Jump to content

fenster

Iskreni članovi
  • Posts

    897
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by fenster

  1. fenster

    Crimson Glory

    Uzas pesma. Bog i dusa.
  2. fenster

    Judas Priest

    Pesma lici na Judas Rising na momente, a Halford na Luisa (laka mu zemlja) sa ovom bradom podseca.
  3. Ko ima para na bacanje, a nije mu se jos ogadio bend iz teme, evo prave "poslastice" kojom ce dokazati ljubav i privrzenost, i smeti da se naziva fanom........
  4. fenster

    Voivod

    Prvih 10ak godina sa Snake-om sve valja, Rrroooaaarrr je malo tanji.
  5. fenster

    Voivod

    Ko ce, ako voivoda nece 🙂
  6. fenster

    Voivod

    Mene je tako nasao Nothingface. Na prvu loptu sam geknuo, i ostao odlepljen za njima ever since. Mozda ne sada, ranije je bivalo, a kroz zivot sam se naslusao tih komentara da bih mogao mesecima da povracam danonocno...... Prosto, po stoti put - celina, nedeljiva. Uvrnuta svirka, vokal seo kao guza na nosu. Ne previse zahtevan, posle 40 leta-jeseni-zima- i proleca, on lako peva sve. Onda naidju pseudokomentatori da seru o baldisalom cici, neznalici pevanja, otkidanju tr00 komponente (samo da njega nije, bio bi odlican TM) i ostala zvaljavljenja. Nista drugacije ne razmisljam o komentarima npr. da Lars ne zna da svira bubnjeve, James-ovo njakanje kao country pevac da je, Mustaine peva kao na wc solji upaljenih hemoroida, Paul DiAnno bolji od strvinara Bruce-(t)a, rahmetli Clive Burr izmislio bubanj za Nicko-a. Da ne zaboravimo ni Ozzy vs Dio ratove zvezda....... Brate, muzka se slusa u zelji da ti bude lepo, ne da se trazi dlaka u jajetu i to je, uglavnom, to.
  7. fenster

    Voivod

    A mene zivo zanimaju dve stvari: 1) za koga u thrash metalu mozes reci da "zna da peva" imajuci u vidu da se razni vokali cesto mogu porediti sa lajanjem, riganjem, kasljanjem, roktanjem i sl. Ali zato kad se pojavi neko van klisea - "ajmo ga na neomascen kolac, sto pre, ovo nije tr00 thrash metal!!!!!!!!!!!!" 2) koji bi vokal bio bolji u Voivod-u umesto Snake-a?
  8. fenster

    Voivod

    Pa tako uglavnom ograniceni likovi razmisljaju. Nije nesto sto sam vec cuo, ne lici ni na sta poznato od ranije i sl. Niko ne uvidja originalnosti, autenticnost, celinu.
  9. fenster

    Voivod

    Posle prvog odlaska su bili revoltirani svi, cak su pricali da nema teorije da se pomire, jer je ispao svakakav. Otisao je oba puta u zloj krvi, a pominjao je i da je za neke pare ispaljen. Boga pitaj sta se desavalo tamo. Uspeh je relativna stvar, ako je to Ꝏ para, onda nisu uspeli. Ako je to da su svojim radom, upornoscu, i beskompromisnim guranjem samo svoje price i stila, usput stekavsi armiju odanih fanova sirom planete, i zvanicno - dobivsi po jednu Juno nagradu za dva albuma uzastopce, onda itekako jesu. Sto se tice podmlatka, samo reci hvale imam i za Chewy-ja i za Rocky-ja, obojica su na visini zadatka i u vernom sviranju starog materijala, kao i sa svojim licnim doprinosom u novom zvuku. Sto se tice opaske da nije to vise taj bend, nego je cover, lik svira kurcu, po toj logici nijedan bend vise nije originalan, pa ga valjda zato i ne bi trebalo gledati na svirkama...... @Angelystor: svirali su Forlorn na turnejama 2011 i 2012.
  10. fenster

    Savatage

    Definitivno je sazreo materijal, posle 20 i kusur godina. Ocekivano, tu ce biti i viseglasja, njihov fazon skroz. Verujem da ce album, kad se pojavi, biti "tresla se gora, rodio se mis".
  11. Ova slika govori nekoliko tomova, ne samo 1000 reci. Na njoj su najveca legenda svih vremena, a ovaj levi je Bruce Dickinson.......
  12. @Talvi: super bi sve to bilo, da ovaj nesoj ceo zivot nije mrsio kurac i svirao plafon 1.5 sat, cak i kad je najmladji bio. A sa druge strane, dodje tamo neka Metallica ili neki Maiden pa sviraju, skoro 2h..... Ili Udo na turneji Back to the Roots u svoje 64 godine tad......
  13. Tek sad to primecujes? Pa na komentarima za svirke sa turneje ove svaki drugi je bio "lipsync like a beast" i sl. Evo ti jos jedan primer sjajan:
  14. Jos jedan u nizu dokaza koji idu u prilog tvrdnji da "Blackie Lawless ima plave oci, a sve ostalo je guzica"
×
×
  • Create New...