Jump to content

Mrs Smith

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Mrs Smith's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ehej Blondi, dugo me nije bilo ovde, pa da vidim ko je ziv ko...pijan. Zaintrigiralo me je da pogledam sta si ti postavila na forum. Nemam vremena da citam sve, pa sam procitala samo "Junaka nasega doba", s obzirom da mi je istoimeni Ljermontov roman jedan od omiljenih (iz teenage perioda), a i sama imam sastav na istu temu. Super mu je onaj deo sa Raznjicem, a i intro i kraj su ok. To je taj klinacki zanos i masta. Pisemo kako hocemo i sta hocemo, a onda nas totalno smore i ubiju. Moram priznati da sam ocekivala nesto drugo na tu temu, ali ovo je quite adequate for the time being. Meni izgleda kao neki clanak u novinama. Ako procitam i ostalo, dacu sigurno neki komentar.
  2. Aloha, Laki!Nadam se da ces citati ovo, opet sam izgubila tvoj mail.Hvala ti sto si zatvorio teme one budale o Luki, zaista nije normalna, i mnogo mi ide na k.i mnogo nas smara.To se ne sme dozvoliti!Lepo je sto mi promovise decka, ali ne hvala!
  3. Oh, covece, koliko postova na ovom forumu.Jel to Lakic umesao prste..ili podrska iz Banja Luke?!
  4. jel tamo dolaze samo brucosi ili ima i ovih koji su to nekad(jednom) ili vise puta bili?Ne mislim na osoblje KST-a
  5. Pazi ovako, D.Defo jeste napisao Mol Flanders, ali je Jonathan Swift napisao Gulivera. Priznajem, "Guliverova putovanja" su stvarno dobra knijga, i trebalo bi svako pod obavezno da ih procita -najoriginalnija opsteljudska satira koju sam ikad procitala!!A i zanimljivo je, za 18.vek Ali celo delo-ne ova skracena izdanja(Liliput i Brobdingnag)
  6. ZIV SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U Beogradu i dalje, kuci nikad...e da, RUM!!!!!!! Najmladji Laky.
  7. Sasvim se slazem sa tobom da bi skroz amaterski bilo poistovecivati politicki sistem i klasnu vladavinu.Ko to na zna - metak u celo !! Jel ti autor sociologije?, pretpostavljam, neki komunista, koji bas sa zivotom nema much in common? Ali, nema veze, svi smo kroz to moirali proci:huh:, i stoga smo svi tako normalni
  8. Vidis ne znam ni kako se ovo citira.Pokusacu:Na knjige iz knjizevnisti, sintakse, kontrastivne analize i slicno, koje su bile konzumirane u prethodnih 6 godina, dodati malo piva, usmenog prevodjenja i pokusaja dovodjenja u odnos jednakosti razne ogranke drustvenog sistema u zelji izvodjenja operacije"ugostiti prijatelje iz Estonije", uz to sto manje jesti to bolje----dobijete opijat(apsolutno legalni) koji Vam omogucuje da sastavite savrsenu konfuznu recenicu. Sta kazes Laki?!
  9. Good luck with the exam!!!!!!!!!!!!!!Lakicu Nadam se da si konacno poceo strebati kao covek,ccc tj.ko ja prethodnih 6 god(tu i tamo u navalama ludila i vise nego sto treba ispunjavala praznine.........)u pokusajima reorganizacije svesti i dobinja zadovoljavajucih(za sve i svakoga) ocena!
  10. E, pa narode, nije bilo m toliko lose juce u KST-u; jeste da ja nisam bila 2 meseca pa mi je sve nekako drugacije i milo. . . ,ozbiljno. A basta je basta, i dobro je sto je ima, da gomila ljudi moze da izadje napolje..jer ja ipak vise volim klubic. Bas mi je bilo opusteno sinoc.
×
×
  • Create New...