Jump to content

VampVoltage

Iskreni članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VampVoltage

  1. mislio sam da nisam provodio vreme tamo...ushao sam par puta i bio je smor.....u sushtini goth je generalno poceo da me smara...ipak nije to mjuza za nightove.....ebm je stvoren za to!
  2. playlista je bila odlicna! gavro svaka cast! a inace je bilo malo praznjikavo... kuci sam se definitivno vratio skroz mokar... u mali nisam ni zalazio...poceo je opasno da me smara! Inace jel ide neko na onaj Gothic New Year's Eve ? brine me shto ne dadoshe nikakve ulznice :-)
  3. POTREBAN KLAVIJATURISTA (josh bolje dvojica!) za rad na E.B.M. projektu. Logicno bi bilo da je iz Bg-a ukoliko nije raspolozen da putuje! Projekat postoji vec godinu dana i ima dosta zavrshenog i poluzavrshenog materijala. Postoji mogucnost pocetka live nastupanja pa je klavijaturista neophodan! Takodje svako ko svira gitaru moze da me kontaktira jer bi live a i buduci materijal bio doziran experimentisanjem! ukoliko bih ovaj projekat uporedjivao sa postojecim najvishe bi licio na novije albume Icon Of Coli, Covenant, VnV Nation, Assemblage23, Apoptygma Berzerk... Znaci melodicno i malo komercijalno! tj. nema distorziranih vokala beata i bassa! Necemo valjda da u 2005toj godini radimo ono shta su ovi bendovi radili pre 10 godina :-) kontakt: mob: 064 2110503 fix: 011 451338
×
×
  • Create New...