Jump to content

(S)ombra

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by (S)ombra

  1. Zao mi je po stoti put sto nisam u stanju da dodjem...ali sada za stvarno ne mogu.Puno srece,nek neko snimi taj nastup!
  2. Sasvim je normalno da ne moze zvucati sjajno na svim koncertima.Ja sam nepopravljiva i svi albumi su mi super-bajni-fantasticni sem Burna koji me malo smara i mozda kojeg live izdanja.
  3. jel' buraz kad ce obrada "get's me through"??
  4. volim ja zeppeline...ne preterano ali oni su obavezni za svakog rockera verujem
  5. ko da vredi pricati ko je najbolji kad ce svako imati drugo misljenje...kako to da niko nije pomenuo rod evansa i nick sempera : )
  6. Deep Purple sam pocela da slusam jos od osme godine nakon sto mi je brat rekao da Gillan peva u tom bendu,dakle Gillan je za mene sve u Purpleu mada mi je i Hughes ok.Coverdalea nikako da svarim..
  7. ne znam samo sto su se svi iznenadili tome kad se znalo da ne sviraju nove stvari vec dugi niz godina.zato i nisam otisla.neleta cu uvek obozavati,ali to sto sad sviraju...mozda...nikad?!
  8. Ozzyjevu solo karijeru mnogo vise volim nego kad je bio u Sabbathu ali...u principu volim sve povezano s njim.Jedino oni The Osbournes mu bas i nisu trebali!
  9. Ozzy je najbolji od svih pevaca koji su bili,album...kako koji po raspolozenju tako i pesma.Ali svakako bend koji mogu uvek da slusam!
  10. meni je to jedna od najdosadnijih ikad procitanih knjiga u zivotu...da nisam dobila 5 iz te glupe lektire bilo bi svasta..bar ja tako mislim!
  11. Citam po drugi put "Slika Dorijana Greja" od Vajlda i odusevaljavam se...ponovo
  12. nekad ranije nisam volela tu seriju ali sad se pitam kako je to moglo biti....sada naprosto obozavam sve sto kazu.neko mi rece da je taj britanski humor izrazito glup,ali ko to sme reci osobi koja voli monti pajtona...
  13. Ja bas volim dosta pesama od njih...nekad ih uzasno nisam vovlela ali onda...ljudi se menjaju : )
  14. Definitivno : ) mada trenutno najvise slusam raw power...prilicno je zarazno.
  15. Braco i sestre(znate vec koji ste)album vam je prva liga,napokon sam nasla vremena da ga fino preslusam.Seja
  16. Jos uvek me nije toliko iznenadila neka pesma kao I wanna be your dog...
×
×
  • Create New...