Jump to content

Night_Blade777

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Night_Blade777

  • Birthday 08/15/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Somewhere out in Space

Night_Blade777's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Metallica, Destruction, Candelmass, King Diamond, Therion, Moonspell, SoilWork, Charon, Anathema, Nevemore, Laibach, Thunderbolt. Madjare i ostale komsije ne bih pominjao. Zelim da vidim: Iron Maiden, Helloween, Dark Tranquillity, Opeth, Suidakra, Dimmu Borgir, Cradle of filth, Emperor. Mada ova prva tri jos da vidim i bicu sasvim zadovoljan.
  2. Ja trenutno citam Hessea - Sidarta.Ovaj Hesse je bio nadaren da smara o spirituelnim stvarima do bola. Alisa u zemlji chuda rules
  3. Po meni Lost Horizon je jos jedan u nizu bendova koji sviraju Power Metal cisto da bi svirali neshto.Bez ikakvih noviteta sve je vec vidjeno.Ima milion bendova kao sto su oni i prepravili su Power scenu.
  4. Izvorna - Svi mi kazu da moj dragi pije Scorpions - Still loving you. Kud ces dvije tuznije A jel ti to lijecis srce?
  5. Ovaj bend sam nabavio od drugarice.Nisam ocekivao mnogo od njih al za chudo svidjeli su mi se likovi.Bas fino svirkaju.Lijepo za pustit u kola i vozit se kroz grad .Shto se tice albuma ovih bendova sve ih ja imam pa ako imas nacin da ti ih dodam javi se.
  6. Njih sam prvi put cuo na snakemetal radio.Pjesma 2 version of the same.Svidjela mi se i nabavio sam ostale.Odusevljen sam bendom.Ko nije odslusao neka nadje.U slucaju da ne moze da nadje neka podje na Snake Metal Radio
  7. Dobro odradjen album.Fino odradjen posao valja ga imati u kolekciji.
×
×
  • Create New...