Jump to content

autor

Iskreni članovi
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by autor

  1. autor

    Pearl Jam

    emm... izvinjavam se... al' uzjebo ti se caps lock.
  2. autor

    Pearl Jam

    fina stvar od dead boys-a. natürlich sam slusao... ima je na onom dvd-u "live at the garden" gde je sviraju zajedno s tony barberom iz buzzcocks-a. to ti je, dete moje, pank himna. mozda malo ofucana, jer cesto svirana... al' ipak do dza dza. @council a sta fali riot act-u, leba ti?
  3. autor

    Pearl Jam

    michelle zlato, molim da odmah banujes ovog provokatora. vidi kako mi se smeje + mi opet kaze da serem. ontopic: @siouxsie na mom lost dogs-u nema sonic reducera. su mi to uvalili neku kinesku kopiju, da im naju najinu? ili mislis na neki drugi disak?
  4. autor

    Pearl Jam

    @michelle hocu sreco. a sto precuta ovo? @fillex nisi u toku.
  5. autor

    Pearl Jam

    @cauncil @zombie nema to veze s mozgom. shvatices kad odrastes. i "love boat captain" je najljigavija stvar na riot act-u. sto tekstualno, sto muzicki. da nema nje i onog sladunjavog soliranja na kraju "i am mine", album bi bio za listu najboljih ikada. ovako je samo savrsen.
  6. autor

    Pearl Jam

    e nek si mi rekao, halide.
  7. autor

    Pearl Jam

    jedan slepac drugom tumaci pesme. e zivote lutalico...
  8. autor

    Pearl Jam

    @andrey evo povlacim rec. nisi ti pacenik. ti si retard. i te tupave smajlije ostavi za klinke na PFu. meni to ne imponuje. @habit sinko, pa nije te niko ni terao da komentarises.
  9. autor

    Pearl Jam

    gle gle, jel to optuzba za pirateriju? svako ko je zdrave pameti reci ce isto sto i ja. pola muzickog sveta ima isto ili slicno misljenje o tim smradovima zvanim pink flojd... i to ona bolja polovina. nema tu velike mudrosti, habite. ukljuci sopstveni mozak pa ce i tebi da sine da si se zajeb'o.
  10. autor

    Pearl Jam

    @andrey hebe mi se za pink flojd fanove. to su budale, uvek bile i ostace. antisluhisti koji folirantski bend ne bi prepoznali kad bi ih isti ugrizao za dupe. nije to maklo od deep purpla i divljih jagoda. kreteni. i nisam ja poceo da serendam o pink faking flojdu nego zombi eeter koji se setio da ih vadi iz naftalina a ti si mu se pridruzio. e vidis, tako je pocela ta strucna rasprava. sto volim vas nalozene pacenike kojima su flojdi isprali mozak pa ko o cemu oni o flojdima. kako mozes da slusas to djubre i pearl jam koji im je dijametralno suprotstavljen? ali vazda je uvek bio nedostatak kriterijuma kod nas pa si ljudima mogao da uvalis sve i svasta. zato ih je i bilo 100'000 na cecinom koncertu.
  11. autor

    Pearl Jam

    @zombi iter & andrej nemo te mi solite pamet vise s pink faking flojdom. to je megalomanski bend naduvan do bola, komercijalan da komercijalniji ne mere bit, s koncertima koji nisu nis' drugo neg kiceraj od 50 miliona $. folirantski art-rock s losim muzicarima, najveci prevaranti u pop istoriji koji nemaju sta da kazu i nikad nisu imali nista da kazu neg' su zamajavali publiku nekim predavanjima o ljudskom moralu (poserem im se na isti) al' zato kao i rolling stonsi, bon jovi, scorpionsi i ostali shit bendovi imaju svoj VOLKSWAGEN GOLF koji je nazvan po njima (ima li ista gluplje??), dosadne ali pitke pop-pesmice za kretene. kakve veze to foliranje ima sa sirovom i zdravom svirkom pearl jam-a? da su se pitali stone cockhard i mecreedy pearl jam bi danas pravio idiotske tralalajke k'o sto ih prave peppersi al' pod dirigentskom palicom federa i od njih ispadose normalni ljudi pa lepo slusamo bend koji je i danas u punoj snazi.
  12. autor

    Pearl Jam

    'botebog, secam se kad je izasao binaural. samo kad sam cuo prve dve stvari... tutnji k'o sveti ilija gromovnik. novo, frisko, korak napred... riot act: savrsen... a ovaj avokado, missim... fino ciguljaju, ali album se bre zove "pearl jam"... slusam 10 dana bez prestanka jer ipak mi ovaj bend jos uvek medj' omiljenima... i svaki put dodjem do polovine pa moram da dreknem: ZIVLJE MALO, 'BEM VAM SUNCE VASE!!! i kakav bre pink floyd? to je prevarantski bend za budale, nema pearl jam veze s tim. garantujem da edi feder zaradi ospice kad mu samo pomenes tu ljigavstinu.
  13. autor

    HIM

    kao i uvek si u pravu.
  14. @sharkee ma ja sam genije ko i ti. pa vidim gde su ti mane. a sto pitas? jel ti treba neki producent? pa moz' da se potegne neki konekshn al' prvo da snimite neke ozbiljnije pesme. nema nista od tog zahebavanja. @marty ef ha fuckin' ha...
  15. autor

    HIM

    fuck him! and her too! ma salim se ja... dobri su oni...
  16. sram te bilo... to se ne pita. i nemo se svadjas ovde, nego tu armoniju da nabiflas ili da napravis nesto novo sto nisam cuo vec 300 puta pa da mi das linak da ti ja kazem da l' to valja ista. evo ti ga jedan frendli smajli kao znak dobre namere:
  17. ufff... sharkey... pa ovo jos dosadnije od onog "it's reening autsajd I heef no shuus"... provaljeno sharkey, provaljeno, cuo vec 100 puta, ma kaki, 300 puta, bas ovako k'o sto ga ti ciguljas ovde... nema tu emocija, nego deder tu armoniju da savladas pa da te bog vidi. onda kad neko krene s kritikom ko ja moz bar da mu kazes: e sinko to ti je armonija! ko i ovi ostali krelci sto se loze na muzicku teoriju a nikad muzicari biti nece. ili da uzmes tu dzitru pa da pokusas stvarno da napravis nesto dobro, a? ipak ti nisi bez talenta, k'o ovi krelci sto znaju da pricaju o skalama i armonijama 3 sata bez prestanka a pesmicu ne znaju smisliti. samo si mlad pa si zapeo za neke idole. zajebi idole, zajebi grandz. kad budes rekao da je kurt kobejn sranje i da ti to moz' bolje od njega, pa onda napravis nesto sto je faking oridzinel, sto je 100% sharkey, sto nije ni grandz, ni metal, ni pop, ni rok, ni hip, ni hop, ni soul, ni dzez, ni nista sto moz' da turis u neki zanr, e onda si baja. pa ce novinari i clincadijada na forumima morati da smisle neki novi naziv i pravac u musci. it's a plane, it's a bird... no! it's sharkey!
  18. @sharkey ma cuo sam ja one tvoje demove... sinko nis' ti to ne valja, nego deder lepo, k'o sto kaze lifnica, da naucis tu armoniku pa da nam sviras ko mladi orfej. nema nista od tog maltretiranja dzitre s tri akorda nego armoniku u sake pa da te bog vidi.
  19. do dza dza su... lice mi na tokio burdelj. nije sto su pederi, bas me briga, nek se guze, nego bre taj kenjkavi glas + poziranje u boyband fazonu + onaj basista sto lici na rahiticnog billy idol-a a drzi dzitru ko da s' usro. a kad cujem klinke: "toliko su slaaatki, joooj! umrecu!" e vala umri sestro... tako ti i treba kad se lozis na vake.
  20. djete drago, ne histerisi... samo pitam.
  21. autor

    Pearl Jam

    bice da nece... a dok se ovi nasi nakane da zvanicno potvrde da nisu uradili nista nestace karata i za zg.
  22. nemate pojma... system je bolji nego ikad. bas zbog kombinacije serj/daron. niti je daron postao glavni vokal niti su "propali"... sami su sebe prevazisli. hvala bogu da guraju dalje i da koriste vise vokala ako ih vec imaju. nek pevaju i bubnjar i basista, bice jos zanimljivije.
  23. podigao kobilicu + promenio zice... bemliga. znam samo da sam resio problem. zafaljujem.
×
×
  • Create New...