Jump to content

reve_noir

Iskreni članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About reve_noir

  • Birthday 12/06/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd (home sweet home) / Novi Sad (fax)

reve_noir's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. To je (kao i obicno) licna stvar... Sto se mene tice, nisu bitno bolji od bilo koje televizije, samo sto stoje na drugoj strani ekstrema. A za loto... niko te ne tera da zagadjujes mozak bilo kojim tv programom, pa ne vidim zasto postavljati ultimatum te vrste. Jedina televizija koju cenim (a generalno ne volim mnogo televiziju) je Metropolis. Ups, odlutah sa teme, poprilicno Zna li neko sta se desava sa KKN u zadnje vreme? Kao sto rekoh, ne gledam TV cesto...
  2. Primetio sam to citajuci temu o darkwoodima... i sramota koliko su ih ispljuvali. Ali meni ne da ne smetaju, vec mislim da su sigurno najkvalitetnija i najoriginalnija pojava ovde. Kada sam povezivao KKN sa B92, to je bilo u smislu nekog mog opsteg utiska o njihovom slicnom "fazonu" (ne mogu naci pogodniju rec). A to sto sam rekao da ih je B92 preuvelicao, to nije kritika samoj grupi, posto obicno bendovi nemaju veze sa tim segmentom. To je kritika celoj bljutavstini koja je nastala, izmedju ostalog, nekonzistentnom kulturnom politikom doticne televizije. Ako su GoPlay i Glamurama ono sto smo toliko dugo cekali da bude kontra-udar Grand Paradi, lepo onda...
  3. No offense taken, buduci da svejedno nisam ljubitelj takve i slicne muzike. A sto sam onda ista i napisao ovde? Zato sto su bili dovoljno popularni da si hteo - ne hteo morao prilicno cesto da ih cujes/pratis na 'nezavisnim medijima' proteklih godina. U svakom slucaju, ostace mi u secanju kao deo neosmisljene i neuspele kulturne revolucije nakon pada naseg Musolinija... Molim samo ljude da me ne p****raju zbog onoga "tatini sinovi" - to je samo doslovce fraza preuzeta iz informacije iz trece ruke (kao sto i napisah). Ja licno ne znam nista konkretno o tome. Ali mi ne bi smetalo ako neko zna, pa da kaze... bilo da potvrdi ili negira. Mada, ne znam sta to preslusavanje diskova moze da dokaze. Ako neko kuka u pesmama kako zivi u bedi, ne mora da znaci da je to istina. Ovde nisam mislio konkretno na KKN, mislio sam uopsteno...
  4. I dalje ti ostaje 666-ti Salim se... znam da nisi taki
  5. Potpuno subjektivno: nerviraju me. Pokusaj objektivnog: ne bih rekao da su najgora stvar u ovoj zemlji, ali opet mi se cini da ih je B92-i-slicna-kvaziurbanija znacajno preuvelicala. Od ortaka sam cuo da ih u njegovom kraju (zap. Srbija) mrze, jer su "tatini sinovi", koji su uvek imali na raspolaganju novcanu i svaku drugu podrsku da postanu to sto jesu. Koliko je to tacno, ne znam, ali ne bi me iznenadilo da jeste.
  6. AzzA: Nisam ja kriv, majke mi Video sam da su to druga deca radila pre mene, pa reko, ajd i ja cu. (sad ide ona uciteljicina: "a da su ti rekli da skocis sa 5. sprata, i tad bi to uradio, a?!" )
  7. Gavro, Gavro, ne odgovori mi za Mentallo & The Fixer...? Setih se jos nekih mogucih (bolje reci "zgodnijih") numera: Afterglow (Where angels..), Legion of lepers (Revelations23), Palestine (Vengeance is mine). Samo mi reci, da se ne ponadam dzabe, da li moze bilo sta od ovoga?
  8. "dicman"? mislis "dicKman" ili "disCman"?
  9. Sto se tebe tice, niti verujem, niti ne verujem (da se ne uvredis - bas me briga ), to je samo moj generalno pesimistican stav u vezi toga (too good to be true).
  10. Jel ima neke sanse za Mentallo & The Fixer? Nesto sa Revelations23 ili Where Angles Fear To Tread (npr. "Atom Smasher" - to razbija)...?
  11. Posto sam neupucen u periodicnost night-ova na Akademiji, moze li neko samo da mi kaze hoce li biti ebm-a tamo one druge nedelje (to mu dodje negde 20.03)?
  12. ... too cliché to be true, don't you think?
  13. Secas se mog pred-predhodnog posta, gore? E pa to su ti "drugi". btw. "reve noir" = "crni san" (FRA)
  14. molim te, malo postovanja... Ja se kao ljubitelj ebm zvuka ni slucajno ne bih trpao u isti kos sa rokerima - to je za mene dosta drugaciji mentalitet (jako cesto odbojan). Mislim da postoji jos izvestan broj ljudi koji bi se slozio sa mnom.
×
×
  • Create New...