Jump to content

*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A*

Iskreni članovi
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by *M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A*

  1. I, to je to!!! Posle ovoga, i da umrem, i nemam za cim da zalim!!!! Od danas krece psihicka priprema.Ne bi valjalo da me nahvata neki infarkt pre 20-og aprila, a posle...Ma, nije vazno!!! Malo mi je falilo da se upiskim od srece kada sam videla da je potvrdjen njihov dolazak! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :wub: :wub: :wub: :wub:
  2. Sta je, bre, ovo???? Pokusala sam da prevedem, ali nisam uspela! Na kom je ovo jeziku?????
  3. I, ljubav cveta! Jos jedno dobro delo za danas!!! Od mene dosta! Ljubi vas sve teta Morbidangela!
  4. Bas ste nervozni!!! Ja 'ocu da kumujem izmirenju. Evo, ugledajte se na mene!!!! Ja vas SVE volim, puuuuuno! Cemu svadja? Pogotovo koja pocinje oko narodnjaka, a onda prelazi u spam koji gubi smisao?
  5. Videla sam. Sta ce jadana!? Besparica vlada, pa moras da se pokoravas svemu, da bi imao za Luj pitona!!!!
  6. Pa, dete, koji kurac trazis onda na temi o narodnjacima?
  7. U jebo te, ja nisam ni provalila da je ovo neki padobranac! Nisam ocekivala da ce da postuju na temi! Sta cu, kada ne obracam paznju ko je sta pisao, ili ko je ostavio link na temi. Eto, bar ne spamujem! Upravo imam jos jedan blam u kolekciji!
  8. Korisna informacija, napokon! Desava mi se da sam gladana, a mrzi me da izadjem, ili da spremam, pa sam kopala po postanskom sanducetu, i kojekakvom krsu, ne bih li nasla one flajere od Kucnih dostavljaca hrane, kojim me obasipaju kada mi to nije potrebno!
  9. Moje novo ime je Tracy Tounge !!!!
  10. Upravu si, ali nikada nije na odmet da takvu informaciju imas negde u mozgu, za svaki slucaj. Imala sam druga koji je, pa recimo podcenjivao zene, i nije ih nesto voleo, kao drustvo za razgovor, vec za neke druge stvari! Hvala bogu, u meni je uvek video druga, jer sam u to vreme bila slatki mali decacic. Elem, priveo on ribu na gajbu, krenuli u akciju, a on ce njoj onaj fazon, droljo, kurvo, volis ovo, sve ste iste... Nije bio kastriran, ali ga je posteno izgrebala i prepala. Smirio se nakon toga, i koliko znam , u ozbiljnoj je vezi. Sto znaci da malo nasilja ne deluje uvek pogubno!
  11. Ah, taj ponedeljak!!!! Pa, kada je tako iskusan i dobar jebac, zasto se ne usudjuju da snimaju sa njim? Jebi ga, Laki, ne uziva svaka zena kada se neki izivljava nad njom! Da mi on padne saka, kastrirala bih ga, zubima! Znas kako kazu, budi fin prema zeni koja drzi tvoj... u ustima. Ne bi bilo dobro da se naljuti!!!!
  12. Jest' duso, vedro! Jesi li hteo nesto da predlozis, ili to kazes onako? Ja necu da predlazem nista, dok je on u BL! A sto se tice Rocco-a, ja to onako. Ne mozete vi muskarci reci da li je neko dobar u sexu, ako ga niste isprobali. A porno glumicama ne verujte, jer su one placene da govore kako su svi oni "zveri". Verujte onima koji su bili sa tim likovima, tek onako! Mogu se kladiti da ima i razocaranih!
  13. Pa nije to poenta! Svi zelite da budete veeeeliki jebaci, kao Rocco. Da bi ste to, eventualno, postigli, morate osetiti na svojoj kozi! Ja ne znam ni jedan drugi nacin!
  14. Kvalitetna rasprava, ali slabo posecena, zadnjih dana! Steta! Kako aktivirati ovaj narod????? P.S. Jeb'o te Rocco!!!
  15. Uh, ima da cekas, jos mnoooogo!!!!
×
×
  • Create New...