Jump to content

Thorn's essence

Iskreni članovi
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

About Thorn's essence

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  Serbia

Recent Profile Visitors

2369 profile views
 1. Jesam li ja nešto rekao o TBOK? Čitaj ponovo.Ja njih nisam ni pomenuo. black platt,ne seri.I idi drkaj na državu negde drugdje.
 2. A to kao...Cetinje je dolina bogova ? vala baš,koliko ja znam u dolinama su oduvijek seljaci živjeli
 3. džaba ti ponavljaš istu priču,ona je periferna
 4. Ja još ne vidjeh taj biološki proces. Pa brate ,nisam toliko glupo da ne vidim da mi ti daješ start i cilj ali ne i proces.
 5. Pa Melinda,je li to liko teško zapamtiti da ti do sada uopšte nisi govorila o EEEvoluciji nego o RRRevoluciji? Mislim,ja sam svoje rekao i na onoj prvoj temi,ali koliko vidim forum briše stare teme,pa je to zauvijek izgubljeno,a ja sam pola toga zaboravio.A Fiery ni tada ni sada pojma nema.
 6. NENAUČNO:'' Svi poznati oblici zivota poticu iskljucivo od drugih oblika zivota.'' Pa retardu,upravo zato što postoje alternativna rješenja,ne možeš da dokažeš da su gmizavci poletjeli. Vidiš koliko si glup. Ja jesam pitao kako je gušter poletio,ti si mi objasnio kako je dobio perje. Dakle,počni da odgovaraš na pitanja,retardu A razliku između revolucije i evolucije možeš naći i na prethodnoj strani.
 7. moronizam,samo takav. Dakle,ovog nije bilo te i te godine,mora da je evoluirao iz nečeg prethodnog. Da,da-moronizam, samo takav. A kako ono mjerite starost,a da,pouzdanim karbo testom i još pouzdanijim geološkim slojem u kojem je skelet nađen.Ma čudo jedno kako je pouzdano. Da,npr Adolf Hitler-Moja borba , odlična teorija,postavljena,korišćena i do dana današnjeg ažurirana. Prvo,svaka spora životinja bi onda razvila krila.Pa jebote,ti si stvarno i dalje retard Drugo,ne objašnjava gubitak zuba Treće,odličan primjer,dokaz da evolu
 8. Budući da ima 100 biliona galaksija ne znam kako zaključuju da se sve kreću.
 9. Tako Hoking kaže.Mislim,ako su u pitanju galaksije,onda su galaksije,ali Hoking reče veće zvijezde i to je računao prema njihovom sjaju,luminozitetu i ko zna kakvim drugim indirektnim metodama,kao što Nestalna reče A za Ajnštajna,ja sam čuo za čitavu teoriju,što ne znači da je tačno. Mislim,ja nisam NI amater što se fizike tiče.
 10. A najgore od svega,u NIŠTA se broje i akceleratori Koji mozgovi jebote
 11. Pa čim ga protumačiš kao nešto loše,nastaje etika. A propo silovanja Pa kako onda nije ateističko društvo? Mislim,postoji i ideologija penisa,pa ne bih rekao da stvarno postoje neki primjerci do koljena. Ti to očigledno posmatraš kroz neku Hegelovu prizmu,da neko mora da misli pre nego što djela. Nije sve umno stvarno,nit' je sve stvarno umno. Dakle,može se prvo djelati,pa onda misliti. Stvarno djelanje je ateističko.I stvarno je ateističko.Samo još treba da dođe glave ljudima.Um je slab. pa nisam ja pudlica bre.
 12. Što se tiče drugog predavanja,samo sam ga prelistao. Čitava teorija se zasniva na Ajnštajnovoj teoriji relativiteta,koju je Ajnštajn em razvio za model statičnog svemira,dakle NJutnovog,pa kasnije dodao anti-gravitacionu silu.....em je po riječima NIkole Tesle,sam Ajnštajn smatrao svoju teoriju relativiteta greškom,i pokajao se pred kraj života.Pitam se zašto.
 13. Evo prvog predavanja Stivena Hokinga iz knjige ''Teorija svega'',thornyjeva interpretacija. I tako on sere o Aristotelu,nevažno za Prasak,ono što je poenta je Njutnova teorija gravitacije,postavlja se pitanje zašto se sve zvijezde zbog sile gravitacije ne uruše ka nekom centru.Njutn zaključuje da centar ne postoji i da je kosmos beskonačan. Za mene je ovo prilično glupo. To da li nema centra ne znači da je kosmos beskonačan. To što se zvijezde pod silom gravitacije ne uruše jedna u drugu podrazumijeva da neko ima neku ekstremno veliku silu naspram svih ostalih zvijezda,a sve
 14. A kako objašnjavaš nekome da si silovana? Da li ovo sve znači da prihvataš da živimo u ateističkom društvu(pa sam ja u pravu ,ili sam te smorio? I zašto mi svako prilijepi taj nadimak Thorny?
×
×
 • Create New...