Jump to content

Black desire

Iskreni članovi
  • Posts

    5154
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by Black desire

  1. Mene je smorilo cim su ga usimfonisali.
  2. Pa gde si bio pre 5 godina kad su rekli da ce raditi sad nesto potpuno drukcije?
  3. Metal je po definiciji pozerisanje, sta je tu nejasno?
  4. Sto se mene tice Tiamat je izbacio ono sto sam ocekivao, album mi je super, ima svega sto su radili na prethnodnih nekoliko albuma plus gotik rok. Anatema ima mozda najbolju produkciji u prethodnih 10 godina i vise, al dzaba kad ima 2 ipo pesme koje valjaju. Meni album zvuci prazno i polupeceno, Kapiram da voze svoj neki fazon, al mislim da su previse otisli u neku krajnost gde sami sebe troluju sranje pesmama. I jos vise sam razocaran zato sto mi je prethodni album bio savrsen od pocetka do kraja, i jos sam ga celog cuo uzivo. Brajdi album je super, nista novo, ali ima atmosfercinu koju samo oni znaju da stvore. Moospell - Omega album godine po meni uz Alcest i Meshugu, Alfa prosek.
  5. Al je zato nova Anatema zakon
  6. Dobro je pa se onda pojavi 5 klonova koji ce da sviraju to sto su ovi vec rekli, da ne placu nezadovoljni decaci i devojcice.
  7. Naravno, bendovi koji su postavili temelje zanru ce uglavnom uvek znati sta da kazu sledece, a da to bude prava stvar, ako na to mislis.
  8. Pa to, zato sto se sile da zvuce retro i striktno u ovkiru zanra.
  9. Zene se loze na prepone i emociju Khanovu.
  10. A zasto je uopste bitno da li je nesto cist blek ili necist blek? Zasto bi se ogranicavali zanrovima, to se radi kad imas 16 godina pa ti je potrebno da se svrstas negde i tu pripadas.
  11. Ovo je nesto najbolje sto sam cuo o blek metalu i mislim da je i sustina.
  12. I meni bolji, ali mislim da je For the God Below pesma njihove karijere.
  13. Ne znam, meni i oni zvuce nekako odsvirano, ne kazem da su losi, daleko, ali sam vec cuo sve to.
  14. Cist blek kao i ostali cisti podzanrovi su odavno odsvirani, ne znam zasto bi neko danas izmisljao toplu vodu. Hocu da kazem da je danas tesko ostati striktno u okvirima zanra, a ne ponavljati to sto je neko ranije vec reko i verovatno uradio bolje.
  15. Pa tacno ima taj operaticni smek.
  16. A kad izadje iz tvorza, onda albumcina.
  17. Ocekujem da cemo cekati jos 5.
×
×
  • Create New...