Jump to content

Josif Visarionovič

Iskreni članovi
  • Posts

    6642
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Josif Visarionovič

  1. Album zvuci dobro al nista vredno pomena. Sve nekako generisano,jedino sto mi se svidja poslednja pesma,koja cak ni ne lici na njih ali volim takav fazon.
  2. Ovo kao da nisu oni. Totalno su izgubili fokus i sad se vec ponavljaju.
  3. Ili Dan Severn. Browne unistio Barnetta,Ronda ubila Mieshu opet,Silva ostao bez noge
  4. ^Sve pederi. Pade Hendo,prvi put izgubi covek nokautom.
  5. A si uzimao u razmatranje neku Lumiu? To su odlicni telefoni,a imas ih u dosta pogodnim paketima. Meni je S2 padao na plocice i laminat,nista mu ne fali. Mozda pukom srecom. Sad koristim LG G2,nesto najbolje sto sam ikad koristio od mobilnih telefona.
  6. Dobi Ciga strasne batine,gore nego u drugom mecu. Sledeci izazivac Werdum,pa zatim pobednik iz meca Barnett vs Browne
  7. Shogun moze u penziju,Overeem ako ne popravi kondiciju moze takodje. Smejali mi se kad sam rekao da gube Shogun i Overeem.
  8. Prognoze? Browne nije uopste naivan,nesto mi se cini da ce Overeem popiti KO
  9. Strasna kradja. Pretpostavljam da su ga pokrali kako bi Jones jos neko vreme bio siguran,jer mu od Machide preti najveca opasnost. Mada,ja bih obratio paznju na Mousasija.On moze dobiti Jonesa ako ga ne prebace u srednju kategoriju.
  10. Bilo je pitanje vremena ko ce ga pobediti,i kada ce njegova karijera,kao i svakoga krenuti nizbrdo. Ne znam da li je Weidman bolji,ali sinoc je bio.Ako dodje do revansa saznacemo. Izgleda da je Belfort sledeci izazivac.
  11. Znaci da odavno pokusava da proda mec,posto to radi sa svakim protivnikom. Potcenio je CW KO power.Pogledaj usporeno,CW mu je bacio backfist desnom rukom,Silva je ocekivao desni krose pa se povukao u desno i tu ga je sacekao levi. Klasicna bokserska varka
  12. Bostaph anonimus? Aj malo pogledaj gde je svirao i na kojim Slayer albumima. Sto se svirke tice,kad se malo sleglo,mislim da ce mi svaki sledeci koncert(na koje ne idem cesto) biti smejurija posle njih. Ja sam stajao sa Holtove strane,pa se Keri odlicno cuo,posle onog bubnja verovatno nikad necu imati kamen u bubregu.
  13. Dobra svirka,upoznah par ljudi sa foruma. Kad je izasao Slayer neki majmun je toliko vrteo kosulju da me udario pravo u oko rukavom. Posle je dosao lik koji je igrao kao da je na tehno zurci a ne na Slejeru. Sve u svemu odlicno.
  14. Jel pravite neko okupljanje? Kako god,vidimo se tamo.
  15. Gasirao je Badr protiv Zabita. Mora da popravi kardio.
  16. Kuruze,ne pratis na casu.Postavio ja na prosloj strani.Btw,ja sam i snimio to. Realno,nijedan borac ne bi imao sanse protiv Fedora iz doba njegovog vrhunca. Ne mogu da opisem prvi utisak kad je usao u salu.Mislio sam da sanjam.Muk par sekundi,a onda gromoglasan aplauz.Nekako se potrefilo da je prvo stao pored mene.Ono,iste smo visine s tim da on ima 30+kg vise. Ni to nije cudno toliko,koliko je zapravo sa tom konstitucijom bio brz,i kakav je kardio imao.Verujem da je i dalje u vrhunskoj formi,i kad bi se kojim slucajem vratio mnogim borcima(JDS,Cain,Cormier) bi napravio velike probleme u oktagonu. Edit:Odlican video bez muzike i ostalih sranja http://www.youtube.com/watch?v=ImUN5mzUs0I
  17. Evo jos koja slika,okacicu snimak kad se uploaduje Inace,kasno sinoc sam cuo da je u Beogradu,a danas oko 4 popodne sam saznao da ce kao odraditi neki trening.Nisam ni sekunda razmisljao. Nema veze sto nije drzao trening,rukovao sam se sa covekom i slikao.I vise nego dovoljno
  18. Evo momci,za istoriju.Sada mogu i da umrem Inace ona stoka koja mu je skakala po glavi nemam komentar.Jedni isti su se slikali po sto puta,na kraju je izbila tuca ispred SC.
×
×
  • Create New...