Jump to content

Thorn's essence

Iskreni članovi
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thorn's essence

  1. Jesam li ja nešto rekao o TBOK? Čitaj ponovo.Ja njih nisam ni pomenuo. black platt,ne seri.I idi drkaj na državu negde drugdje.
  2. A to kao...Cetinje je dolina bogova ? vala baš,koliko ja znam u dolinama su oduvijek seljaci živjeli
  3. džaba ti ponavljaš istu priču,ona je periferna
  4. Ja još ne vidjeh taj biološki proces. Pa brate ,nisam toliko glupo da ne vidim da mi ti daješ start i cilj ali ne i proces.
  5. Pa Melinda,je li to liko teško zapamtiti da ti do sada uopšte nisi govorila o EEEvoluciji nego o RRRevoluciji? Mislim,ja sam svoje rekao i na onoj prvoj temi,ali koliko vidim forum briše stare teme,pa je to zauvijek izgubljeno,a ja sam pola toga zaboravio.A Fiery ni tada ni sada pojma nema.
  6. NENAUČNO:'' Svi poznati oblici zivota poticu iskljucivo od drugih oblika zivota.'' Pa retardu,upravo zato što postoje alternativna rješenja,ne možeš da dokažeš da su gmizavci poletjeli. Vidiš koliko si glup. Ja jesam pitao kako je gušter poletio,ti si mi objasnio kako je dobio perje. Dakle,počni da odgovaraš na pitanja,retardu A razliku između revolucije i evolucije možeš naći i na prethodnoj strani.
  7. moronizam,samo takav. Dakle,ovog nije bilo te i te godine,mora da je evoluirao iz nečeg prethodnog. Da,da-moronizam, samo takav. A kako ono mjerite starost,a da,pouzdanim karbo testom i još pouzdanijim geološkim slojem u kojem je skelet nađen.Ma čudo jedno kako je pouzdano. Da,npr Adolf Hitler-Moja borba , odlična teorija,postavljena,korišćena i do dana današnjeg ažurirana. Prvo,svaka spora životinja bi onda razvila krila.Pa jebote,ti si stvarno i dalje retard Drugo,ne objašnjava gubitak zuba Treće,odličan primjer,dokaz da evolucionizam objašnjava perje.Duboko. I za tebe takođe da pogledaš u vujakliju Revolucija Evolucija Diskontinuitet Kontinuitet
  8. Budući da ima 100 biliona galaksija ne znam kako zaključuju da se sve kreću.
  9. Tako Hoking kaže.Mislim,ako su u pitanju galaksije,onda su galaksije,ali Hoking reče veće zvijezde i to je računao prema njihovom sjaju,luminozitetu i ko zna kakvim drugim indirektnim metodama,kao što Nestalna reče A za Ajnštajna,ja sam čuo za čitavu teoriju,što ne znači da je tačno. Mislim,ja nisam NI amater što se fizike tiče.
  10. A najgore od svega,u NIŠTA se broje i akceleratori Koji mozgovi jebote
  11. Pa čim ga protumačiš kao nešto loše,nastaje etika. A propo silovanja Pa kako onda nije ateističko društvo? Mislim,postoji i ideologija penisa,pa ne bih rekao da stvarno postoje neki primjerci do koljena. Ti to očigledno posmatraš kroz neku Hegelovu prizmu,da neko mora da misli pre nego što djela. Nije sve umno stvarno,nit' je sve stvarno umno. Dakle,može se prvo djelati,pa onda misliti. Stvarno djelanje je ateističko.I stvarno je ateističko.Samo još treba da dođe glave ljudima.Um je slab. pa nisam ja pudlica bre.
  12. Što se tiče drugog predavanja,samo sam ga prelistao. Čitava teorija se zasniva na Ajnštajnovoj teoriji relativiteta,koju je Ajnštajn em razvio za model statičnog svemira,dakle NJutnovog,pa kasnije dodao anti-gravitacionu silu.....em je po riječima NIkole Tesle,sam Ajnštajn smatrao svoju teoriju relativiteta greškom,i pokajao se pred kraj života.Pitam se zašto.
  13. Evo prvog predavanja Stivena Hokinga iz knjige ''Teorija svega'',thornyjeva interpretacija. I tako on sere o Aristotelu,nevažno za Prasak,ono što je poenta je Njutnova teorija gravitacije,postavlja se pitanje zašto se sve zvijezde zbog sile gravitacije ne uruše ka nekom centru.Njutn zaključuje da centar ne postoji i da je kosmos beskonačan. Za mene je ovo prilično glupo. To da li nema centra ne znači da je kosmos beskonačan. To što se zvijezde pod silom gravitacije ne uruše jedna u drugu podrazumijeva da neko ima neku ekstremno veliku silu naspram svih ostalih zvijezda,a svemir ne mora da bude takav. U XX vijeku dolaze do zaključka da se svemir širi.A širi se jer je davno eksplodirao kad je sila gravitacije bila nula,pa se sad samo povećava razdaljina,to jest mi ,valjda,još uvijek proživljavamo manje opasne efekte praska. A zaključili su da se širi jer se neke veće zvijezde udaljavaju od Zemlje.Ma genijalno. Drugo predavanje se nadovezuje na prvo,pa objašnjava teoriju praska,ali sam se smorio,pa ću čitati neki drugi put.A možda i nikad. Ovako indirektno zaključivanje nas je i posralo sve zajedno sa evolucijom.
  14. A kako objašnjavaš nekome da si silovana? Da li ovo sve znači da prihvataš da živimo u ateističkom društvu(pa sam ja u pravu ,ili sam te smorio? I zašto mi svako prilijepi taj nadimak Thorny?
  15. e,ja sam prvi rezervisao silovanje,molim lijepo
  16. imaginos i dalje ne zna šta je apstraktno,zašto me to ne čudi. Kontam da je vera nusprodukt razuma. A ako smatram ostale životinje nerazumnim bićima, onda... Vera pretpostavlja neki kontinuitet misli (ne nagona). Kod životinja ga nisam primetila. Pa jesi li ih ikad stvarno posmatrala ili je ovo u suštini aprirori stav? Mislim,jesi li imala kućnog ljubimca? Kažem da prvo normalizacija ne može da postoji bez široko prihvaćenih ideja. Drugo, i kada postoje norme na manjem prostoru, ili se stvore na kraći rok, nema tehničkih uslova. Težište nikako nije na humanosti i nehumanosti, kako sam tebe shvatila da tvrdiš (tipa: ‘iskrenije je ubiti čoveka’). Pa to nije humanost To je samo igranje u skladu sa pravilima.Ako smatraš da je nešto štetno po okolinu,eliminišeš ga.Čišćenje. Spriječava se društvena degeneracija. Pa postoje li pedofilija i silovanje van etike? Postoje, s tačke gledišta pojedinca (to nije etika), psihološki momenat odbijanja i prihvatanja, odnosno prijatnosti i neprijatnosti. A to nije etika? Pa šta onda? icon_smile.gif Šta,sad piješ i u jutarnjim satima? Objasnila sam da čovek postoji pre religije. Bog mu usadi čistu ideju bitnosti tela u svest. Ljudi uzvise ideju tela, Bog se razgoropadi, oduzme nam čistu ideju bitnosti i pošalje religiju (koja se pri tom malo iskvari, jer je zapisana ljudskim prstima i na ljudskom jeziku). Religija nam prenese da je telo bitno, ali da je tamnica duše, ne bi li smo se uravnotežili. Svete zabrane su postojale u Edenu-dakle religija ne nastaje poslije Evine zajebancije,ona je već postojala. Mislim,to što govoriš je tačno,ali nema veze sa početkom religije. Prava ideja o ljudskoj bitnosti ponovo se rađa s ateističkom mišlju. To pod uslovom da se bitnost tijela vraća pomoću seksa..
  17. Što bi rekao House:It's apsurd.I love it!
  18. ma sad si me zajeb'o brate ,idem da okopavam njivu koliko si me zajeb'o
  19. MOraćeš da pogledaš u vujakliju šta znače sljedeće riječi,pa da nastavimo da razgovaramo Revolucija Evolucija Diskontinuitet Kontinuitet Kad virus gripa evoluira u virus side,javi mi.
  20. Melinda,spamuješ na sopstvenoj temi.
  21. Pa ja i govorim iz ugla ljudskog bića, a ne žabe ili banane. Ove potonje dve vrste ne govore. I ne sude. Pa samo iz ugla ljudskog bića-čovjek je koristan-Ja nisam ništa drugo ni rekao. Ali ti si rekla da smo mi bića vjere,a životinje nisu.To ne možeš da znaš. Šta je to Francuska revolucija imala a nije imao feudalizam,što se zatvora tiče? Nove ideale. Ideju o budućim idealima, tačnije. Začetak demokratije, zapravo jednakosti. Ideja normalnosti se stvara tek kad ima šta da se klasifikuje na dobro-loše i kada se smisle merila koja to određuju, a koja su široko prihvaćena. Rekla si da feudalizam nije imao uslove da to izvede,valjda si podrazumijevala tehničke uslove,jer ako nije imao ideale koje sad pominješ,onda feudalizam nije ni želio normalizaciju.Nije imao ideju o normalizaciji.Barem ne otvoreno fašističku. Blaženi su nišči duhom VS Ludnica ''Da, tu bih se složila, ali s dopunom – da se mora svesno srušiti stari bog, da bi se stvorilo ateističko društvo koje će imati drugog boga – nauku. I opet smo na početku'' Ja rekoh da svijest nema tu šta da traži. Teorija zavere Naučno je dokazano da je 80% glasina tačno Pa je li ideja o životu (tijela) ljudska ili božija? Božja, pa on nam je dao telo i objasnio da je duh/duša iznad njega. E sad sam definitivno siguran da je došlo do promjene identiteta sa druge strane. Pa u prošloj poruci si rekla da je Bog to uzeo od ljudi. Ja tumačim čisto ideju silovanja i pedofilije, pokušavajući jasno da ih razgraničim od etike. Pa postoje li pedofilija i silovanje van etike? Nešto si mi ti mnogo zainteresovan za tu temu Ma ne znaš ti o čemu pričaš,pa ti imaš samo 22 godine. Ja imam punih 23....Balavice
  22. Nestalna Pa ja to i tvrdim. ''Oni'' tvrde da je to već dokazano. ----------------------- Melinda Ma ajde što ja ne znam šta je evoluija,nego što ti ne znaš.... Kad pokažeš dvije slike,i u jednoj postoji a u drugoj ne postoji neka kost ili pero ili škrge-to je RRRRRevolucija. Ja te samo pitam gde je EEEEEvolucija? Isto sranje i sa genotipom. Ti mi pokazuješ DISkontinuitete,umjesto KKKKontinuitete. Dakle opet RRRRRevolucija,a ne EEEEvolucija. Mislim,RRRRRazmišljaj malo.
  23. Pa i mene ova diskusija mnogo smara. Prvo mi kažeš da ne vidim cjelinu,sad mi kažeš da ne vidim šumu zbog drveta.Mislim,odluči se šta konkretno ne vidim. Drugo,genotip ne objašnjava kako neka životinja trči i trči i poslije 40 miliona godina poleti. To genotip ne objašnjava. Dakle: Ja sam elementarno neobrazovan što se broja anđela na igli tiče. Ali to nije elementarno. Elementarno je zašto je neka živuljka poletjela.Na to se kalemi genotip i ostala bratija. A ti ga kalemiš na prazno. Na prosvjetiteljsku ideologiju.
×
×
  • Create New...