Jump to content

Rüzgar /değişik/

Iskreni članovi
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rüzgar /değişik/

  1. Hvala. A ako se ne sloze.. dobicu dva depresivca.. Razmislicu.
  2. Hmm.. pa razlikuje se, jako je izbirljiv po pitanju hrane (zato sam i pitala) A one mesavine hrane iz pet shopa nisu bas najbolje resenje (pola cu baciti izgleda). Imam ga 3 nedelje, pa se jos upoznajemo.. Posle njega ce kavez postati neupotrebljiv (pojeo je pola kucice i tunela ), tako da mu ipak treba akvarijum/terarijum/kako god.. I jako je plasljiv, ne znam kako da ga pripitomim, sve sam pokusavala :/ U startu sam se zeznula sto sam uzela jednog jer to nije najbolja opcija (uglavnom se kupuju u paru jer su drustvene zivotinje) a sad je kasno da uzmem drugog, ne verujem da bi se bas podnosili. Jbga. Naviknuce se valjda.
  3. Jel imao neko od vas skocimisa? Dobro bi mi dosle neke dodatne informacije
  4. Muse - United States of Eurasia (new single) http://www.mousehold.com/unitedstates.mp3
  5. Odlican je album. Stvarno se oseca uticaj Cocteau Twins..
  6. Ako bas cesto peres kosu u pocetku ce ti trajati nedelju-dve max. Meni je prirodno svetlosmedja, farbam se u crno neke dve godine i nemam problema. Prva dva-tri meseca se dosta namucis (sto i nije tako strasno), ali posle je vec ok.. Ne znam, ja sam bas mislila da je zabluda da je farba dosta gora od sampona, ali u mom slucaju je to tacno. Zavisi od kose To jeste problem..
  7. Kolor sampon Meni je to bukvalno preporodilo kosu.. farbala sam se jednom i nikad vise, kosa mi je bila kao slama. :|
  8. Odlican novi album. A-a, od juce ga nema.
  9. Jeste, po higijeni i organizaciji.
  10. Novi singl: http://www.zmemusic.com/Audio/Killers-Human.mp3 No comm.
  11. O, ne. 'Muska knjiga' I to prilicno pateticna. Opet > Moglo bi se opisati cak i kao vodic za prezivljavanje (zasluzenog) raskida - bar na osnovu ovih prvih 50ak stranica. Sve u svemu, jadno..
  12. Mozda preterivanje (kad kazes 'sve').. S druge strane, kad se setim odredjenih primeraka ove vrste.. Malo generalizacije ne moze da skodi.
  13. Hoces da kazes da francuski nije brz?
×
×
  • Create New...