Jump to content

Arch Enemy

Iskreni članovi
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arch Enemy

  1. Skapirao. Vec sam povezivao OD-20 kao external. Hvala mnogo na odgovoru.
  2. Hvala na opshirnom odgovoru. Znash kako, proc josh nisam povezao sa svim ovim pedala, treba mi josh kablova, a svakako sam planirao uchini to. Pa da, taj preamp booster mi praktichno i ne sluzi nichemu, ali kada sam uzimao pedale, ishlo je sve u paketu. Stavio sam delay pre reverba. Znachi, sada bi to sve trebalo izgledati ovako: Gitara>> WahWah>> Preamp Booster>> Procesor>> Death Metal>> Delay>> Reverb>> Ozvuchenje Proc i death metal mogu i obrnuto? Ne igra nikakvu ulogu, jer cu koristiti ili jedno ili drugo.
  3. Pa, znash kako, u pravi si u potpunosti. Planirao sam prodavati proc, jer sam imao Boss OD-20 umesto Digitech Death Metal dista, ali poshto sam neshto trampio, ugradjivao magnet i sl, vishe nemam OD-20 pa sada ostavljam ME-8 sebi(osim ako ne dobijem finu ponudu). A inache ove behringerove pedale i vox wah sam dobio po veoma povoljnoj ceni, tako da ono... Gde bi ti stavio booster? Josh nisam prouchavao sheme spajanja, jer sam tek pre neki dan sakupio sve to, pa sam onako "odokativno" nekom mojom logikom to spojio na taj nachin.
  4. Evo danas sam doneo da isprobam jedan polovan fotoaparat(koshta svega 40e) pa su slike koliko para toliko muzike. Gitara 1 Gitara 2 Pedalboard Yamaha akusichna i Fender Strat Made in Japan, prilichno star, koliko se moze videti i na slici. Ozvucenje
  5. Procesor Boss ME-8, za bossove distorzije, a za malo extremnije mini amaterski lanac: Vox WahWah, Digitech Death Metal(ovo nisam planirao uzimati, ali dobio u neku trampu ), Behringer Digital Reverb DR-100, Behringer Multi FX FX600 (Delay), Behringer Preamp booster PB-100. To sve u:
  6. chill out... be cool... budi kul..
  7. Mislim da se previshe opterecujesh nekim sasvim nebitnim stvarima u zivotu.
  8. Vidim da vecina ljudi komentarishe njen izgled, oblachenje itd.. a najmanje pevanje!
  9. Slushao sam mnogo puta, i na pochetku sam mislio isto kao i ti, ali sam uvideo da ih malmsteen "bukvalno" jede sa svojim stratocasterom, i ima bolji zvuk od obojice zajedno. Poslushaj recimo Little Wing, Rockin' in the free world itd... malmsteen ima daleko najjache deonice, e sad to shto ti prichash, mozda posmatrash na neki drugachiji nachin, mozda on u tom smislu jeste manje zreo od njih, ali to je njegov stil jbg... Mozda je moje mishljenje subjektivno jer u zadnje vreme slusham malmsteena mnogo.
  10. Nemoj tako, ima i Malmsteen svetlijih dana. Shta ja znam, ja sam u zadnje vreme preshao sa Satcha na Malmsteena, malo me je Satch smorio, trebam malo promene.
  11. Zar je bitno ko koliko slusha?? Bitno je da Doro postoji i da mi imamo shta slushati!
  12. gary moore - parisienne walkways, the loner, empty rooms, stil got the blues pink floyd - comfortably numb, dogs, pigs(three different ones), sorrow, what do you want from me, shine on you crazy diamond.... marty friedman - forbidden city, jewel, tornado of souls.... joe satriani - the forgotten part 2, the extremist, cryin', always with.., the crush of love, kao i josh mnogo stvari.. steve morse - sometimes i feel like screaming, when a blind man cries(njegov live solo).... era - devore amante black sabbath - heaven and hell to su mi neka od upechatljivijih solaza koje su mi trenutno na pameti i tako... da reknem da nisu sve u heavy metalu, jer je ovo tema najbolje solaze, iako se nalazi u heavy metal podforumu.. . . . ovde ne mislim samo na solaze, vec i solo deonice koje se protezu tokom chitave pesme... naravno: maideni, helloween, sonata arctica, kamelot, hammerfall imaju zanimljivu ziku :-):-)
  13. surovo ali istinito... nazalost takav mentalitet u ovog jbnog naroda koji se nece nikad promeniti,... a mozda ni tad.
  14. dodao bih josh Gary Moora i Eric Johnsona, i naravno Pink Floyd, Deep Purlple i Led Zeppelin koji su pod veelikim uticajem bluesa...
  15. opcija 2! u svakom sluchaju, vredelo je otici, i pokajao bih se da nisam otishao....
  16. pink floyd generalno.... oni imaju zasigurno jednu od najsavrshenijih muzika svih vremena....
  17. ja sam se pocepao od smeha kada sam chitao u novinama... a u februaru sam chitao novine u kojima je najavljivan cert, i tu je stojala slika Children Of Bodoma, a ispod pisalo IRON MAIDEN kad su bili mladi! :D:D mislim brutalno skroz...
  18. meni je Animals bio jedan od prvih albuma koje sam chuo of Floyda, i tako sam se i nalozio na njih... prva stvar mi je bila Comfortably Numb a nakon toga Animals:D... inache, Animals mi je jedan od omiljenih albuma ikada, a Floyde obozavam da je to nenormalno....
  19. ja imam kopiju Gibsona, Les Paula Black Beauty '57!
  20. e pa gde si ti? ma zaboravio ja na to! to je brate tvoj problem! a ti idi slushaj troo metal, a nas pusti da slushamo shta se nama svidja!
  21. bash tako! to se neki preseravaju!
×
×
  • Create New...