Jump to content

Stanmar

Iskreni članovi
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stanmar

  1. Prodao bih svoju kolekciju od preko 1500 filmova i stotinak koncerata. DivX, po 4-5-6 na dvd disku i tako do nekih 270+ dvd diskova, a koncerte imam i nesto tako a nesto i po obicnim cdovima i dvdovima (pise u katalogu. Filmovi su u 2 torbe za diskove, sa citko ispisanim nazivima filmova na papirice koji su uredno "met'uti" u iste. Pozeljno da sve ode odjednom. Katalog kacim u poruci, a za eventualna pitanja i dogovore imate pm ili [email protected] katalog http://www.megaupload.com/?d=N7F8BOAQ http://rapidshare.com/files/363287606/Filmovi.xls.html
  2. Pa oni su vishe puta u vise gradova odrzali po nekoliko koncerata dan za danom i uvek su bile pune hale... Beshe i po 5 puta... Hteli su i 6. i 7. ali je neki drugi bend imao zakazan termin...
  3. Sve je to super, ali Kari Byron iz junior team-a je rrrrrrrrrr....
  4. Stanmar

    Pink Floyd

    I sta bi? Ide li ko za Pestu...tj. planira li ko? 14.april.... vode i agencije, ne znam da l' smem da kazem koje! Evo plana puta: Program putovanja: 1.dan /petak- 13.april/ Polazak iz Beograda u 22:00h /Sava Centar – savska strana/, polazak iz Novog Sada u 23:30h /parking kod Novosadskog sajma/... 2.dan /subota - 14.april/ ...dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima, razgledanje grada i slobodno vreme u centru Budimpešte, oko 17:30h zajednički odlazak na koncert, posle koncerta polazak iz Budimpešte... 3.dan /nedelja - 15.april/ …dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 35 eur Cene ulaznica: 80 € - sektori 101-108, 114-121, 201-208, 220-226 75 € - sektori 109-113, 210-219 70 € - parter - stajanje 55 € - sektori 319-326 Aranžman sadrži: • prevoz autobusom (klima, video) na relaciji Beograd-Budimpešta-Beograd • vodiča – pratioca na putovanju Cena ulaznica u tabeli važi uz aranžman. Aranžman je rađen na bazi 35 osoba. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja naše agencije. Napomena: Za putovanje u Mađarsku potrebna je ulazna viza. Viza se može dobiti lično u konzulatu svakog radnog dana ili posredovanjem naše agencije (minimalno 15 dana pre putovanja). Potrebna dokumenta za vizu su: pasoš, fotokopija prve stranice pasoša, 1 fotografija, fotokopija lične karte, potvrda o zaposlenju sa naznačenim primanjima /studiranju/ školovanju, fotokopija radne knjižice /indexa, đačke knjižice/, za studente/đake potrebna je saglasnost roditelja o snošenju troškova putovanja overena u opštini i potvrde o zaposlenju sa naznačenim primanjima oba roditelja, za maloletne osobe potrebna je saglasnost roditelja o putovanju overena u opštini. VIZA JE BESPLATNA!
  5. Stanmar

    Pink Floyd

    Dolazim posle Toto-a! RIP Roger Syd Barret
  6. Stanmar

    Pink Floyd

    Ha ha... Nego ROGER WATERS ATINA 18 JUN Agencija Robinson polazak 16. povratak 21. cena 200e Ko voli nek izvoli!
  7. Stanmar

    Pink Floyd

    Ja sam za Atinu! Ali moramo da vidimo sa nekom agencijom! Probacu sa nekim ljudima koji su svojevremeno vodili na RW u Pestu (RW Roger Waters a ne Robbie Williams)!
  8. Stanmar

    Pink Floyd

    In that case.... Athens here we come!
  9. Stanmar

    Pink Floyd

    Volim i ja tebe! Ubedljivo prvi 10% iliti 130 glasova! Ma nek proveravaju ko ih j***! Kad volis moras da se zrtvujes!
  10. Stanmar

    Pink Floyd

    Probih nas na PRVO mesto! Ajmo josh vise, da napravimo razliku!
  11. Stanmar

    Pink Floyd

    Umesah se i ja sa par glasova! Zamislite Waters na EXITu!
  12. Stanmar

    Pink Floyd

    Ja kao sto rekoh par strana unazad info dobijam direktno od roger-waters.com moderatora! He he!!!!
  13. Stanmar

    Pink Floyd

    Pa sad vratite par strana unazad i vidite koga ste prozivali, a ja samo prenosio do tada nezvanicne informacije! Strasno!! Ali oprastam vam jer ipak svi zajedno palimo u Atinu na cert!
  14. Boro lupas gluposti! Morse je doneo novu svezinu purpurnima! Ko bi drugi adekvatno zamenio Blekija!????
  15. Stanmar

    Pink Floyd

    Imas odsustvo imas pasos.... putuj! Jedini problem bi mogao biti kod vadjenja vize! Mislim da ambasade proveravaju! Uvek mozes da probas!
  16. Stanmar

    Pink Floyd

    Floydi pred spavanje su kao da pojedes 10 sarmi pred isto! A meni to bas prija!
  17. Stanmar

    Pink Floyd

    Kao na primer!? Imam dosta stvari od Floyda! Sta ti imas?
  18. Stanmar

    Pink Floyd

    Imam ja original Pompei Director's Cut! Nego fillex ne rece mi ko ima More, LA Vallee, Zabriskie! Ako imas ajd da napravimo razmenu!
  19. Stanmar

    Pink Floyd

    I opet! Ko ima La Valee, More i Zabriskie?
  20. Stanmar

    Pink Floyd

    Ko ima La Valee, More i Zabriskie?
  21. Kako god najbolji gitarista u svakom pogledu je Vlatko Stefanovski, a zatim kako god hocete! Ko je kompetentan da govori o tome znace zasto!
  22. Can't Let You Go sa albuma Bent Out Of Shape! Najbolja stvar, ubedljivo!!!
  23. Pink Floyd THE WALL Pantera VULGAR Kiss 2nd COMING
  24. Stanmar

    Pink Floyd

    duhovito! nema sta! Info je od izvesnih ljudi koji rade za njega!
  25. Stanmar

    Pink Floyd

    Waters je odradio ako ne ceo album onda dobru vecinu, a kad ce ga izbaciti to ne znam! Samo znam da ce biti turneje u narednom periodu!
×
×
  • Create New...