
×
  • Create New...