Jump to content

Scorpions

Iskreni članovi
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Scorpions

  1. Nije to onaj klasican potenciometar,mada mi se cini da sam te razumeo!!! Hvala
  2. Posedujem Boss WAH FW-3 pedalu pa mi je riknuo onaj klizeci elektronski deo koji klizi kada se pedala nagazi !Zanima me da li neko zns gde se moze kupiti taj deo ili pak da neko radi sa tim i da servisira? Unapred zahvalan!!!!!!!
  3. Potreban gitarista za blues,rock autorski bend!!! Kontakt na PM!!!
  4. Da zaista dobar gitarista!Koliko sam ja cuo on je izbacen iz UFO-a zbog neprofesionalnog ponasanja i alkoholizma!Iskreno Scorpionsi nisu izgubili bukvalno nista njegovim odlaskom posto je sa njima odradio prvi album za koji dosta ljudi i ne zna! Scoroionsi su izgubili vise odlasko Ulija koji je i proslavio bend u 70-tim!!! Michael je zaista sjajan gitarista,mada je mnogo lutao u muzickim pravcima,dosta je produktivan tako da je poceo sam sebe da kopira,a mozda se i ja tripujem
  5. Sto vi znate da razveselite coveka to je cudo jedno!! Koje sranje!!!
  6. Sto se novog albuma tice preporucio bih da slusate pesme po redu jer su na neki nacin povezane!Uglavnom neke pesme bas kritikuju politicku situaciju u svetu!Na albumu postoje jedna ili dve sablonske balade svojstvene njima,sto se ne bi moglo reci za album!Definitivno ovaj album ce im doneti dosta novih fanova koji ih ranije nisu slusali!
  7. Nije stvar u tome !Nevladina organizacija Uninie nije imala taj novac pa su mislili da ce skupiti od prodaje karata!Prodaja uopste nije lose isla!To tvrdnju potkrepljuje cinjenica da su prodavali karte do skoro,iako je koncert otkazan odavno!A sto se tice novog albuma totalno se razlikuje od ostalih,to je kod njih i lepota,zaista vam savetujem da ga preslusate!
  8. Ja vec posedujem novi album i mogu reci da je malo drugaciji,ali da je do jaja!!!! Pogotovo mi se dopada pesma "You're Lovin' Me To Death"!!!!!
  9. Koncert je odkazan zato sto je ovo Srbija!Prodaja karata dobro ide nego ovi nasi iz organizacije Uninie su sabani!U svetu se striktno postuje ugovor!Nisu im uplatili honorar i normalno od toga nema nista!A karte i dalje prodaju! SRBIJA,SRBIJA! A sto se tice Maidena i Metallice,obe grupe su bile predgrupe Scorpionsima tokom osamdesetih!
  10. Nisam cuo obradu Fozzy-a za pesmu " Blackout"!!! Sigurno je jako,poznajuci njih!!!
  11. Ne znam,mozda sam i ja Nemac pa ne primecujem da Klaus ima naglasak dok peva!
  12. Kad lupas lupaj da ima smisla!Barem donekle!!!!
  13. Ja koliko znam oboje su 48-mo godiste!!!!!!
  14. Dok to ne vidim necu ni verovati da dolaze!!!!!
  15. Na Officialnom sajtu nema jos uvek nikakve potvrde!!!Jos samo to da vidim pa mogu da se opustim
  16. Ako vas interesuju informacije o novom albumu,njihovom dolasku i o bendu uopste,pozivam vas da posetite forum posvecen Scorpionsima!!!!Evo linka: http://scorpionsfunclu.11.forumer.com/
  17. Mnogo jak bend!!!!!!!!!!!!!
  18. Koliko ja znam ugovor sa njima jos uvek nije potpisan tako da je sve pod velikim znakom pitanja!!!!
  19. Tu puno gresis,ali stvarno!!! Inace tekst za pesmu We'll Burn the Sky je napisala devojka od Hendriksa koja je u to vreme bila sa Ulijem !I kao posvecena je Hendriksu!!!Tako sam negde procitao koliko se secam!!!!
  20. Iz sedandesetih bukvalno nema lose pesme!U to vreme je Uli svirao u Scorpsima i uopste mi nije jasno kako neko moze da tvrdi da su pesme iz tog perioda lose!!! Da li si ti preslusao batice album Taken by force???? Ocito da nisi!!!
  21. Naravno da postoje antipaticne pesme to je svega par,trenutno ne mogu da se setim ali npr. To be number 1!To je ubedljivo njihova najgora pesma!A sto se tice njihovih crnih dana,postoje oni kojima su dosli jos crnji pa opet ne daju u humanitarne svrhe!!!!
  22. Zvanicne potvrde jos uvek nema,ali nadam se da ovi nasi dripci nece ukenjati stvar! Sto se tice tribute benda on je duze vreme u pripremi ali nikako da se skupimo A to sto oni odrzavaju koncerte od kojih prihodi idu u humanitarne svrhe govori samo o njima,odnosno govori sta oni predstavljaju!Uostalom i novi album je u tom fazonu! Za mene su Scorpionsi jedini bend od kojeg volim bukvalno celu diskografiju sa izuzetkom od par pesama!!!!
  23. Uskoro nam stize novi album!!Kakva su vam iscekivanja?????
  24. Da li neko moze da mi sreze Guitar Rig 2? Sve opcije su u igri!!!!!
  25. Da li je neko od vas cuo za gitaru Career? Nigde na netu ne mogu da iskopam nista o njoj! Hvala unapred!!!!!
×
×
  • Create New...