Jump to content

Zaznojni Vozac FAP-a

Iskreni članovi
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zaznojni Vozac FAP-a

 1. Aj neka se neko seti i ovde da ih dovuce....Sada bar ne kostaju mnogo para....
 2. Arsene,zbog cega se ti raspravljas,zaboga? Jos jedan u nizu idiotizama...
 3. U,jes lep ovaj ESP iznad,stvarno je prelep
 4. I dalje nista ne moze prejebati Les Paul-a.....Ta kolicina prefinjenosti je neverovatna
 5. @Double Fire: E ne kenjaj... Subota u Underworldu....Desilo se pre par nedelja da odem na to subotnje desavanje,onako slucajno....U Underworldu sam bio mozda 3 puta u zivotu.... I bilo je fenomenalno...Matora ekipa,nema dece,ima mesta da dises....Super...Pogotovo ako odes sa nekim normalnim ljudima..
 6. LJudi,jeste li vi svesni koliko se ovde trazi ljudi za svirati hard'n'heavy? Mislim,da lepo vi popisete koliko vas je koji trazite,pa napravite jedno 5 krshtenih bendova,nego sto trazite raju za 50 prosecnih?
 7. Drogiram se Bauhausom poslednjih dana......E stvarno mi taj teledirigovani haos mnogo prija u poslednje vreme:)
 8. Au,ala se ovde bazi od poente, bezi od celokupne subkulture,od svega se bezi i sve pucate u prazno..... Ajmo ovako....Neka neko sedne i procita malo textova o nastanku i postanku gothika....Znam da smara da trazite i citate,ali neka.... Tipa,rec GOTH ne gothic,nego G*O*T*H (rec nastala jer je jedan novinar uporedio teme o kojima se peva sa gotskim novelama,a za su zasluzni BATCAVE bandovi(siouxie,Sex Gang...,a ne post-punk) je pocela da se pominje negde 83....Tada je, sto se tice gotika, sve vec nastalo (cast izuzecima kao sto su Fields of the Nephilim,Sistersi nisu imali album,ali j
 9. Evo cisato da se smara narod na temi.....Citajte potpis vrlo pazljivo:)
 10. Les Paul keva...>Stvarno je najlepsa i najodmerenija gitara...Prava domaca
 11. Em je duper riba,em peva k'o prava,em joj je muzika do jaja....5+ Ja sam zadovoljan
 12. Ljudi,puce nam tema...Zarasla u korov,misevi izgrickali i sve to...
 13. Bla,kao i svaki novi album svake grupe... Mora bas nekoliko slusanja,da udje u glavu,pa onda tek mogu neke impresije da se izvuku...... Mislim,ne mozete da kazete da je los album...
 14. E,kul....Dolam sada...Nece biti milijardu stepeni,kao na Diorami...
 15. Ma covek je sve to jako lepo sebi namestio... Takav je-kakav je,zato ga raja i voli.. Prepotencija postoji,ali mislim da bi se vecina nas ovde idto tako ponasala,a tek diljem sveta....Bla..
×
×
 • Create New...