Jump to content

Danny

Iskreni članovi
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

About Danny

  • Birthday 03/02/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Future

Profile Fields

  • Gender
    Female

Danny's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. 1.Stevie Ray Vaughan 2.Rory Gallagher 3.Jeff Beck 4.Hendrix 5.Branislav Bane Gluvakov-Rh group,after funk,Nup,Rock trio,Van Gogh... 6.Goxie-Pera Joe Blues band,1000 miles 7.Don Giovanni-Di Luna blues band,Don Giovani and frieds
  2. I ja se slazem da Kraljevski Apartman bez Lotketa nije Kraljevski Apartman... Lotke je imao harizmu,nastup,odlican glas... Boli me uvo ako vi ne mislite tako,cak i ako je moje misljenje pogresno ono je moje i ostajem pri svom stavu... Ja znam da cu mnogo manje slusati sada apartman jer je Lotke zaista bi stub toga benda.. Ne kazem da su Mare,Baki,Kiza i Milosh loshi cak suprotmo oni su odlicni muzicari i jos bolji ljudi i kolege,ali mislim da je Lotke mnogo znacio Kraljevskom Apartmanu.. Grupi svakako zelim svu srecu u daljem radu..
  3. Goran-Pera Joe blues bend,1000 miles Macan-Blues trio Don Giovanni-Di luna blues band,Don Giovanni and friends BRANISLAV BANE GLUVAKOV-Tubachin,Rh group.Van Gogh,After funk...
  4. Neko ko je cuo od nekog na beer festu..Rekla-kazala fore
  5. Mislim da je to sa navodnim odlaskom lotketa velika glupost i prazne price,cisto sumnjam u tako nesto..Zaboga snimaju novi album...
  6. Termin je 23.6 .Kacim sutra bendove sad me mrzi.. Inace imaju odlicne blues svirke sredom u Living Room-u...
  7. Ovaj,ajde da se nadovezem..Randja po meni bukvano radi u N.Bebama znaci od toga zivi,hrani porodicu,kupuje opremu i slicno.E sad imala sam priliku da ga cujem sa Di Luna blues bendom,covek je odsvirao odlicno..E sad ja ne bih ni pomenula ovo da nije po silasku sa bine reka.."Uh,ovo je bilo za dusu".Znaci to je bio sasvim drugaciji Randja od onog u N.Bebama...Moje sve pohvale njemu plus sto je lik jako prijatan.
  8. E a sta mislite o domacoj blues sceni...Ja cenim da ima jako dobrih bendova,po mom ukusu su Di Luna blues bend,Pera Joe,Don Giovanni and friends, Sirova koze,zanimljivo sto je na blues svirkama uvek vlada jako dobro raspolozenje..
  9. Danny

    Van Gogh

    Opasan je novi gitarista Bane.
  10. He,he sto prozivas decu.. P.S. Sloba je car...Znas o kome pricam
  11. Inace bend je VRH...A autorske...
  12. Danny

    Valhala

    E,i to sto Voja kaze,bend je jedini ozbiljan metal bend i koliko znam bas se Drasko jako trudi a i ostali naravno.A da i Joca je jedan od retkih ozbiljnih gitaarista u Pancevu..
  13. OZBILJAN AUTORSKI BEND "POLARIS" TRAZI BUBNJARA,OSTAVITE KONTAKT PREKO P.M PA CEMO NAZVATI I POSLATI CD. BEND JE IZ PANCEVA I BILO BI JAKO DOBRO DA BUBNJAR POSEDUJE SVOJ KOMPLET BUBNJEVA.
  14. Danny

    Valhala

    He,pa i to se desava...Valjda vam se nece opet poklopiti svirke... Drasko je faca....
×
×
  • Create New...