Jump to content

ruhmeez

Iskreni članovi
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ruhmeez

  1. Bilo je Svaki superheroj treba da ima svoj kostim! Samo mu treba dodati plašt.
  2. probaj ftp: http://pubftp.com/8.php?q=southpark+s11
  3. info o SP forumu sa DL linkovima dopuna prethodnog posta
  4. ne obazirući se na rizike, zbirkom zadataka iz fizike, uz jedno paf! sam bez mnogo buke, doktora Niku lišio muke dosadnim govorom na temu formiranja vlade...
  5. ruhmeez

    Anketa... :-)

    hehe "skleptani" mu dođe sklepan i ukraden (od grčkog κλέπτειν)
  6. za 20 godina ce se slusati kineska progressive folk electronica mark my words!
  7. 1992. ili 1993. Talme kipa u NS se okupljala preko puta Rockoteke na nekom stepeništu u blizini sadašnjeg Pariskog magazina. U to vreme sam imao običaj da "zaboravljam" cvikere, uprkos činjenici da sam prilično loše video. I dođem ja jedno veče tamo i u blizini nekako opazim 2-3 garija i pitam ih: "Niko više nije došao, a?" Nakon toga se na nekih pet metara levo od mene iz senke sa stepeništa prolomi gromoglasan smeh 20-30 ljudi. D'oh!
  8. linkovi su u Episode Downloads forumu, koji je vidljiv samo registrovanim korisnicima a link za novi SP imas u PM
  9. http dl linkovi za south park, family guy, the simpsons,... http://www.southpark-krew.org/community/ (potrebno 5 "non-spam" postova za "episode downloads" forum)
  10. Gde ima da se kupe crne шајкаче sa rogovima?
  11. @Jimmi: Pre svega, iako mator (iskusan?), ja sam loš primer, "čoban, budala" (što bi rekao Ilija Čvorović). Posle raspada mog benda, nisam bio u stanju da prihvatim ponudu nijednog benda da im budem vokal. 1. Ako te boli grlo, prestani, promeni način pevanja, a pre svega: opusti se! Ništa na silu! (možda kratkoročno dobiješ nešto, ali na duže vreme: "krklj, kašljuc, hrač, pljuc" i onaj zvuk kad Jerry guta knedlu kad zna da je najeb'o od Toma) 2. Nemoj da se stidiš svog glasa, ma kakav god da je (pod uslovom, naravno da preterano ne falširaš, mada i to može da bude simpatično )! Nikako ne smeš da se stidiš da staneš pred mikrofon! Treba da vladaš masom (videti Tenacious D - The Pick of Destiny - Gig Simulator). 3. Nemoj da se kriješ iza imitacija (to nisi ti, a i bezrazložno opterećuješ grlo trudeći se da oponašaš). Ko želi da bude kopija? Možda trenutno ne zvučiš sebi baš najbolje, ali ćeš kasnije, ako zaista uložiš trud, najverovatnije biti zadovoljan. 4. Nemoj da se takmičiš sa instrumentima i pokušavaš da ih nadjačaš (bilo je i takvih budala koje su pokušavale da budu glasnije od ozvučenja u klubu ). 5. Da je meni ovo neko rekao pre 10 i kusur godina, ja ne bih morao ponovo da krećem od početka (ali, hopefully, ipak krećem)... Hint: live snimak iz '96: http://www.myspace.com/thejetblack 6. Važna je posvećenost. 7. Ne postoji "predrkano i dojaja/ala-baja-dere", postoji samo 6. 8. Opet sam se napio, čim ja delim savete, a sve sam radio naopako! LOL Nedavno me podsetiše da mi je čuveni Šlog iz Pergamenta davao neke savete poput ovih, ali ih se ne sećam, pošto sam i tada izgleda bio janpi. Eh, da pogledah i ja ovaj Zen vriske i cike i bi mi smešno što je neko svoje tegobe opisao istom metaforom koju sam ja navodio kada sam izbegavao probe - TRAKTOR! Gde je bila gospoja Melissa Cross dok sam još imao nešto zdravog tkiva?
  12. :D :D ne znam koliko je andrash sisata, ba OK, lapsus clavis, al' je freakin' hilarious
  13. Kao što Kole reče, myspace je postao standard. Veoma je bitan deo (a nekima i jedini vid) onlajn PR-a i vrlo isplativ marketinški alat. Ovo govorim u kontekstu promocije bendova, koji preko profila i aktivnosti vezanih za njih mogu veoma lako da dopru do svoje ciljne grupe, publike za svoju muziku. Npr., znam neke bendove kojima bi 20x manje ljudi došlo na svirku da oni lično ne cimaju publiku i da se informacije o svirkama ne šire kao "word of mouth" propaganda preko "social networking" sajtova. Da ne idem dalje u Off Topic: AMENTES kicks ass!
  14. Niko ne sabotira. Naprosto imamo mali problem sa slobodnim vremenom (koji smo skloni da ignorišemo kad popijemo po koju, pa onda ja izađem na sajber-pendžer i trtljam okolo). Ne planiramo ništa spektakularno. Radimo paralelno neke stare i nove stvari. Hvala za support!
  15. Ok, hvala! Stavili smo jutros neki krš snimak (protivno zdravom razumu). Kvalitetnih nemamo, jer..., well, nemamo. A i ako skontate da je tema besmislena, slobodno može da se briše.
  16. Malo smo se opjanili, pa dvotrećinskom većinom dođosmo do odluke da obznanimo našu egzistenciju i nastupajući РЕЈУНИЈОН: http://www.myspace.com/thejetblack
  17. ЛЕКTOR НЕРАДN! Let Pero deform your mind!
  18. U poslednje vreme se zaređalo nekoliko odličnih epizoda.
  19. ruhmeez

    On

    @Syrant: Fan Rezidentsa, a? Poštovanje!
×
×
  • Create New...