Jump to content

White Man

Iskreni članovi
  • Posts

    541
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by White Man

  1. Ааааааа! Провалите песму: http://www.youtube.com/watch?v=v6KTWKVGZco Проверено лечи болове у врату и проблеме са реумом. Буквално нисам знао где да је турим па реко' ајде нека буде овде. А провалите тек поставу: Scott Ian (Anthrax) - гитара Tim Mallare (Overkill) - бубњеви Jon Oliva (Savatage) - вокали Kenny Hickey (Type O Negative) - гитара Gary Meskil (Pro Pain) - бас Значи, то је та комбинација. Иначе, ова песма је искоришћена за интро једне старе игрице (WWF in your house): http://www.youtube.com/results?search_query=wwf+in+your+house+intro&search_type=&aq=0
  2. Млади немачки бенд који свира изразито мелодични old-school треш са модерном али не пренабуџеном продукцијом. Има ту и неких прогресив утицаја, полиритмија и тако тога. Значи, стари треш метал са моћним и малкице испегланим звуком, гомилом оригиналних рифова (обратите пажњу на риф у 1:58 из песме "War in my head" како је страва ), мелодичним солажама и разумљивим вокалима који звучи свеже. E да, чак им је и демо страва али је баш кратак. Сајт: http://www.myspace.com/eradicatormusic Албум "The atomic blast": http://rapidshare.com/files/233599528/Eradicator_-_The_Atomic_Blast_-_2009.rar Што се мене тиче, чиста десетка. Послушајте.
  3. Е људи, значи морате ово да чујете, холандско техничко треш метал чудовиште: VULTURE - Easier to lie 1993
  4. ERADICATOR - "The atomic blast" + "Back to the roots" EP, одличан немачки мелодични thrash: http://www.myspace.com/eradicatormusic DEMOLITION - "Strike force" EP, феноменални technical/speed/power/thrash из Аустралије: http://www.myspace.com/demolitionoz
  5. Управо сам појачао до даске песму Afterlife са Space Eater-овог албума. А ево и текста: My life is over Time is up for my existence Where do I go now? Destination from the visions Closing chapter Just another in the millions Final laughter Journey starts, the fall begins I see sparks in the devil’s eyes The court supreme has found me guilty Verdict unfair as it seems to me Previous life stays behind – I must go now No purgatory The sum of my entire lifetime No earthly glory Savior hand I wouldn’t decline Desperation Internal pain is overwhelming Violation That’s why I died, that’s why I’m leaving My new home is BURNING me Acid baths, cauldrons of death Resistance is futile, just enjoy the pain Previous life stays behind – I must go now FIRES in the pits of hell Scorched every single time CAN'T BREATHE, impossible to yell Silence devours me Previous life stays behind, previous life stays behind Previous life stays behind, previous life stays behind – I must go now... текст Б. Радишић Треш до смрти. Треш после смрти. R. I. P.
  6. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ово није могуће!!! Сад сам прочитао у новинама и умало се нисам онесвестио!!! Дајте људи, реците да ово није истина!!! Аааааааaaa!!! R. I. P. :(
  7. Е, хвала за овако опширан извештај! Да ја ипак сачекам док се не запослим, а? Не озбиљно, поред ових фиксних издатака на почетку, само одржавање мачке и није толико скупо. Ја сам више за варијанту да јој дајем да једе исто што и ја (нпр. туњевину) али би повремено убацивао и те синтетичке витамине. Сад, да ли је државна или приватна клиника то ми је мање битно, нисам помодар, битно је само да се посао обави како ваља. Имао сам прасе ал' ми угинуло... на ражњу. Јесте, има да буде јуначина а не тамо нека сека-перса. Мада опет, глупо је да га избациш напоље да се челичи а да га неки лудак згази колима или да заврши с колцем прободеним кроз цело тело (веруј ми и тога има). Али ако свом мачору желиш најбоље онда му купи оне гумене мишеве са уграђеним точкићима на даљински и твој мезимац неће морати да излази из куће већ може да вежба лов у топлини твог дома. Wow! Сјајна ствар!
  8. Е страва, ако буде, сачувај ми једну црну женку па кад средим стан да је присвојим. А колико отприлике кошта држати мачку у стану (храна, посете ветеринару и остале зезанције)? Знам да није скупо али ме баш занима.
  9. Не волим се, али се и не мрзим да би се самоповређивао као какав недорасли мамлаз. Иначе, по мени су пирсинг и тетовирање најтежи облици мазохизма и тешке менталне ретардираности. А можда и нису. Гледао сам на Discovery-у неког par excellence мазохисту како пробада гомилу кука оштрих као жилет преко целог тела и онда га неки ликови обесе да на тим кукама виси у ваздуху док не достигне стање нирване или некаквог "самопрочишћења". Значи, изгледа мега морбидно да би могло да се опише. Ето, хајде сад неко лепо да отвори тему "Колико пута сте се самоубили и како сте се осећали после првог пута; утисци, препоруке, савети и сл." па да будемо као прави емоси.
  10. Ма, ако треба саградићу јој и водени замак. И мењаћу јој воду редовно. Е, сад ми јавила другарица да је њена сестра имала четири мачета и да је три поклонила а остало јој само једно - мушко. Пих! Задње па мушко! А нешто ми се не свиђа та идеја о кастрирању мачора. Него, видећу ако ми негде налети неко женско маче (ок, ово је баш звучало онако...) па да је некако искомбинујемо са Алфредом, па да се ородимо.
  11. White Man

    Kosa

    @Night Prowler & Kazim: Пробајте да сваких пар дана мењате јастучницу јер ако стално спавате на истој она се после неког времена умасти па вам онда џабе што редовно перете косу. Рецимо, ставите пешкир на јастук па после пар дана замените неким другим итд.
  12. Управо дођох са санкања у Кошутњаку са другарима. Мислим да сам потрошио једно 2.000 калорија колико пута смо се спуштали на ортаковим санкама које смо на крају и поломили! Тачније, ја сам их поломио. Али није моја кривица, налетео сам на неку мини скакаоницу и полетео к'о нико, а кад сам пао поломио сам и себе и санке и све. Снимао ортак па ће бацити на You Tube. Санкање, дефинитивно најбоља физичка активност преко зиме.
  13. Што ме подсети, пре једно 7-8 година сам имао златну рибицу и држао сам је у оном класичном округлом "акваријуму" и угинула ми је тако што је усред ноћи искочила из њега а ја је нисам чуо, тек ујутру кад сам погледао видео сам како беживотна лежи на поду. Сиротица. Сахранио сам је у WC шољи. Тек касније сам провалио зашто је искочила. Па зато што у том "акваријуму", осим воде, није било АПСОЛУТНО НИЧЕГА, чак ни једне травке или каменчића, па се сморила к'о кретен јер је била скроз сама и нон-стоп се вртела у круг па јој једног дана дозлогрдило... Ето, али према маци ћу бити много пажљивији, обећавам.
  14. Што је дира кад не зна да свира. Ма, савршен инструмент за њу је фрула. Кожна фрула. Чекај, је л' то она грандиозна Кебина ћерка? Личи.
  15. Сисољубе, хвала на савету. Нешто контам, ако Алфреду увалим мачора као сексуалног партнера, мислиш неће приметити разлику? Што би их бацао? У Вићенци праве специјалитете од мачака и то служе у ресторанима. Ништа ја не би бацао - само би извозио. Чекај, је л' кад кастрираш мачора је л' онда мјауче за октаву више? Не озбиљно, живим у стану али баш би волео да имам мацу. Ајд' јавићу ти шта и како кад ми се ово заврши у стану и кад питам ту ортакињу какве мачиће има да понуди.
  16. Фебруар нешто поранио ове године, а? Ма зезам се, мислим да ми је другарица помињала да њена сестра поклања неколико мачића па ћу се распитати ако има и неко женско. Алфред мора бити задовољен. Чекај, ако усвојим женско маче онда морам да јој наденем неко друго име. Хммм? Али, као што рекох, тек кад завршим са реновирањем јер ми је соба тренутно у тоталном космичком хаосу... @Сморок: Шта да ти кажем, следећи пут стегни јаче ту огрлицу.
  17. Јао, не волим ја да залазим у те продавнице на меру јер увек изгубим контролу кад видим чега све ту има и увек се заврши тиме што уместо 100 г сувог грожђа и интегралних грисина купим једно 400 г сланог прженог кикирикија и исто толико белих чоколадних бананица. И шта је ту здраво? Ништа. Превише је то мени заразно и привлачно. Овако узмем једну кесицу овог Микса и безбрижан сам цео дан.
  18. Па него, супротности се привлаче. Фин ти је мачор, 'ладно пушта јарећу брадицу. Мачке су буквално најлуђа створења на свету, кад завршим са реновирањем собе има да усвојим и присвојим неку мацу. Зваћу је Fritz The Cat.
  19. Има ли каквих бонуса на том јапанском издању? Хтедох да питам, јел зна неко зашто гомила бендова убацује ону идиотску тишину на крају последње песме на албуму? Јел то има неке везе са издавачком кућом која их је "обавезала" да албум не сме да траје испод одређеног времена или шта? Не капирам у чему је фора. Брдо дискова то има.
  20. Е, данас сам сазнао за једне грицкалице као здраву замену за индустријске слаткише. Зове се FLORIDABEL FANTASIA MIX, паковање од 100 г има мешавину кикирикија, индијског и бразилског ораха, лешника и сувог грожђа. Има их у MAXI-ју, коштају 72 дин. и страва су, после једне кесице сам био сит 2-3 сата и нисам имао жељу да купујем било какве друге слаткише. Је л' јео неко?
  21. White Man

    Kosa

    Она? Да ли је нула фризура или није? Зависи како дефинишеш фризуру. Ако је фризура "нешто што урадиш са косом" онда нула јесте фризура јер си тада скроз одсекао косу. Ако се фризура дефинише као "облик косе" онда нула није фризура јер косе у том случају уопште нема. Ето, мало бескорисног филозофирања никад није на одмет. Само да кажем да сам данас први пут после скоро 15 година ставио балсам после прања и одмах сам се сетио зашто сам уопште и престао да га користим: коса ми постане претерано сјајна и лепршава и не могу никако да је "обуздам" што баш зна да ме живцира. Иначе, пуштам косу већ четири месеца и ваљда ћу издржати да се не ошишам док ми не порасте до рамена. Виш ми лак.
  22. White Man

    Kosa

    Moжда јадничак нема где да оде? А можда му је неко уништио мрежу па је одлучио да се мало ушушка у туђу мрежу? Не озбиљно, најгори блиски сусрет који сам имао са неким инсектом је док сам спавао на селу. У тренутку осетим да се нешто дешава испод покривача и лепо ти ја упалим лампу и померим покривач и видим повећу бубашвабу како опуштено гамиже к'о да никог нема у близини. Који безобразлук. Значи није ми било добро наредна три дана...
  23. White Man

    Kosa

    Може са дестилованом лимунадом али без шећера молим, на дијети сам. Морам једном да пробам да исперем косу киселом водом, БАШ МЕ ЗАНИМА ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ? Ех те американке. Не би ме чудило да у то сирће ставе и путер од кикирикија. Еј, страва ти је фриз - антифриз. Не озбиљно, по мени, то је идеална дужина косе, ни милиметар краће или дуже. Јесу ти те локне природне или си их ти природно заврнула?
  24. White Man

    Kosa

    Мислиш, да исперем косу лимунадом? E, а је л' знаш који је добар савет да ти коса буде кул: после шампонирања испереш косу врућом водом а одмах затим са хладном и после је исфенираш! Нестаје сва видљива перут (ако је има) и коса ти постане скроз некако уметнички разбарушена.
×
×
  • Create New...